- 18 Şubat 2018
- 13.191
- En iyi cevaplar
- 2
- 60.553
- 598
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kuzenimin biri bunlar yuzunden Amerika'da doktorluk yapiyorvarsin giderlerse gitsinler demişti ya. Gitti işteAynen öyle. Düşün ki ameliyat masasındasın, seni ameliyat edecek doktorun kafasında geçim derdi var; nasıl güvenip o masaya yatacaksın. Adamın kafası rahat olacak ki kendini işine versin. Doktorlar 14 martta grev yapacaklarını ilan etmişlerdı. Bu konuşma onun üzerine yapildi. Bir sürü sorunları varken tek sebep paraymış gibi aksettirılıyor. Şunu da ekleyeyim; greve katılacak olan doktorlar 1 ay öncesinden yazı gönderip o tarihlerde randevu verilmesin demesine rağmen bir tarafına takan olmadi. Grevden haberı olmayan hastalar hastaneye gidip doktorların grev yaptığını oğrenince hır gür cıkardılar. Yandaş medya şöyle bır başlık atmışı “doktorlar grev yaptı vatandaş mağdur oldu” bir de çocuklu bir aile gösterip iyice ajitasyon yaptilar. Ulan adamlar resmî yazı göndermiş! Randevular niye açık?! Biz 1 günde tiksinmedik kirli siyasetten…
Hoş buldumHosgeldin.
Nerelerdesin?
Yeğenin hastalanmışti değil mi?
Nasıl oldu,?
Olsun ezan okununca geçer, nebati öyle dedi. Bak burada
Hoş buldum çiçeyiiiimHoşgeldin bebeyim![]()
Biraz sakinim şimdilikArkadaslar lutfen banlanmayin sizsiz buralar cekilmiyor!ZemheriPoyraz
Phronesis
Borellus80 T Tamam ve diger unuttugum degerli kisiler, yarin secim var banlanmayinnn!
![]()
Yerinde durmayanlari etiketlemissinArkadaslar lutfen banlanmayin sizsiz buralar cekilmiyor!ZemheriPoyraz
Phronesis
Borellus80 T Tamam ve diger unuttugum degerli kisiler, yarin secim var banlanmayinnn!
![]()
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahHoş buldum
Öyyle bi esti. Cereyan yaptı geri geldim
Yeğenim iyiye gidiyor ama hala yoğun bakımda.
Çok teşekkür ederim![]()
Hoş geldin askim baya oldu gorusmeyeliHoş buldum çiçeyiiiim![]()
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah![]()
Allahıma şükür normalim diyenleri gördükçe şükrediyorumBiz normal değiliz o belli zaten.
Oyle oldu aklima gelen diger kisileri etiketleyemedim nickini yazdim cikmadiYerinde durmayanlari etiketlemissin![]()
Kolay gelsin.bebek bakmak zordur.siteyi kullanmayı çok iyi bilmiyorum.iyice karıştırdım yazılanları kusura bakma.bu bilgide ssk mevzunu soran soranlara bilgi olarak kalsın madem.bide siz kültürlüsünüz tamam biz cahiliz diye alınganlık göstermenize gerek yokki.internetten her bilgiye ulaşılıyor.nasıl algılanıyor bilmiyorum ama al sana bilgi diye yüzünüze mi vuruyoruz sanıyorsunuz.Lütfen bulup gösterir misiniz umrumda bile değil çünkü ssk batirirp batirmamasi oy verme kriterim değilhayır maximum 3 saatlik uyku uyuyabiliyorum bebem sagolsun ama yok yani o kadar da değil yazdıklarimi biliyorum siz kariştirdiniz
![]()
Swan yarın gelecek,sapio'nun uzamış galiba
Evet yazdim ya unuttum diye