• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Hoş geldin 😘😘😘😘

Yok banlanmıycam, az önce bir kehanet duydum üzerime bir rehavet çöktü. Tayyip %51le kazanacakmış. Kehaneti ileten arkadaş geçen seçimde de tutturmuştu. Yalan söylemeyeyim hiç üzülmedim. Batırdıklarını temizlesin baştakiler, bizim üzerimize yıkacaklar yoksa. Balkonda halay çekenlere de bundan sonraki ekonomik krizlerde fetih surasi tavsiye ediyorum, işimiz allaha kaldı çünkü ekonomi konusunda

Çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa bulsun inşallah.

Kucakla bacım, biz de seni kucaklıyoruz, aklınızın başınıza geldiği günleri de görürüz inşallah

Hoş geldiiin, araştırmacı kişiliğinin yokluğu çok belli oldu 😘😘😘😘😘
Ben de insallah kazanir diyorum yoksa tartismaktan başka bir şey geçmiyor elime, kardeşim kiziyor akpli mi oldun diye hahaha

Gayet güzel sormussunuz cevabını bende merak ettim acıkcası
Birde merak ettigim baska konularda var "parmagımdaki yüzükten fazlasını görürseniz bende, bilin ki çalıyorum" diyen birinin şuandaki konumuna bakarsak çalmış mı oluyor ve bunu acıkca dike getiriyor?
2.sorum da ogluyla bir konusmasında yüklü bir miktar para kaldıran kişinin cb oldugundan haberiniz var mı?
Zaten şu soruya ayrı bir merakım var
Porsıyonları küçültün diyen biri sarayında ne kadar masraf yapıyor? Harcamaların hesabı tutuluyor mu?
Eger ki diyecekseniz cb eşi yapar da eder de, peki o zaman neden halka porsiyonları küçültün diyor?
Daha da sorabilirim

Ben burada Erdoğan çaldi çalmadi diye bir aklamada bulunmadım. Herkes yapabildiği ölçüde çalmiş işte neyini savunuyorsunuz dedim. Ayrıca yüzük mevzu habire yazılıp duruyor. Erdoğanın böyle bir sözü yok. İstanbul başkanliği seçim döneminde bir destekçisinin gönderdiği tek serveti olan yüzüğü paylaşıyor orada. Kesip kırpılıp kullanılıyor sürekli ama sizin taraf yapınca montaj olmuyor 😶 yahu zaten evi bile var o dönem adamın tek malvarliği nasil yüzük olabilir.

Yok kastim siz değilsiniz. Zaten genelde nickler kalmiyor hafizamda kim ne yazmiş diye aklimda kalmiyor yani. Mesela sabah ki mevzu en basiti. 10 aylik torun sigortalama. Evet bu hatadır yanliştir ama biz arkasındayız demek başka abuk subuk aklamaya çalişmak başka. Daha önce yazılmıştı Tabiki gidişattan memnun değiliz ama kk ya asla güvenmiyoruz. Ağziyla kuş tutsa benden oy alamaz. Ben Erdoğanın bin tane hatasını yanlişini yazabilirim. Ama yaptiklarini da inkar edemem. Seçimde de ak partiye asla oy vermedim halktan çok kopuk bana göre. Milletvekili seçimim farki oldu. Başka güvenebileceğim bir aday olsa ona verebilirdim ama şu an için mecburen Erdoğan.
Zaten asla bir siyasetçiye körü körüne güvenmeyeceksin.yazdığımı kk savunuyor gibi düşünme ama 10aylık torununu sigortalatmış olayı yani sınav soruları verilerek birinci olmuş bi bakan vardı diğer çocuğuda ikinci olmuştu şimdi sanırım bir üniversitede akademisyenlik falan gibi bir yerlere gelmiş tam emin değilim.birinin oğlu kaymakam yapılmış çocuğu görsen öyle gençki.hani ne tecrübe kazandınki oraya gelebildin genç yaşta.bunların yanında on aylık çocuk sigortalatması o kadar önemsiz duruyor ki.dile getirildiğinde ister istemez e onun çocuğu bunun çocuğu nerelerde ona bakarsan diyesi geliyor insanın.

Oy kullanmak vatandaşlık hakkımız.zaten 5yılda bir devreye giriyoruz güzelce değerlendirelim.

Hesap kitap işlerinde bahçeli üzerine adam tanımam, sürekli bir şeyleri toplayıp çıkarıyor, onu ona ekliyor falan filan... Sezarın hakkı sezara 😒
Eskiden bende öyle düşünüyordum ama artık seçmenine bir çeşit şifreli mesaj verdiğini düşünüyorum :KK53: Keklik falan derken sandıklarda kuş uçurtmayalım koruyalım demek istemiş olabilir mesela

Ben burada Erdoğan çaldi çalmadi diye bir aklamada bulunmadım. Herkes yapabildiği ölçüde çalmiş işte neyini savunuyorsunuz dedim. Ayrıca yüzük mevzu habire yazılıp duruyor. Erdoğanın böyle bir sözü yok. İstanbul başkanliği seçim döneminde bir destekçisinin gönderdiği tek serveti olan yüzüğü paylaşıyor orada. Kesip kırpılıp kullanılıyor sürekli ama sizin taraf yapınca montaj olmuyor 😶 yahu zaten evi bile var o dönem adamın tek malvarliği nasil yüzük olabilir.
Ben de zaten kimseyi savunmadım size hak verdim gayet yerinde soru sordunuz hatta o soruya cevap aradım buldum da tatmın etmedi gerci beni, bende merak ettigim soruları paylastım sizle, karsı goruste olabiliriz, bu sizi kesinkes haksız olarak gördügüm anlamına gelmiyor, her fikre objektif bir sekilde bakarım ben.
Birde kendisi bu cümleyi kurmustu parmagımda ki yüzük vs lafını.

Back
X