• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Allah rızası için yazsana bin tane olan hatasını ben kararsız bir seçmenim ilk tur oy vermedim buradan fikir edinmeye çalışıyorum bugün çok aktif yazdigin için karşılaştırma yapmak adına sana sordum sen erdoğan şurada yanlış yazabilirim dedin diye yoksa diğerleri hata kabul etmiyor

Bence yine oy vermeyin boşverin buraya giren çıkamıyor 😃

Allah rızası için yazsana bin tane olan hatasını ben kararsız bir seçmenim ilk tur oy vermedim buradan fikir edinmeye çalışıyorum bugün çok aktif yazdigin için karşılaştırma yapmak adına sana sordum sen erdoğan şurada yanlış yazabilirim dedin diye yoksa diğerleri hata kabul etmiyor

Bence bu video size yeter.

Yasin'in katilleri bugün kimi destekliyor ona bakın. Yasin'in katillerini sokağa çıkaranları kim içerden çıkarmaya söz veriyor ona bakın. Çok kolay karar vereceksiniz bence Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta düşün düşün kararsız bir ben kalıyor sonra

Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta
Çözüm sürecinde yapılan pek çok yanlış var bana göre de. Ama siz şu an yıllar öncesine mi bakarsınız yoksa şu ana mi? Öncesinde yanlışlar yapıldı diye şu anı mi yakacaksiniz? Ya ben bu seçimde her şeyi elimin tersiyle iterim ve dağdaki teröristle aynı kişiye oy veremem. Onlarla bir paydada ve idealda bulusamam.

Hızbulahcılar verıyor ama. Dıkkat edın de fotoğrafınızı çekip ‘sahibinden az kullanılmış kadın’ diye ilan açmasınlar. Makyaj falan yapmayın ha beğenen meğenen olur mazallah.
Üslup her şeydir lütfen, elestiri yaparken birbirimizi bu kadar dusurmeyelim. Kadınız neticede, bir kadının diğerine böyle şeyler demesi hic hoş değil. Arkadas bana da omurgasiz muamelesi yapmıştı ancak ben saygi sinirlari dahilinde yorum yapmayı tercih ediyorum, kim olursa olsun.

Yani bazı yorumlar da da şu var tv kanalında öcalan mektupu okunması bu durumda tencere dibi kara oluyor sonuçta düşün düşün kararsız bir ben kalıyor sonra
Taraflı bir seçmen olduğum için maalesef objektif bakmanıza yardımcı olamayacağım.en iyisi iki adayında uzun konuşmalar yaptığı videoları izleyerek bi karar vermek.

Üslup her şeydir lütfen, elestiri yaparken birbirimizi bu kadar dusurmeyelim. Kadınız neticede, bir kadının diğerine böyle şeyler demesi hic hoş değil. Arkadas bana da omurgasiz muamelesi yapmıştı ancak ben saygi sinirlari dahilinde yorum yapmayı tercih ediyorum, kim olursa olsun.
Sağlıklica bitse şu seçim yarabbim

Yasin'in katilleri bugün kimi destekliyor ona bakın. Yasin'in katillerini sokağa çıkaranları kim içerden çıkarmaya söz veriyor ona bakın. Çok kolay karar vereceksiniz bence Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu
Siz gaffar okanin, konca kurisin katillerine ne diyorsunuz peki? Hudapar Hizbullah değil demeyin bana, yaşadığım yerde görüyorum ben.
Hapistekiler çıkıyor diye ne kadar mutlu oluyorlar
Kuris'in katilleri serbest bırakıldı.

Demirtaş'a bayildiklari için cikarmayacaklar, hukuk oyle soyledigi için yargilayacaklar.
Zamanında ülke çok cekti her iki gruptan da biliyorsunuz, ki ben her iki örgütün de bel kemigi olacak sehirlerden birindeyim. Elestirin ama karsinizdakine teror derken once desteklediginiz adaya da bakın.

Back
X