- 1 Mart 2007
- 6.101
- 12.546
- 773
- 37
Ben seçim gecesi ne yazıldı görmedim evet ama banlanan arkadaşlar yeni banlandı o gün değil..Seçimin olduğu gece burada yazanlar oldu ben de okudum belki siz kaçırmış olabilirsiniz orayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben seçim gecesi ne yazıldı görmedim evet ama banlanan arkadaşlar yeni banlandı o gün değil..Seçimin olduğu gece burada yazanlar oldu ben de okudum belki siz kaçırmış olabilirsiniz orayı
İnşallah canim işte bunu anlamaya başladık larrı için çok değişik şeyler oluyor maalesef kk herkese msj atiyodu yasaklandı fakat Süleyman soylu yolluyor serbest zırt pırt mesaj geliyor. Birçok ilde babala yasakları falan filan ya burda bile ki buraasi CHP kalelerinden biri kk nin afişlerin üstüne inadına RTE afişi aşılıyor hemde tahrik eder gibi. Bu seçim çok sert gidiior çok Trump biden seçimi gibi bişey tek fark Amerika'da boyle sert geçmiyorsanki kazanacak gibi gelmeye basladi bana herkes cok begenmis
Aynen öyle sereflice kaybedeceğiz enazindanDediğin gibi şu saatten sonra kaybetse de kazanmıştır millet ittifakı![]()
Maalesef öyle böyle insanların kafalarının içine bunu sokmaya çalışıyorlar.ay aynen atv acar acmaz sanki savas cikiyo ekranda chp ve catisma surekli ayni seyler saatlerce pkk chpyi destekliyor deyip catisma teror bunlari gosteriyo 1 saat. resmen kaos ortami yaratiliyo
Al sana kışkırtma sonra başlıklara yazılıyor CHP terörist sulayman soyluya saldırıyor kaybedecek lerini anlayınca kandil devreye girdi falan sabah gazetesi bunu yazanKudurdu bu da rezill
Rezilliği daniskasi ve maalesef kazanirlarsa bu böyle devam edecek isisleri bakanı olarak.Kudurdu bu da rezill
Ayrıca demirtaşın cıkarılma kararına karsı tepki gosterenler bu videoya ne diyecek cok merak ediyorum bebek katilini 3 kez cıkarma tesebbüsünde bulunmuslar ve bilin bakın kim bunlar
İnan canım gerçekten öyle şaka gibi Bursa'da Konya'da daha bir çok ilde yasaklanmış insanlar parklardakibilboardlarda filan gösteriliyordu oguzhan uğur göstermiş harikasınız diye birçok ilde insanlar izliyordu onuda yasakladılar. Tvlerde bile gosterilmeyecek sebeb seçim yasaklarıaaa inanmıyorum ya
Kılıçdaroğlu'na yanitladi yayında lütfen izle başka kanallarında orda oda kanıtladı videoyla belgelerle.Erdoğan bunu kanıtlarıyla yalanladı programında.
Erdoğan da kanıtladı altındaki imzaları, tarihlerin doğru olmadığını, caprtirildigini ve ben ona inanıyorum.Kılıçdaroğlu'na yanitladi yayında lütfen izle başka kanallarında orda oda kanıtladı videoyla belgelerle.
Az önce eşimle konuşurken ben de sakinleştim biraz. Pazartesi korkunç bir ekonomik krize uyanacağız, yine swap alınmış. Dedem kazanırsa gebe sol geldi kıtlık geldi moduna geçecekler. Onlar kazansın da bombaları kendi ellerinde patlasın. Herkes de kime oy verdiğini görsün. Benim günü geldikçe ödenen küçük borçlarım dışında bir sorunum yok, tuzum kuru yani, elbet evime bir ekmek alacak param kalır.Ben artık Kemal Kılıçdaroğlu kazanamasa da hiç üzülmüyorum uzulmuycem adam kendini ispatladı beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez valla.
Neymiş ki, ben kanserdi hatta bağırsaklarının bir kısmı alındı diye hatırlıyorumnette arastirdimda kanser degil demis doktor
Büyük ekranlarla parklarda izLetilmesini yasaklanmış, propagandaymış,Nerde yasak kanalda yayında hala. TV kanallarına mi yasak?
Yalan derken? Vaad bu yalan haber değil.Neden yalan haber paylaşıyorsunuz
Şuan zaten dediğin gibi kk seçilse enkaz devralacak. Rte seçilse aynı yarattığı enkazda devam edecek. Biz de evin ihtiyaçlarını aldık, pzt zam konusunda apayrı bir sabaha uyanacağız.Az önce eşimle konuşurken ben de sakinleştim biraz. Pazartesi korkunç bir ekonomik krize uyanacağız, yine swap alınmış. Dedem kazanırsa gebe sol geldi kıtlık geldi moduna geçecekler. Onlar kazansın da bombaları kendi ellerinde patlasın. Herkes de kime oy verdiğini görsün. Benim günü geldikçe ödenen küçük borçlarım dışında bir sorunum yok, tuzum kuru yani, elbet evime bir ekmek alacak param kalır.
Her şeye rağmen ülkem için en güzelini istiyorum. İnşallah yaptıkları her kötülük ayaklarına dolanır, ilahi adalet herkesin göreceği şekilde verir onların cezasını da ibret-i alem olur.
Tek tarafa begenmedim atiyor sadeceBenim de chpnin başörtüsü tasarısıyla ilgili yazıma beğenmedim attı şimdiyanlış bulduğu bir şey var demek ki