• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ayyyy bu bakan filan olamaz ya bu düpedüz annemlerin mahallesindeki Neriman teyze 😂
Secimm sürecinde bakan deilki bu sadece milletvekili oldu ne hakla sandıklara polis yigilacdkmis sadece CHP lilere ama yanlisim varsa düzeltebilirsiniz şuan sadece milletvekili deilmi şuan bu. kelimeleri İngilizceden turkce ye çevirirken zorluk çekiyorum özür dilerim kelimeler yanlış cikiiorsa kizlar

Dagdakiler gelmesin de mühim olan o şu an:) ah doğru onlar Erdoğan'a vermiyordu
Hızbulahcılar verıyor ama. Dıkkat edın de fotoğrafınızı çekip ‘sahibinden az kullanılmış kadın’ diye ilan açmasınlar. Makyaj falan yapmayın ha beğenen meğenen olur mazallah.

Secimm sürecinde bakan deilki bu sadece milletvekili oldu ne hakla sandıklara polis yigilacdkmis sadece CHP lilere ama yanlisim varsa düzeltebilirsiniz şuan sadece milletvekili deilmi şuan bu. kelimeleri İngilizceden turkce ye çevirirken zorluk çekiyorum özür dilerim kelimeler yanlış cikiiorsa kizlar
Aslında şöyle ysk resmi verileri sitesinde açıklamıyor.eğer açıklarsa bakanlık düşecek.açıklamadığı için şua bakan olarak görevde.yapacaklarını yapsın seçimden sonra açıklanır.nelerle karşı karşıyayız ya.

Hızbulahcılar verıyor ama. Dıkkat edın de fotoğrafınızı çekip ‘sahibinden az kullanılmış kadın’ diye ilan açmasınlar. Makyaj falan yapmayın ha beğenen meğenen olur mazallah.
Bu nasil bir üslup ozaman hdp de sizi dağa kaldırınca umarım iner teslim olursunuz.Haberlere göre dağa çıkanlar örgütün bilmem kaçıncı karisi olup sonra da işte terörist vs oluyor

• Beğen
Reactions: The
Bu nasil bir üslup ozaman hdp de sizi dağa kaldırınca umarım iner teslim olursunuz.Haberlere göre dağa çıkanlar örgütün bilmem kaçıncı karisi olup sonra da işte terörist vs oluyor
Dağdakiler inmesin gerisi önemli değil demiş ya; gerisini açıkladım ben de. Anlayana..

Ben de zaten kimseyi savunmadım size hak verdim gayet yerinde soru sordunuz hatta o soruya cevap aradım buldum da tatmın etmedi gerci beni, bende merak ettigim soruları paylastım sizle, karsı goruste olabiliriz, bu sizi kesinkes haksız olarak gördügüm anlamına gelmiyor, her fikre objektif bir sekilde bakarım ben.
Birde kendisi bu cümleyi kurmustu parmagımda ki yüzük vs lafını.

Videoyu izlerseniz yüzük videosunu parmağındaki tek yüzüğü gönderen birinden bahsettiğini görebilirsiniz. İstanbul emniyet mahallesinde aile apartmanlari vardı tek yüzüğü yoktu zaten en basiti. Merak ettiğiniz diğer sorular emine Erdoğan porsiyon küçültme ya da saray masraflari savunulacak bir yanı yok biz de herşeyine doğrudur demiyoruz.

Yok kastim siz değilsiniz. Zaten genelde nickler kalmiyor hafizamda kim ne yazmiş diye aklimda kalmiyor yani. Mesela sabah ki mevzu en basiti. 10 aylik torun sigortalama. Evet bu hatadır yanliştir ama biz arkasındayız demek başka abuk subuk aklamaya çalişmak başka. Daha önce yazılmıştı Tabiki gidişattan memnun değiliz ama kk ya asla güvenmiyoruz. Ağziyla kuş tutsa benden oy alamaz. Ben Erdoğanın bin tane hatasını yanlişini yazabilirim. Ama yaptiklarini da inkar edemem. Seçimde de ak partiye asla oy vermedim halktan çok kopuk bana göre. Milletvekili seçimim farki oldu. Başka güvenebileceğim bir aday olsa ona verebilirdim ama şu an için mecburen Erdoğan.
Allah rızası için yazsana bin tane olan hatasını ben kararsız bir seçmenim ilk tur oy vermedim buradan fikir edinmeye çalışıyorum bugün çok aktif yazdigin için karşılaştırma yapmak adına sana sordum sen erdoğan şurada yanlış yazabilirim dedin diye yoksa diğerleri hata kabul etmiyor

Vallahi ben artık bunların yaptıklarını sorgulamayı bile bıraktım. Dün ss otobüsü geçerken kalp işareti yapan gencecik çocuk apar topar gözaltına alındı.

Üslubunuz leş. Cevap vermeyeceğim

Hanımlar gerçekten çok ayıp, birbirinize nasıl hizbullah sizi başkasının karısı yapar, pkk dağa kaldırır diyebiliyorsunuz?

Böyle şeyleri söylerken düşünürken bile hiç mi yüzünüz kızarmıyor?

Siyasetin gerçekten dilinin kemiği yok, siyasiler ağzına geleni söylerse seçmeni de söyler hale dönüşüyor sonra toplum dejenere oldu diyoruz, toplum kalmamış çok üzücü.

Back
X