• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Neden lazım olmasın, lazım tabiki. Bu benim kendi düşüncem zaten kişisel olarak paylaştım , ciddiye alamıyorum sinirlenmesini falan. Sinan oğani da tamamen fiziken örnek verdim
Fizik ve dinçlik önemliyse zor bela yürüyen yüzünün sarılıgından bile hasta oldugu anlaşılan adama neden oy veriyorsunuz.. insanların fizigiyle dalga gecmeye hakkın yok senin

Ben de katılıyorum seçimin ertesi günü krizin olmayacağına. Zamlar konusu büyük muamma evet.
Ama ekonomik kriz sizin de dediğiniz gibi yabancı yatırımcılar kesildikçe yavaş yavaş gelecek.
Karanlık devam ettikçe de yatırımcı elbette gelmeyecek.
Benim yazdıklarım yineleyeyim şahsi görüşümdür bir bağlayıcılığı yok lakin hemen seçim ertesi kriz kapıda olmaz, daha da açık yazayım hükümetin bir planı olmasa TCMB Mart, Nisan ve Mayıs aylarında faizi sabit tutmazdı, aylarca ısrarla düşürülen faiz şimdi sabit tutuluyor, 14 Haziranda FED açıklaması var, şayet bizim merkez bankasıyla FED açıklaması birbiriyle uyum sağlarsa dolar beklendiği gibi çıkmaz aksine düşer, bir de üstüne sürdürülebilir ekonomik yol haritası olursa, yabancıya garanti verilirse her şey farklı olabilir.

Mevcut durumda ısrar edilirse de o zaman çok başka senaryolar oluşabilir, ki o senaryolarda maalesef mali olarak çokça halkı üzer, hiçbir şeye olmaz demiyorum olabilir ama 29 Mayıs çok erken bir tarih olur.

Tek yüzükle gelen şimdi saraylarda oturuyor bize porsiyonları küçültün deyip kendileri harcamaların hesap kıtabını tutmuyor hurraaaa😜
Trt de fazlası zarar diye bir program yapmışlardı ev ev dolaşıp en az eşyalı olan evi birinci seçiyorlardı 😂😂😂 kendileri sarayda yaşayıp vatandaş evine eşya almasın diyorlardı o programda 😂😂

Vallahi Erdoğan ın tipi babasına benziyor diye oy vereni okumuştum 😂Dış görünüşe bakarak oy veren insanlar var ayrı bir kafalar böyle bir kafada olmak isterdim 😊Ama o kafada bir insan olsam bile yinede dedeme oy verirdim şeker gibi çok tatlı içi dışı bir💜 evladını evini gözün kapalı teslim edip memleketine gidersin öyle güven veriyor 😂💜
Aynen, hiç bakmam arkama. Benim güven anlayışım boy bos değil, cinsiyeti de değil.

Tovbe estefullah ilk defa duydum yadirgamiyorum ama boya göre lider mi olur. Biden da lider uzunda deil ama amerikanin lideri. Trumpta iriyapili kisacik bir adam yillarca liderlik yapti. Gec bile kaldi masaya vurmaya aylarca bagirti cagirtinin arasinda sustu adam
Kesin yasaklanmıştır. Çok ağladi valla. Sürekli mağdura yatıyor. Yalan dolan
M
Şey biraz komik duruyor yav. Şimdi ben kimsenin dış görünüşü ile vs asla yorum yapmayı sevmem ama ülke lideri deyince aklıma biraz heybetli biri gelir. Uzun boylu vs. Kılıçdaroğlu'nu asla yakıştıramıyorum 🙈 masalara falan vurunca da komik geliyor yalan yok. Çok da tanımıyorum ama mesela Sinan oğanin fiziği de tam bir cb profilinde benim için. Umarım anlatabilmisimdir😁
Mağdur çünkü magdura yatmıyor mağdur aylarca neler dendi canim tabikide sesi çıkacak simdi.

Bir ara doların 20 tl olacağını bu ülkeden hangi vatandaş tahmin edebilirdi ama oldu görünen köy kılavuz istemez :KK43: O yüzden kriz olmaz yazanlar bana artık çoook iyimser geliyor :KK43: maalesef geliyor gelmekte olan..
Ne diyordu damat en son dolar 10 tl yi gecmez gibi birşey miydi ne 🤣

Tek yüzükle gelen şimdi saraylarda oturuyor bize porsiyonları küçültün deyip kendileri harcamaların hesap kıtabını tutmuyor hurraaaa😜
CB o , senin yan komsun olacak değil ya. Ülkenin başına her kim gelirse gelsin, 2 gün sonra kk da gelse en iyi şartlarda ülkeyi temsil etsin isterim ben. En iyi kıyafetleri giysin ve olabileceği en iyi şekilde temsil etsin beni. Pazardan giyinip kirada oturacak hali yok değil mi Türkiye Cumhuriyeti'nin temsil makamında bulunan bir adamın?

Bu konu gerçekten Erdoğani desteklemekten bağımsız olarak çok karşı çıktığım bir konu. Basitçe örnek vermek gerekirse, evinize önemli bir konuk geldiğinde bile en temiz halinizle en iyi kıyafetinizle karşılar, belki en iyi tabaklarda sunarsiniz. Kendinizi nasıl göstermek istiyorsanız o şekilde sunumlar yaparsınız vs. Ve bu bir Cb. Dünyanın her yerinden liderleri oraya konuk ediyor.

Osmanlı'daki sarayları da inceleyebilirsiniz. Olması gereken zaten budur.

Kışkırtınca eline ne geçecek, biz kurallara uymaya özen gösteriyoruz, kuralsızlık başına buyrukluk herkesin yapacağı şey değil.
Beklediğim cevabı veremiyorsa kişiler ima nedir yani , küçük zekâ oyunları nedir?... Ben dürüstlük bekliyorum ... Sizin kurallarınız arasında yoksa bunuda belirtin lütfen....

E sizinkinin torunu bile kundaktayken sigortalaniyor ama 🥲 elindeki azıcık imkanla neler yapmış bay Kemal. cb olsa hurraaaaa
Dedeler torunu hakkında hiçbir yasal işlem yapamaz, anası babası yapmıştır onu, o da dedeyi bağlamaz. Devlet bankalarından Gemicik kredisi falan alır diye mi korkuyorsunuz. Korkmayın izlediği filmi yeniden çekeceğini sanmıyorum.

Fizik ve dinçlik önemliyse zor bela yürüyen yüzünün sarılıgından bile hasta oldugu anlaşılan adama neden oy veriyorsunuz.. insanların fizigiyle dalga gecmeye hakkın yok senin
Vallahi şu haliyle bile kkna on basıyor benim gözümde. Haklarımı sizden öğrenecek degilim, ahlak bekçisi mi kesildiniz

Back
X