- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.088
- 1.123
Bence bu video size yeter.
Bu yaptığınız manipülasyon. Seçim zamanı kişilerin yaptıkları ve yapacakları hakkında konuşulur. İftiralar üzerinden değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu video size yeter.
Savunulcak yani . nefret ediyorum bende sanki öyle bir algı yapıldımi akp tarafindan diğer ittifakları tarafından Selo çıkacak falan sanki kk hakimde saliverecek tövbe estafurullah binkere söyledik yargılanması adil şartlarda olcak mahkeme ne karar verirse o olcak diye bunu saliverecek anlamış arkadaşlar.suc onların deil akp ve ortakları 25 televizyon kanalına cjkip sakız gibi anlattıkları için 1.5 aydır miilet bildiğin hipnotize olmuş bu sözlere bizler gerçeği biliyoruz.oysa biraz diğer kanallara bakıp yada kk nin sözlerini iyi dinleselerdi algıları kirilirdi.Ben de aynısını isterim, bakin adamı asla savunuyormus gibi gorunmek istemiyorum nefret ediyorum ama inkar edilemez bir gerçek var. Lütfen. Burda kimse bu adamı savunamaz zaten.
Ben kk'nu savunmuyorum, ama karsidaki de ondan daha az masummus gibi gostermeyinSelahattin Demirtaş masum değildir. Onanmis cezaları da vardir. Yargilansin elli kere yargılansın. Ama sizin CB adayınız bu adama aciyor! Yazık değil mi içeride diyor. Neyini savunuyorsunuz daha ? Çıkmasını istiyor ve bunu dile getiriyor çünkü HDP ile ancak bu şekilde birlik olabildiler. Neden CHP mitinglerinde PKK bayrağı dalgalanabiliyor, e bu yüzden.
Daha gidecek var bence, bekle biraz dahaAy yine gitmiş bi kaç kişi![]()
Tam emin değilim ama seçim zamanında siyasilerin birbirlerini ziyaret etmeleri normalmiş.parti parti dolaşılırmış.biz vatandaşlarda işte olan bitene anlam vermeye çalışırız.Siz Diyarbakırdasiniz, daha hakim olmanız çok normal. Pekala. O zaman neden 6li masa hudapar ile görüştü? Hizbullahciysalar madem.
Tövbe ya sanki biz yaktık ne alaka ya demi kim yaktiysa yargı önünde hesap verir ne alaka şimdi buBu yaptığınız manipülasyon. Seçim zamanı kişilerin yaptıkları ve yapacakları hakkında konuşulur. İftiralar üzerinden değil.
Her partiyle görüşürüz dedi kk, gorusmenin icerigine dair bilgim yok.Siz Diyarbakırdasiniz, daha hakim olmanız çok normal. Pekala. O zaman neden 6li masa hudapar ile görüştü? Hizbullahciysalar madem.
Sen dün akşam konuştuğumuz arkadaş değilsin sanırım. Ben baştan o sandım seni.Yeni mi geldin uslu durda gitme bir daha
OSen dün akşam konuştuğumuz arkadaş değilsin sanırım. Ben baştan o sandım seni.
İki liderin de tv programlarını izle en doğru kararı öyle verirsin. Buradaki şahısların iftiralarını dikkate alma. Millet ittifakının teröristle falan bağlantısı yok, olsa meral akşener yanında olmazdı. Kadın geçmişin iç işleri bakanı aynı zamanda milliyetçi kökenli
Aynen öyle aynı zamanda ümit Özdağ milliyetçi kökenli eski milliyetci drnekleri destek verirmiydi öyle bişey olsaydi.Sen dün akşam konuştuğumuz arkadaş değilsin sanırım. Ben baştan o sandım seni.
İki liderin de tv programlarını izle en doğru kararı öyle verirsin. Buradaki şahısların iftiralarını dikkate alma. Millet ittifakının teröristle falan bağlantısı yok, olsa meral akşener yanında olmazdı. Kadın geçmişin iç işleri bakanı aynı zamanda milliyetçi kökenli
O yüzden mimelebaşı khk ile serbest bırakıldı hizbullahın, tesadüf yani, yazıklar olsun. Doğuda insanlar hüdapar ne diye sorduğunda hizbullahın partisi diye cevap veriyor. Gözümle gördüm kulağımla duydum. Hatta üyeleri de o yüzden üye oluyor. Hükümetin haberi yok mu sizce bundan. Şeyh saitin ailesinden özür dilemeyi parti programına alan, kürtçenin de resmi dil olmasını ve özerkliği isteyen adamlar gerçekten terör örgütünden bağımsız yani20 yıldır eylem yapmıyor Hizbullah bu ülkede. PKK hala canlar alıyor, aktif bir şekilde askerimiz polisimiz şehid olmaya devam ediyor. Ve evet Hizbullah= Hudapar değildir, kabul etmiyorum bunu. Ki başkanları da kabul etmiyor. Yani en azından etmiyor ya bu bile tutar bir daldır:) Selo gibi apoyu çıkaracağız demiyor.
Ayrıca hizbullah askere polise hdpkk nın dağ ayağı pkk gibi kurşun sıkmış mı?
Kurban eti dağıtırken katledilen Yasin börü hüdapar lıydı, ve onu katleden hdpkk lılardı.
Her şeyi geçtim 6li masadakilerin çoğu Hudapar ile görüşmeye gitti, canan kahve içmeye çağırdı falan. Buna cevabınız nedir? Hizbullahciysalar madem neden bir olmak istediniz? Adamlar kabul etmeyince bir dal buldunuz kendinize.
