Korktunuz mu?Yok banlanmayacağım , tşk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korktunuz mu?Yok banlanmayacağım , tşk
Size göre. Bununla ilgili araştırmalar da okumuştum daha önce, sanıldığı gibi basit bir şey değil. Olay oldu he kişisel bir görüşümü paylaştım aslında, ben ciddiye alamıyorum siz alınFizik hiçbir şeydir, zeka, hazır cevaplık ve beceri her şey![]()
Yiğidim aslanım diye diye sandığa gitmek nedir? Sosyoloji okuyan bir üye vardı, yiğidim diyordu Oğan'a. Kadınlar masaya yumruğunu vuran erkek seviyormuş, Oğan tarafını seçmeden kendisi Erdoğan'ı seçmişti ikinci tur için. Ben masaya vurarak konuşandan hoşlanmıyorum. İmamoğlu da yapıyor bunu. Hiç dinleyemiyorum masaya vuranı.önemli olan boyu değil işlevi
Ben bilmiyorum alem çıksın da çalıyor diye isim soyisim yazsın bir zahmet...Aleeemmm biliyooorrr![]()
Allah korusunRezilliği daniskasi ve maalesef kazanirlarsa bu böyle devam edecek isisleri bakanı olarak.
Tabi gülüm tabi, oradan bakınca öyle görünüyor değil miKesin yasaklanmıştır. Çok ağladi valla. Sürekli mağdura yatıyor. Yalan dolan
Ben tvnin yalancısıyım abla, öyle dediler. İnşallah öyle olmaz tabi ama ben artık her şeyden korkuyorum. Ülke tepetaklak gidiyor sanki
Hala aynı fikirdeyim kimse kimseyi beğenmek zorunda değil...Konuya hakim değilsin bari geriden izle. İlerisini okuyunca anlayacaksın.
Normal bir durum olsa beğenmedime takılmam, yağmur gibi yağıyor zaten çünkü
Bazı sitelerde yasak yoktu hemen attım izleyen izlemiştirmÜmkün mü bilmem de babala ya da yasak gelebilir mi.. sanki indirmek gerekiyor gibi izletmek icin
AmiiinnnCamdaki kızın saatine koymuşlar herkes açsın diye
Hoşbuldum
Ben 2 güne bu kadar yazdıysam haftası gelse ne olur Allah bilir
Banlanmaya niyetim yok polemik yok.
Yarından sonra seçim var zaten.
Hayırlara çıksın![]()
E sizinkinin torunu bile kundaktayken sigortalaniyor amaAleeemmm biliyooorrr![]()
Küçümsedikleri için onlara öyle geliyor, kendini beğenmişlik gibi bir şey işte. Özlerine dönseler gerçekten baksalar utanırlarValla şoklar içerisindeyim size daha iyi sinirlenen lazım anladığım kadarıyla
Hande Yener in şarkısıBen bilmiyorum alem çıksın da çalıyor diye isim soyisim yazsın bir zahmet...
Vallahi Erdoğan ın tipi babasına benziyor diye oy vereni okumuştumYiğidim aslanım diye diye sandığa gitmek nedir? Sosyoloji okuyan bir üye vardı, yiğidim diyordu Oğan'a. Kadınlar masaya yumruğunu vuran erkek seviyormuş, Oğan tarafını seçmeden kendisi Erdoğan'ı seçmişti ikinci tur için. Ben masaya vurarak konuşandan hoşlanmıyorum. İmamoğlu da yapıyor bunu. Hiç dinleyemiyorum masaya vuranı.
Tek yüzükle gelen şimdi saraylarda oturuyor bize porsiyonları küçültün deyip kendileri harcamaların hesap kıtabını tutmuyor hurraaaaE sizinkinin torunu bile kundaktayken sigortalaniyor amaelindeki azıcık imkanla neler yapmış bay Kemal. cb olsa hurraaaaa
Cumhurbaşkanı olunca gemicik alacakmış torununa öyle dedi babalada izlemedin miE sizinkinin torunu bile kundaktayken sigortalaniyor amaelindeki azıcık imkanla neler yapmış bay Kemal. cb olsa hurraaaaa
Abla bizim yeni taşındığımız evin yakınında okul var çocukların zil sesi bir anda dombıra olduEki Görüntüle 3253247
28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerine 2 gün kala, Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu’nun tel örgülerine Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın posterleri asıldı.
Siyaset okula kışlaya camiye girmesin diye LAİK'lik var demi.