- 28 Kasım 2020
- 1.006
- 1.791
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayatım youtubeda var fakat youtubeda izleyemeyen vatandaşlarımız icin bilboardlardan gösteriliyordu bugüne kadar bugün bazı yerlerde bilboardlarda gösterilmesi yasaklanmış yalan haber degilki youtube dan izlemeyende var 23 milyon kişi izlemiş fakat izleyemeyen illerde vardi ondan yasak demiyelim erişim engeli diyelimNeden yalan haber paylaşıyorsunuz
Ve ilk turda kendisinin ve arkadaşlarının nasılsa değişecek bir şey olmaz diye oy vermeye gitmediklerini söyledi .İkinci turda ise 7 saat gidip oy kullanmış hepsiİngiltere ye taşınan arkadaşımla konuştum bugün insanlar burda part time calısıyor ekonomi çok güçlü ve eğitim seviyesi Türkiye kadar yüksek değil insanlar üniversiteye gitmeye bile gerek duymuyorlar dediHalimize üzüldüm
İnanın, pazartesi sabahı başlayacak ekonomik krizi de kılıçdaroğluna yıkacaklar, ona da inanın olur mu, ülkeyi 21 yıldır kılıçdaroğlu yönetiyor çünküErdoğan da kanıtladı altındaki imzaları, tarihlerin doğru olmadığını, caprtirildigini ve ben ona inanıyorum.
Açıklama yazmış, bahsettiğimiz şeylerde hatalı noktalar varmış.Tek tarafa begenmedim atiyor sadece![]()
Evet yurtdışında ekonomik seviye biraz daha iyi şöyle her meslekten insan maaşları iyi. Tatil paketleri var tatil yapma hakları var ben tabi kendi mesleğim yönünden de bakıyorum. Maaş düzeyinde ınsanları teşvik ediyorlar çünkü. Amerikadada oyle cogu insan ek iş yapiyorİngiltere ye taşınan arkadaşımla konuştum bugün insanlar burda part time calısıyor ekonomi çok güçlü ve eğitim seviyesi Türkiye kadar yüksek değil insanlar üniversiteye gitmeye bile gerek duymuyorlar dediHalimize üzüldüm
Yalan derken? Vaad bu yalan haber değil.
Bende oyle dusunuyorum fatih altaylida oyle yazmis yazisindaİlk turda akpye oy veren tanıdığımız kılıçdaroğlunu dinledikten sonra ona oy vermeye karar verdi .Kandırmış bizi rte terörle falan dedi yaptıklarını eleştirdi arabayla övünüyor pazara gidecek parası yok milletin dedi ki bu adam koyu akpli .Kılıçdaroğlu nun özellikle Oğuzhan ın programında kendini çok iyi anlattığını düşünüyorum büyük ihtimalle karar değiştiren büyük bir kısım oldu ondan bu yasaklar geldi .
Beğenmek zorunda mı peki..?Benim de chpnin başörtüsü tasarısıyla ilgili yazıma beğenmedim attı şimdiyanlış bulduğu bir şey var demek ki
Neden? Neyin algısı, a haberi aç da algıyı gör. Ülkenin cumhurbaşkanı adayı video yayınlamış, nesi algı nesi yalan, adam ahlaklı ve terbiyeli bir biçimde vaad veriyor. Daha önce elinde imkan vardı da yapmadı mı, ne yalanı ne algısıAlgı yapiyorsunuz sadece.
Amerika rekor kirdi soyleyeyim baya bir katilim oldu. Tabi arada vardi tek tip biseyler olsun oda nazar oldu.Ve ilk turda kendisinin ve arkadaşlarının nasılsa değişecek bir şey olmaz diye oy vermeye gitmediklerini söyledi .İkinci turda ise 7 saat gidip oy kullanmış hepsiKararsız seçmenin chp tarafında olduğu çok belli umarım Türkiye’de de böyle yüksek bir katılım olur
Yok artık ya yuhAnne gruplarına yazdım ya hamileyimya ben, midem bulanmamıştı düşük yaptım yazdım. Vay efendim benim de bulanmıyor şimdi stresten düşürürsem sorumlusu sensin falan yazmışburada da tartışıyoruz ama buradaki seviye ince nüans laf sokuşmaca yok bak başka biyerde
Konuya hakim değilsin bari geriden izle. İlerisini okuyunca anlayacaksın.Beğenmek zorunda mı peki..?
Çok ayarım kaçtı bana da haksızlık yaptılar kendimi kk gibi hissettim lafım çarpıtıldıYok artık ya yuh
Umarım hayırlısı olurAmerika rekor kirdi soyleyeyim baya bir katilim oldu. Tabi arada vardi tek tip biseyler olsun oda nazar oldu.