• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
CB o , senin yan komsun olacak değil ya. Ülkenin başına her kim gelirse gelsin, 2 gün sonra kk da gelse en iyi şartlarda ülkeyi temsil etsin isterim ben. En iyi kıyafetleri giysin ve olabileceği en iyi şekilde temsil etsin beni. Pazardan giyinip kirada oturacak hali yok değil mi Türkiye Cumhuriyeti'nin temsil makamında bulunan bir adamın?

Bu konu gerçekten Erdoğani desteklemekten bağımsız olarak çok karşı çıktığım bir konu. Basitçe örnek vermek gerekirse, evinize önemli bir konuk geldiğinde bile en temiz halinizle en iyi kıyafetinizle karşılar, belki en iyi tabaklarda sunarsiniz. Kendinizi nasıl göstermek istiyorsanız o şekilde sunumlar yaparsınız vs. Ve bu bir Cb. Dünyanın her yerinden liderleri oraya konuk ediyor.

Osmanlı'daki sarayları da inceleyebilirsiniz. Olması gereken zaten budur.
Ülke zengin olsa bencede saraylarda otursun hepimiz sarayda yaşayalım 😂halkı böyle yoksulluk içindeyken kendisi sarayda oturan bir Cumhurbaşkanı bana çok saçma geliyor .Osmanlı’da belki bu yüzden yıkılmıştr yanlış şeyi örnek almış yaaa kendine adam tarihte okumamış herhalde ömründe hiç😂

Annem programın etkisinde kalıp evdeki eşyaları atmaya başlamıştı milleti de böyle böyle etkiliyorlar işte bütün gün ATV a haber izleyen halk ülkemizi Amerika gibi güçlü görmeye başlıyor bir süre sonra 😂
Fazla atv izlemeyin sonra avrupa bizi kıskanıyor oluyor 🤣🤣🤣🤣

Vallahi şu haliyle bile kkna on basıyor benim gözümde. Haklarımı sizden öğrenecek degilim, ahlak bekçisi mi kesildiniz
Hanımefendi bu ne alakasiz bir cvp.. lider dedigin boylu poslu sert dinç olur dediniz.. bende madem dinc lider temenniniz var neden hasta adama oy veriyorsunuz dedim hani celişkiye düşüyorsunuz ya.. ikinci olarak evet insanların dış görünüsüyle fizigiyle dalga geçemezsiniz diyorum buna da cevabınız ahlak bekcisi mi kesildiniz oluyor ne alaka yahu.. insanların dış görünüşuyle dalga geçemezsin bunu bu yaşına gelip ogrenemedin mi hala, hani allahın yarattıgıyla dalga geciyorsun ya ..bunun ahlak bekciligiyle alakası nedir ayrıca..
Ahlak bekçliginin ne demek oldugunu mu bilmiyorsun acaba 🤣

Hiçbir osmanlı padişahı, vatandaşı zordayken onlara porsıyonları küçültün, şunları azaltın, bunları azaltın dememiştir, her zaman halkının yanındaydı, osmanlı zamanında ozellikle Kanuni Sultan Süleyman döneminde 3 kıtada bolluk bereket içindeydi, o zamandan bu zamana kimse halkına hakaret etmemiştir.
Kanuni yine savaşa falan giderdi mekanı cennet olsun yaşadığı sarayı haketmiş bizimkisi niye sarayda anlayamadım valla bir şeye yaradığı yok

Yapmayın Allah aşkına. Kk aday olacak dendiğinde CHP seçmeni bile üzüldü burada, hayiiirr olmamaliydi kazanamayacagiz dendi )) Şimdi delicesine istemediğiniz adamı göklere çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kk her gün her yere çıksa ne olacak Allah aşkına 😐

Kişisel yorumumu da ne abarttiniz, tekrar yazıyorum ben ciddiye alamıyorum, lider duruşu göremiyorum siz alın, görün.
İşte biz de çıksa diyoruz.
Dizi saatinde her kanala onu da koysunlar.
Demek ki her gün her yere çıksa ne olacak Allah aşkına, diye düşünmüyorlar.

Hiçbir osmanlı padişahı, vatandaşı zordayken onlara porsıyonları küçültün, şunları azaltın, bunları azaltın dememiştir, her zaman halkının yanındaydı, osmanlı zamanında ozellikle Kanuni Sultan Süleyman döneminde 3 kıtada bolluk bereket içindeydi, o zamandan bu zamana kimse halkına hakaret etmemiştir.
Bugün ise kuru ekmek buluyorlarsa aç değiller demek deniliyor.
Belediye çalışanı alın size koli,koli,koli diye dalga çekerek video çekiyor falan.

Heh aynen öyle. Oturmuyor üstüne işte komik duruyor. Ben vatandaş olarak tarafsız bakınca bile komik geliyor, dünya liderleri ile görüştüğünde bir ağırlığı olabileceğine inanmıyorum, fizik sanılandan daha önemli ülke yönetiminde.
Metafizik mi?

Kanuni yine savaşa falan giderdi mekanı cennet olsun yaşadığı sarayı haketmiş bizimkisi niye sarayda anlayamadım valla bir şeye yaradığı yok
Yani, savasmıslar, topraklarımıza toprak katmışlar, şimdi yaşasalardı böyle mi olurdu.

Tiyatro deyince Süleyman soylu nun titreye titreye konuşup tek gözüyle kalabalığı kontrol etmesi gibi😆
Koskoca Cumhurbaşkanı adayının önünde yazılı metni
"Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen alçak" diye okumasını mı? yoksa İstiklal Marşı'nı bile bilmiyor olması mı ? diye sorarım hangisi daha trajikomik...

Bugün ise kuru ekmek buluyorlarsa aç değiller demek deniliyor.
Belediye çalışanı alın size koli,koli,koli diye dalga çekerek video çekiyor falan.
+ İç işleri bakanı milleti kışkırtıyor, konusunca vatan haini oluyoruz asıl vatan hainlerini aramıza bunlar soktu da gören yok, ya da algılayan yok, ya da herseye ragmen o yol yaptı diyip susanı mı desem bilemedim.

Hımmm şimdi adamın boyuna posuna gelmişiz.geçmiş sayfalarda gördüm erdoğan o devlet yönetmekten ne anlar demişti.arkadaşta aynısını yazmış kk devlet yönetmekten ne anlar ekonomi falan kolay işmi öyle bişeyler yazmıştı.

Adam ekonomi maliye mezunu.yıllarca devlette hesap uzmanı olarak çalışmış.gelir gider ve bütçe planlaması yapmış.en iyi bürakrat ödülü almış.zıt görüştede olsalar demirelde özalda döneminde yanında çalıştırmışlardır.Hatta özal zamanında işten çıkaracaklarmış özal bir daha nereden bulacaksınız bu kadar dürüst bürakratı diyerek işten çıkarılmasını engellemiş.

Back
X