- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
HoşbuldumHoş geldin, darısı @noethy ye inşallah![]()

Evet benden önce gitmişti seçime yetişir umarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşbuldumHoş geldin, darısı @noethy ye inşallah![]()
TeşekkürlerDurun yahu seçimin ertesi günü hemen ekonomik krize soktunuz bizi :))
Zamları bilemem o kısım için bir şey diyemem ama TCMB birkaç aydır faizi 8,5 puanda tutuyor, ne yükseltme ne düşürme var, 25’inde faizi yine sabit tuttu 8,5 puanda kaldı, 14 Haziranda FED para politikaları açıklaması var, onlarda faizi düşürecek mi yükseltecek mi yoksa sabit mi tutacak diye bakılacak, ki geçen haftaydı yanılmıyorsam FED başkanı faiz artışlarının durabileceği iması yapmıştı, sağ gösterip sol vurmazsa 14 Haziranda FED faizleri sabit tutabilir veya düşürebilir, bizim TCMB ‘nin faizi 8,5 da tutması, FED’in de faizleri yükseltmemesi halinde, dövizin ateşi biraz düşer ve aşağı yönde hareket etmeye başlar, etin sebzenin fiyatı düşmez ama döviz kuruna bağlı olarak yükselmez de bu durumda.
Bana göre, ki bu olup olmayacağı meçhul şahsi bir görüş anlamına geliyor, sandıktan Sn. Erdoğan da çıksa seçimin ertesi günü kendinizi ekonomik krizde bulmazsınız, evet CDS‘imiz yüksek bugün itibariyle 673’lerde olması lazım, faizler uzun süre sürekli düşürüldü, döviz kuru devamlı yukarı yaptı, Kapalıçarşı döviz kuruyla TCMB kuru arasında makas açıldı, enflasyon sorunumuz var, döviz rezervlerimizde sıkıntı da ama eğer ekonomi politikalarında değişiklik yaparlarsa bazı şeyler toparlanabilir, yabancı yatırımcıyı içeriye sermaye sokmaya ikna ederlerse korktuğunuz kriz gelmeyebilir de, yabancıdan kastım Avrupalı olanlar, onlar çok uzun süredir ciddi çıkış yaptı ülkeden.
Yok indirmeye gerek yok büyük ekranı bilgisayara bağlasan yetiyor, artık bluetoot ile de yapılıyor. Biz ilk akşam tvden açamayınca telefonu televizyona öyle bağladıkmÜmkün mü bilmem de babala ya da yasak gelebilir mi.. sanki indirmek gerekiyor gibi izletmek icin
Boşver capsız hayri yi 1 hafta gormeyiverelimCamdaki kızın saatine koymuşlar herkes açsın diye
Hoşbuldum
Ben 2 güne bu kadar yazdıysam haftası gelse ne olur Allah bilir
Banlanmaya niyetim yok polemik yok.
Yarından sonra seçim var zaten.
Hayırlara çıksın![]()
Yav siz de bu tatilleri eleştirdiğiniz kadar madenci yakınının tekmelenmesini, dönemin sağlık bakanının kanser hastası dilek'in eline para sıkıştırmasını filan eleştirmediniz. Kıyas bile kabul edilemez oysa.Yok kayağı Elazığ depreminde yaptı,selde bodrumdaydı arkadaşım
Neden lazım olmasın, lazım tabiki. Bu benim kendi düşüncem zaten kişisel olarak paylaştım , ciddiye alamıyorum sinirlenmesini falan. Sinan oğani da tamamen fiziken örnek verdimYapmayın etmeyin, batmışız gitmişiz, bize heybet mi lazım. Koca seçmiyoruz. Aktör seçmiyoruz. İmam seçmiyoruz. ülkeyi yalansız dolansız hakkaniyetli çalmadan çırpmadan yönetecek siyasetçiler seçiyoruz. Sinan oğan hakkında yorum yapmayacağım.
Ben de katılıyorum seçimin ertesi günü krizin olmayacağına. Zamlar konusu büyük muamma evet.Durun yahu seçimin ertesi günü hemen ekonomik krize soktunuz bizi :))
Zamları bilemem o kısım için bir şey diyemem ama TCMB birkaç aydır faizi 8,5 puanda tutuyor, ne yükseltme ne düşürme var, 25’inde faizi yine sabit tuttu 8,5 puanda kaldı, 14 Haziranda FED para politikaları açıklaması var, onlarda faizi düşürecek mi yükseltecek mi yoksa sabit mi tutacak diye bakılacak, ki geçen haftaydı yanılmıyorsam FED başkanı faiz artışlarının durabileceği iması yapmıştı, sağ gösterip sol vurmazsa 14 Haziranda FED faizleri sabit tutabilir veya düşürebilir, bizim TCMB ‘nin faizi 8,5 da tutması, FED’in de faizleri yükseltmemesi halinde, dövizin ateşi biraz düşer ve aşağı yönde hareket etmeye başlar, etin sebzenin fiyatı düşmez ama döviz kuruna bağlı olarak yükselmez de bu durumda.
