- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.428
- 248
20 yıldır eylem yapmıyor Hizbullah bu ülkede. PKK hala canlar alıyor, aktif bir şekilde askerimiz polisimiz şehid olmaya devam ediyor. Ve evet Hizbullah= Hudapar değildir, kabul etmiyorum bunu. Ki başkanları da kabul etmiyor. Yani en azından etmiyor ya bu bile tutar bir daldır:) Selo gibi apoyu çıkaracağız demiyor.Siz gaffar okanin, konca kurisin katillerine ne diyorsunuz peki? Hudapar Hizbullah değil demeyin bana, yaşadığım yerde görüyorum ben.
Hapistekiler çıkıyor diye ne kadar mutlu oluyorlar
Kuris'in katilleri serbest bırakıldı.
Demirtaş'a bayildiklari için cikarmayacaklar, hukuk oyle soyledigi için yargilayacaklar.
Zamanında ülke çok cekti her iki gruptan da biliyorsunuz, ki ben her iki örgütün de bel kemigi olacak sehirlerden birindeyim. Elestirin ama karsinizdakine teror derken once desteklediginiz adaya da bakın.
Ayrıca hizbullah askere polise hdpkk nın dağ ayağı pkk gibi kurşun sıkmış mı?
Kurban eti dağıtırken katledilen Yasin börü hüdapar lıydı, ve onu katleden hdpkk lılardı.
Her şeyi geçtim 6li masadakilerin çoğu Hudapar ile görüşmeye gitti, canan kahve içmeye çağırdı falan. Buna cevabınız nedir? Hizbullahciysalar madem neden bir olmak istediniz? Adamlar kabul etmeyince bir dal buldunuz kendinize.