• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Osmanlı İmparatorluğu dahi varlıklarını kabul etmiş kayıt altına almış, ayıp bir şey değil ki🤷‍♀️
Osmanlı zamanında esnaftan sayılıyor, kayıt altına alınıyor ve padişahlar için düzenlenen resmî geçitlerde yer alıyorlarmış.
Bununla alakalı birçok kayıt ve minyatürler var, Google’a Hamam oğlanı yazın sonuç Hiz oğlanı çıkacak.
Google görsellere Hiz oğlanı minyatürleri yazın minyatürleri görürsünüz, ben müstehcenlik sebebiyle ekleyemiyorum.
Acaba bi kaynak varmı? Varsa atabilirmisiniz bana? Yanlıs anlamayın daha önce duymadım da şaşırdım görmek isterim

Bağlanmaz firdevse gönlünü Galata’yı gören
Servi anmaz anda ol serv-i dilara gören
Bir firengi şiveli İsa gördüm anda kim
Kuccuk bir kuple....
Kendi oğlanına aşık olan şairi süren mi dersin.
Sadece osmalida mi hayır.
Yunanin temelinde zaten her türlüsü var.
Roma tam bir netfilix oksanlar kerimcanlar oyyyyy oyyyy gırla.
Zaten kardeş evliliği var.
Bu oglancilik bence bize doğu Roma mirası ile geldi, çünkü Fatih Sultan Mehmet bile kendisine fetih sonrası kayseri Rum ( rum imparatoru) demiş.
Osmanlıca okudum bir süre ben, bu şiiri epey anladım.
Zaten paylaşılan müstehcen minyatürlerin metinlerini okumaya çalıştım kendimce doğrulama için, doğru olduğunu görünce şok olmuştum :bicak:

Kim bilir yüzde kaçlik dilim benim gibi.
Hep tarih okumak istemiştim puanım bu bölüme yetti.o kadar matematik yapabilsem zaten s.tarihi değil tarih okurdum.
İcraatlar önce eğitim sistemimizden başlamalı.
Ülkesini geliştirmek isteyen lider eğitime öncelik verir.
Bende hep sanat tarihi, arkeoloji veya filoloji okumak istemiştim ama olmadı dışardan dış ticaret okuduk :KK43:
Hatta sanat tarihini İtalya, Floransa da okumak, ne güzel olurdu...
Atanamamis olmana üzüldüm ama bölümün çok güzelmiş

Olaylari başlatan hükümet mi demek istiyorsunuz yani? Demirtaşin söyleminden sonra?
Bir şey demiyorum, aralarının açılması o zamana denk geliyor. Olayların başlaması yani, kimseyi sorumlu tutmak değildi amacım, kimin başlattığını değil ne zamana denk geldiğini söyledim.

Sinirlerim bozuldu
Ben pamuk gibiyim, seçim öncesi kurtarma operasyonu yaptım, eokul'da takıldım. Buraya bir iki baktım. Seçimle alakasız, kışkırtıcı yorumlar gördüm; uzak kal dedim kendime ama şikayet edeceğim diye söz verdiğim bir iki yorumu rapor ettim çıktım. Çok yazılmış. Göz atayım biraz.

Aslında en sağlıklısı bu konuyla ilgili internete yazıp okumak.çünkü uzun ve karışık.
Ben de yanlı kaynak olmasın yorum yapmış olmayayım diye özellikle vikipediden paylaştım. Hendek olaylarıyla ilgili bir şey sorup yanlış bildiğimi söyledi, ben de tarih sıralamasını göstermek için attım. Yorum yapmak gibi bir amacım yoktu

Ayy sen daha çok gençmissin. Ben sana yirmi yıl taktım:KK70:
Bence seni mutsuz eden ortamdan çıkınca mutsuzluk imkansız.
Benim ailem de yanımda değil, ne fiziki ne manevî. Şu hayatta kızımla bi başıma kaldım.
Ama hiç mutsuz değilim, daha iyi geldi bana özgüvenim ve huzurum tavan.. kimseye eyvallahim da yok şükür.
Ben zaten eski kulağı kesik feministlerdenim. Öncesinde İslami idi şimdi eşitlikçi ama hala öyle.
Ülkede ben feminist değilim demek moda iken ben çekinmeden feministim diyorum valla. Hiç :KK45:
Ben de islami olanlardanim🤣
He ben kucugum🤣🤣
Rabbim yardımcın olsun çok guclusun takdir ettim seni, ailem yanımda, destekci ama koy ortamı biraz sıkıntı seneye umarım sınavı kazanır giderim🥲

Back
X