• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kararsızım diyene terör örgütlerinin kaç yıldır ne yaptığını ne yapmadığını anlatmak nedir? İki aday var diyoruz. Konu bu. Hdp, rte'yi destekleseydi bak nasıl savunulacaktı. Dünkü çocuk var sanki karşılarında. İki adayın biri akp, biri chp lideri. Duyar kasmak için Kılıçdaroğlu ne alaka? Hiç samimi değiller. Değerler, böyle basitleşir işte.
Aynı sebeple şikayet etmişiz.

Ülke zıvanadan çıkmış ve yarısı böyle, ülke çıkarları her türlü ideolojinin üzerindedir bunu anlamak bu kadar zor olmamalı ya. Gerçekten futbol takımımtutmakla aynı görülüyor siyaset bu ülkede, çok yazık

Ha bos atmıs ha gitmemis aynı sey ki
Tayyiptem tıksındı zaten o konuda sıkıntı yok
Ama CHP de bı oy kazanmış olsaydı iyiydi 🤣
Gidince eli Erdoğan’a gidiverir alışkanlık falan
Oy çıkmaz diyorsan Kılıçdaroğlu na gapıyı gitle 🤣

Ya işte hele Konca hanımın zamanında İslamcı feminist olmak, o ne cesarettir. Bir de bu kadın Hizbullah üyesi iken bakmış bunlar şiddet yanlısı, ayrılmış örgütten. Zavallı kadını o yüzden öldürdüler:KK43:
Valla güçlü kadın yoktur, savaşmak, güçlü olmak zorunda bırakılan kadın vardır..
Bana çok sık güçlüsün diyorlar, artık bunu söylüyorum.

Çünkü itiraf edeyim, içimde sarıp sarmalanmak isteyen küçük bir kiz var hala..
Ama şimdi anayım, hem de bir kiz anasi, geleceğin kadını. Ona örnek olmak zorundayım.

Sınavın için sana başarılar diliyorum. Sevgiler.
İslamisi, esitlikcisi. Feminist feministi dakka da...
Hmm 🤔 yok o öyle değildi 🧐..
:KK70:
Evet ya
Ben ilk islam ile gerçek anlamda tanistigimda 15 yasindaydim, yani geleneksel yasamiyordum ogrenmeye calisiyodum. O zaman bir akrabam dindar biriydi, 90'li yıllarda çok görmüşler Diyarbakırda da olunca tabi.
Bana uzak dur hudapardan demişti.. çünkü mutlaka tanisiyorduk böyle cemaatlerle.
Iste niye demistim o da zulmu anlatmisti, o günden beri bir on yargim oldu onlara karşı yoksa Hizbullah falan tanimazdim iyi ki bagim olmamis🥲

Rûm geçmişte anadoluya verilen isim. Hatta karagöz hacivat filmindeki müziklerin birinde geçer 'indik rumda kışladık çok hayır şer işledik' şeklinde, divan edebiyetından biliyorum ben de 😁 keyifli dersti
Rum aslında yanılmıyorsam Fars dilinden geçmiş ve aslında bildiğin Roma.
Mevlânâ celalettin de işte Rumî derler yani doğu Romalı.

Ben o filmde en çok baciyan vardi hani kadin savaşçılar, o konsepte bayılmıştım.

Bu haberle bir aydınlanma yaşadım.
Gecenlerde @MssPARE ye yüksek alkol fiyatlarını paylaşıyordum.
Birazcık alkollüydum de.🙄
En son Karadağ dan paylaşmıştım.
Elin karadagi yazmıştım.
Bu neler sıralamis ama
Elin karadagi mi haritada nerde git ogren.ermenilere vereceksiniz
Azerileri ezdirmeyiz falan filan.
Önce Karadağ neresi onu öğren falan.
Çok algilayamadim.
İkinci defa okuyayım dediğimde silmişti.
Simdi birden bire hatirladim.
Mesajımı bulamıyorum.
Ya bu varya bence safi kötülük be safi.
Alkol mu alınıyor ki bu ülkede. Durum rezalet gerçekten. Akşamları haftada iki kadeh içelim diyemiyoruz yani sonra diyorlar ki hani nerde dikta rejimi..
Neyse sustum...

Kul hakkı mı yemiş? Zina mı yapmış? Yetimin hakkına göz mü dikmiş? Nedir bu şeytan muamelesi, bir anlasam 🙄
Ya bunların ahlak anlayışı başından sonuna ahlak dışı.
Varsa yoksa kadın cinselliği zart zurt.
Ama çal çırp, bol parçala, dusmanlastir, tüyü bitmemiş yetimin hakkını çal, basın o secdeye değiyor ya sorun yok?!??

Back
X