Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya işte hele Konca hanımın zamanında İslamcı feminist olmak, o ne cesarettir. Bir de bu kadın Hizbullah üyesi iken bakmış bunlar şiddet yanlısı, ayrılmış örgütten. Zavallı kadını o yüzden öldürdülerBen de islami olanlardanim
He ben kucugum
Rabbim yardımcın olsun çok guclusun takdir ettim seni, ailem yanımda, destekci ama koy ortamı biraz sıkıntı seneye umarım sınavı kazanır giderim![]()
Millet ittifakı görüşmelerinde hiç bir şey takep etmedim dedi.meğerse cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve bakanlık istemiş.muharrem incede erdoğan hasta annemi sordu kılıçtaroğlu mitinge çağırdı diyor.hani birbirinize ulaşamamıştınız.bunlarda bi tuhaf oldu iyiceBu ne biçim iş, anlamıyorum ben. Seçim sürecinde olmaması gereken ne varsa oluyor. Suçlardan suç mu beğeniyoruz, erkeklerden heybetli olanı mı arıyoruz, İslam alemine lider mi getiriyoruz, çalanların en hayırlısını mı seçiyoruz, lgbt birey mi tespit ediyoruz... Nedir bu, anlamadım gitti.
Te beni de banlamıslar NiyeyseBen de şikayet ettim, biri banlanmış ama diğerine bakamadım, o da gitmiştir inşallah, hadlerini iyice aştılar. Selenayı mumla aratacaklardı az kalmıştı
Konu dışı ama paylaşmak istedim
Mevzular Açık Mikrofon u izletebilirsiniz...Belki işe yarar....Bu arada hoş geldin bacımTe beni de banlamıslar Niyeyse
Saglık olsunhanginiz dövdürttğ beni
Ablamı ikna edemedim bos atacak
Tayyipciydi sınana döndü Sinan da satınca boşa aldı arabayı. CHP olmazmıs ne diiim artık
![]()
Erzurum'da Ekrem İmamoğlu mitinginde çoluk çocuk taslayan guruh acaba Erzurum kelimesinin etimolojik olarak arz -ı rûm ( Rum memleketi) olduğunu bilseler acaba beni de mi taşlarlardiRûm geçmişte anadoluya verilen isim. Hatta karagöz hacivat filmindeki müziklerin birinde geçer 'indik rumda kışladık çok hayır şer işledik' şeklinde, divan edebiyetından biliyorum ben dekeyifli dersti
Ay dur gideyim bi sinan özen dinleyem, yalnız Adam yaslanmiyor arkadaş!!!Kimse inkar etmesin, güzel gördüm demesin seni görmeden.![]()
Kul hakkı mı yemiş? Zina mı yapmış? Yetimin hakkına göz mü dikmiş? Nedir bu şeytan muamelesi, bir anlasamTe beni de banlamıslar Niyeyse
Saglık olsunhanginiz dövdürttğ beni
Ablamı ikna edemedim bos atacak
Tayyipciydi sınana döndü Sinan da satınca boşa aldı arabayı. CHP olmazmıs ne diiim artık
![]()
Bu 2 oldu birisi için bu kadar yanılma konusundaKimse inkar etmesin, güzel gördüm demesin seni görmeden.![]()
Yuh yaCivelek taburu diye bir şey var
Izledın mı dedım fikrin degısır objektıflwsırsınMevzular Açık Mikrofon u izletebilirsiniz...Belki işe yarar....Bu arada hoş geldin bacım![]()
en unlu oglanin adi suan kufur olarak kullanilan bir terimmisOsmanlı İmparatorluğu dahi varlıklarını kabul etmiş kayıt altına almış, ayıp bir şey değil ki
Osmanlı zamanında esnaftan sayılıyor, kayıt altına alınıyor ve padişahlar için düzenlenen resmî geçitlerde yer alıyorlarmış.
Bununla alakalı birçok kayıt ve minyatürler var, Google’a Hamam oğlanı yazın sonuç Hiz oğlanı çıkacak.
Google görsellere Hiz oğlanı minyatürleri yazın minyatürleri görürsünüz, ben müstehcenlik sebebiyle ekleyemiyorum.
Mevzular Açık Mikrofon u izletebilirsiniz...Belki işe yarar....Bu arada hoş geldin bacım![]()
Evet bende hatırlıyorum.elin karadağın da bile daha ucuz diye paylaşmıştın.elin karadağı dedin diye kızmıştı.kimdi ki o?Bu haberle bir aydınlanma yaşadım.
GecenlerdeMssPARE ye yüksek alkol fiyatlarını paylaşıyordum.
Birazcık alkollüydum de.
En son Karadağ dan paylaşmıştım.
Elin karadagi yazmıştım.
Bu neler sıralamis ama
Elin karadagi mi haritada nerde git ogren.ermenilere vereceksiniz
Azerileri ezdirmeyiz falan filan.
Önce Karadağ neresi onu öğren falan.
Çok algilayamadim.
İkinci defa okuyayım dediğimde silmişti.
Simdi birden bire hatirladim.
Mesajımı bulamıyorum.
Sandığa gitmemesi de güzel bi alternatif olabilir ikna konusundaIzledın mı dedım fikrin degısır objektıflwsırsın
İzledim ilk bı saatine bakmadım dort saatini izledim fılan dedı
Sonuc
Hdp ile ittifak yapmısız bız
Oznur kıcuker sıreneden yazılar atıyoro tetıkcı dedim fılan
![]()
HosbuldumMevzular Açık Mikrofon u izletebilirsiniz...Belki işe yarar....Bu arada hoş geldin bacım![]()
İlki ne kız?Bu 2 oldu birisi için bu kadar yanılma konusunda![]()
Ha bos atmıs ha gitmemis aynı sey kiSandığa gitmemesi de güzel bi alternatif olabilir ikna konusunda![]()