Arkadaslarima mesaj atip teyit edebilirimO yüzden mimelebaşı khk ile serbest bırakıldı hizbullahın, tesadüf yani, yazıklar olsun. Doğuda insanlar hüdapar ne diye sorduğunda hizbullahın partisi diye cevap veriyor. Gözümle gördüm kulağımla duydum. Hatta üyeleri de o yüzden üye oluyor. Hükümetin haberi yok mu sizce bundan. Şeyh saitin ailesinden özür dilemeyi parti programına alan, kürtçenin de resmi dil olmasını ve özerkliği isteyen adamlar gerçekten terör örgütünden bağımsız yanihelal olsun vallahi, daha diyecek sözüm yok.
Yüzük konusunda iki ayrı video var, kesinlikle kırpma değil. Ondan kırpılmış olması imkansız çünkü iki videodaki ses yükseklilkeri ve vurguları da farklı
Canan onun açıklamasını yaptı, izlersen görürsün. Asla birleşme talebi olmadığını da ısrarla belirttiler ama siz cumhur dışında kimsenin lafına inanmadığınızdan bunlar size işlemez o ayrı20 yıldır eylem yapmıyor Hizbullah bu ülkede. PKK hala canlar alıyor, aktif bir şekilde askerimiz polisimiz şehid olmaya devam ediyor. Ve evet Hizbullah= Hudapar değildir, kabul etmiyorum bunu. Ki başkanları da kabul etmiyor. Yani en azından etmiyor ya bu bile tutar bir daldır:) Selo gibi apoyu çıkaracağız demiyor.
Ayrıca hizbullah askere polise hdpkk nın dağ ayağı pkk gibi kurşun sıkmış mı?
Kurban eti dağıtırken katledilen Yasin börü hüdapar lıydı, ve onu katleden hdpkk lılardı.
Her şeyi geçtim 6li masadakilerin çoğu Hudapar ile görüşmeye gitti, canan kahve içmeye çağırdı falan. Buna cevabınız nedir? Hizbullahciysalar madem neden bir olmak istediniz? Adamlar kabul etmeyince bir dal buldunuz kendinize.
Bence siz buradaki yorumlarla kafanızı karıştırmayın, oy vermek istiyorsanız Xxhatun ne istiyor, beklentileri nelerdir onları belirleyin, mesela örnek vermek gerekirse cebime kaç lira giriyor, cebime giren bu parayla rahat geçinebiliyor muyum?
Mülteci sorunu hakkında ne düşünüyorum?
Hak, hukuk, adalet, gelir dağılımı konularında neler yaşandı?
Çocuğumun geleceğiyle ilgili neler planlıyorum ne kadarını gerçekleştirebiliriz? gibi sizin için önemli olan kriterleri belirleyin.
Bu kriterleriniz üzerine 21 yıldır yapılan siyasetten her bağlamda memnun musunuz değil misiniz onu ölçün tartın, adayların sizin belirlediğiniz kriterleri gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğine dair hissiyatınızı da genel kanaatinizi de değerlendirmeye alın.
Çıkan sonuç
Teşekkür ederim buradan ziyade bu secimde ikamet ettiğim yerdr olunca aile baskısı hissettim kafamı karıştıran onlar olduBence siz buradaki yorumlarla kafanızı karıştırmayın, oy vermek istiyorsanız Xxhatun ne istiyor, beklentileri nelerdir onları belirleyin, mesela örnek vermek gerekirse cebime kaç lira giriyor, cebime giren bu parayla rahat geçinebiliyor muyum?
Mülteci sorunu hakkında ne düşünüyorum?
Hak, hukuk, adalet, gelir dağılımı konularında neler yaşandı?
Çocuğumun geleceğiyle ilgili neler planlıyorum ne kadarını gerçekleştirebiliriz? gibi sizin için önemli olan kriterleri belirleyin.
Bu kriterleriniz üzerine 21 yıldır yapılan siyasetten her bağlamda memnun musunuz değil misiniz onu ölçün tartın, adayların sizin belirlediğiniz kriterleri gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğine dair hissiyatınızı da genel kanaatinizi de değerlendirmeye alın.
Çıkan sonuç üzerine zaten kafanızda bir aday profili oluşur ona göre de oy verirsiniz, burada ne kadar çok yorum okursanız o kadar çok kafanız karışacak çünkü herkes kendi kriterlerine, kafasında oturttuğu aday profiline göre yorumluyor, burada mühim olan başkalarına göre değil sizin kendi istekleriniz doğrultusunda bir aday belirlemeniz, bu hepimiz için geçerli![]()
Ne zarar verdi İslamiyet'e? Evet dinimi yaşamaya çalışan bir insanım. Erdoğan müslüman bir ülkenin başına gelip ülke yönetmiyor, halife mi ki örnek bir İslami yönetici gibi düşüneyim ben onu.21 yıldır yapılan yolsuzluklari niye gormuyorsunuz, dindar bir kadinsiniz anladigim kadarıyla
İslam'da örnek yönetici nasıl olur biliyorsunuzdur.
Islamin son kalesi gibi gorulen reisinizin İslam'a verdiği zarari bu ülkeye kimse vermedi inanin.
Siz gormuyor olabilirsiniz ama ben her şekilde görüyorum bunu.The
Gorusmedilerr canım bunu akp iddia etti kk söyledi çıkar dedi detayları çıkaramadı o olay bitti. biz hudapari akp sayesinde tanıdık böyle parti olduğundan haberim bile yoktu. HÜDA-PAR görüşmeye geldiklerinde yalanladı zatenHer partiyle görüşürüz dedi kk, gorusmenin icerigine dair bilgim yok.