• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu oglancilik bence bize doğu Roma mirası ile geldi, çünkü Fatih Sultan Mehmet bile kendisine fetih sonrası kayseri Rum ( rum imparatoru) demiş.
Osmanlıca okudum bir süre ben, bu şiiri epey anladım.
Zaten paylaşılan müstehcen minyatürlerin metinlerini okumaya çalıştım kendimce doğrulama için, doğru olduğunu görünce şok olmuştum :bicak:
Rûm geçmişte anadoluya verilen isim. Hatta karagöz hacivat filmindeki müziklerin birinde geçer 'indik rumda kışladık çok hayır şer işledik' şeklinde, divan edebiyetından biliyorum ben de 😁 keyifli dersti

Bu ne biçim iş, anlamıyorum ben. Seçim sürecinde olmaması gereken ne varsa oluyor. Suçlardan suç mu beğeniyoruz, erkeklerden heybetli olanı mı arıyoruz, İslam alemine lider mi getiriyoruz, çalanların en hayırlısını mı seçiyoruz, lgbt birey mi tespit ediyoruz... Nedir bu, anlamadım gitti.

Bu ne biçim iş, anlamıyorum ben. Seçim sürecinde olmaması gereken ne varsa oluyor. Suçlardan suç mu beğeniyoruz, erkeklerden heybetli olanı mı arıyoruz, İslam alemine lider mi getiriyoruz, çalanların en hayırlısını mı seçiyoruz, lgbt birey mi tespit ediyoruz... Nedir bu, anlamadım gitti.
Plana sadık kalıyoruz...

Ben pamuk gibiyim, seçim öncesi kurtarma operasyonu yaptım, eokul'da takıldım. Buraya bir iki baktım. Seçimle alakasız, kışkırtıcı yorumlar gördüm; uzak kal dedim kendime ama şikayet edeceğim diye söz verdiğim bir iki yorumu rapor ettim çıktım. Çok yazılmış. Göz atayım biraz.
Ben de şikayet ettim, biri banlanmış ama diğerine bakamadım, o da gitmiştir inşallah, hadlerini iyice aştılar. Selenayı mumla aratacaklardı az kalmıştı

Ülkede hiçbir şey temiz olmayınca bu daha da pis oldu, dur daha sandık koruyacağız, ülke teksastan beter

Ben de şikayet ettim, biri banlanmış ama diğerine bakamadım, o da gitmiştir inşallah, hadlerini iyice aştılar. Selenayı mumla aratacaklardı az kalmıştı
Kararsızım diyene terör örgütlerinin kaç yıldır ne yaptığını ne yapmadığını anlatmak nedir? İki aday var diyoruz. Konu bu. Hdp, rte'yi destekleseydi bak nasıl savunulacaktı. Dünkü çocuk var sanki karşılarında. İki adayın biri akp, biri chp lideri. Duyar kasmak için Kılıçdaroğlu ne alaka? Hiç samimi değiller. Değerler, böyle basitleşir işte.

Back
X