- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Belalıııımmm benimEvet bende hatırlıyorum.elin karadağın da bile daha ucuz diye paylaşmıştın.elin karadağı dedin diye kızmıştı.kimdi ki o?
Belalııımm benim diyerek Emrah’a bağlıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belalıııımmm benimEvet bende hatırlıyorum.elin karadağın da bile daha ucuz diye paylaşmıştın.elin karadağı dedin diye kızmıştı.kimdi ki o?
Aynı sebeple şikayet etmişiz.Kararsızım diyene terör örgütlerinin kaç yıldır ne yaptığını ne yapmadığını anlatmak nedir? İki aday var diyoruz. Konu bu. Hdp, rte'yi destekleseydi bak nasıl savunulacaktı. Dünkü çocuk var sanki karşılarında. İki adayın biri akp, biri chp lideri. Duyar kasmak için Kılıçdaroğlu ne alaka? