• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben o kadar değilim, şu dönemde harcadığım için üzülüyorum.😂
Y kuşağı olarak muhteşem bir çocukluk, ergenlik geçir sonra gelsin yaş 20 leri geçsin hop yokuş aşağı.
Hani iyiyi görmeseydik, bu kadar üzülmezdik mi?
Gerçi hiçbir şey belki kağıt üstünde günümüzden iyi değildi lakin mutluyduk yahu, o bayram coşkuları, aynı plaka araçlar birbirlerini şehirlerarası görünce kornalaşma, el sallaşma.
Genç yaşlı farketmeksizin hiç evlere tıkılmadığımız, bir dondurmacıya gitmenin kimseye lüks olmadığı günler.
Ahh be..
İnsanlar daha huzurluydu bir çalışan beş çocuk okutuyordu mülteci yoktu konserler vardı baskılar bu kadar değildi özgürdü insanlar daha fazla .Herkesin geleceğinden umudu vardı hayaller kurulurdu şimdi ise yaşam mücadelesi veriyoruz sadece gencimiz yaşlımız .

Kaynaklar tükeniyor, ülke değil dünya çapında böyle.
Çok basit mantıkla nüfus artar ise ev fiyatı artar, su artar gıda artar çünkü nüfusla doğru orantılı diğerleri artamaz aksine azalır, sınırlılar.
Sırf bu sebeple bile azalmalıyız, son 7 senede gelen herkese bay bay.
Önceki gelenler de kesinlikle bir ön koşula tabii olmalılar, yatırımı var mı, işi var mı, ülkeye ne gibi katlı sağlıyor, sosyo kültürel donanımı bizim toplulumuza uygun mu vs gibi.
Yoksa yallah…
Adam 10 yıldır buradayım, 7 yıldır vatandaşım dedi kıt Türkçeyle. Üç yılda almış vatandaşlığı hesabı da kıt değilse 😕

İnsanlar daha huzurluydu bir çalışan beş çocuk okutuyordu mülteci yoktu konserler vardı baskılar bu kadar değildi özgürdü insanlar daha fazla .Herkesin geleceğinden umudu vardı hayaller kurulurdu şimdi ise yaşam mücadelesi veriyoruz sadece gencimiz yaşlımız .
Üniversiteyi kazanmış olmak zirve olaydı.tamam hayatı kurtuldu kesin mesleği olacak gözüyle bakardık

Erdoğan "Bülent Ecevit ciddi şekilde rahatsız. Sağlık problemleri var. Artık istifa etmeli. Ölene kadar bu koltukta kalamaz" diyeli yirmi yıl oldu.

Dün akşam katıldığı televizyon yayınında rahatsızlanan Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programlarını iptal etti.

Bu konudaki görüşlerinizi de merak ediyorum.?

Bu kadının katili serbest birakildi hukuksuzluk yüzünden, hukuksuzluk diyince demirtasi savundugumuzu dusunenler okusun.

Adam 10 yıldır buradayım, 7 yıldır vatandaşım dedi kıt Türkçeyle. Üç yılda almış vatandaşlığı hesabı da kıt değilse 😕
Aynı şekilde gurbetçi gidip 30 cümle kuramayana nasıl sövüyorsak, buna da söverim.
Asimileden bahsetmiyoruz ama müslüman mahallesinde salyangoz da satmayınız.
Topluma, o görgüye, o ülke diline, sistemine ayak uydurun ve kapınızı kapatınca özünüze dönün.
10 sene yaşa, konuşama.
E gerizekalı o zaman, atalım kapıya vallahi!

Ülkenin yikilisina doğru Ülkenin kurucusunun hayatını okumak 10/10 hareket 🤌🏻 belki biraz daha aglarim.
20230526_225402.webp

Erdoğan "Bülent Ecevit ciddi şekilde rahatsız. Sağlık problemleri var. Artık istifa etmeli. Ölene kadar bu koltukta kalamaz" diyeli yirmi yıl oldu.

Dün akşam katıldığı televizyon yayınında rahatsızlanan Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programlarını iptal etti.

Bu konudaki görüşlerinizi de merak ediyorum.?
İnsan kınadığını yaşamadan ölmez aıshshsbshejsud

Back
X