Bana göre, ki bu olup olmayacağı meçhul şahsi bir görüş anlamına geliyor, sandıktan Sn. Erdoğan da çıksa seçimin ertesi günü kendinizi ekonomik krizde bulmazsınız, evet CDS‘imiz yüksek bugün itibariyle 673’lerde olması lazım, faizler uzun süre sürekli düşürüldü, döviz kuru devamlı yukarı yaptı, Kapalıçarşı döviz kuruyla TCMB kuru arasında makas açıldı, enflasyon sorunumuz var, döviz rezervlerimizde sıkıntı da ama eğer ekonomi politikalarında değişiklik yaparlarsa bazı şeyler toparlanabilir, yabancı yatırımcıyı içeriye sermaye sokmaya ikna ederlerse korktuğunuz kriz gelmeyebilir de, yabancıdan kastım Avrupalı olanlar, onlar çok uzun süredir ciddi çıkış yaptı ülkeden.
Yalniz o anı yakalayan a haber kameramanı . Diger haber kanallarına veren a haberHahah of çok komiksiniz bazen ya. İzledim ben bu programı baştan sona ve çatır çatır konuştu nasıl bir anı yakalamışlarsa![]()
Fizik hiçbir şeydir, zeka, hazır cevaplık ve beceri her şeyŞey biraz komik duruyor yav. Şimdi ben kimsenin dış görünüşü ile vs asla yorum yapmayı sevmem ama ülke lideri deyince aklıma biraz heybetli biri gelir. Uzun boylu vs. Kılıçdaroğlu'nu asla yakıştıramıyorummasalara falan vurunca da komik geliyor yalan yok. Çok da tanımıyorum ama mesela Sinan oğanin fiziği de tam bir cb profilinde benim için. Umarım anlatabilmisimdir
![]()
Tiyatro deyince Süleyman soylu nun titreye titreye konuşup tek gözüyle kalabalığı kontrol etmesi gibiBizde zaten bu durumda koşarak ona vereceğiz oyumuzu , dizi mı izliyorum tiyatro mu belli değil...yalan,entrika,duygu sömürüsü,,drama ,komedi ay hepsi var ...
Valla şoklar içerisindeyim size daha iyi sinirlenen lazım anladığım kadarıylaNeden lazım olmasın, lazım tabiki. Bu benim kendi düşüncem zaten kişisel olarak paylaştım , ciddiye alamıyorum sinirlenmesini falan. Sinan oğani da tamamen fiziken örnek verdim
Kim çalıyor net isim yazmak ister misiniz... Bizde öğrenelim...Yapmayın etmeyin, batmışız gitmişiz, bize heybet mi lazım. Koca seçmiyoruz. Aktör seçmiyoruz. İmam seçmiyoruz. ülkeyi yalansız dolansız hakkaniyetli çalmadan çırpmadan yönetecek siyasetçiler seçiyoruz. Sinan oğan hakkında yorum yapmayacağım.
Ahahaha ama çok iyiydi yaTiyatro deyince Süleyman soylu nun titreye titreye konuşup tek gözüyle kalabalığı kontrol etmesi gibi![]()
Yok banlanmayacağım , tşkKim çalıyor net isim yazmak ister misiniz... Bizde öğrenelim...
Ben tvnin yalancısıyım abla, öyle dediler. İnşallah öyle olmaz tabi ama ben artık her şeyden korkuyorum. Ülke tepetaklak gidiyor sankiDurun yahu seçimin ertesi günü hemen ekonomik krize soktunuz bizi :))
Rica ederim, evet ekonomik bir kriz çıkabilir ama bu seçim sonrası ekonomi politikalarında yanlış yol haritası çizilmesine bağlı, eğer bazı konularda dikkatli davranır sert uygulamalardan vazgeçer esneklik gösterirsek ve Avrupalı yabancı sermayeyi iç piyasaya çekecek cazip atılımlar yaparsak, yılın ilk 2 çeyreğini bitirdik sayıyorum, 3.çeyrek ekonomi politikalarını hayata geçirme, 4. çeyrekte de toparlanma yaşanabilir.TeşekkürlerMune çok güzel bir anlatım olmuş, resmen tane tane anlatmışsınız.... Kaos beklentisi olsun ,kriz beklentisi olsun gerçekten hayali şeyler bunlar ,fakat anlatamadık ...
Aleeemmm biliyooorrrYok banlanmayacağım , tşk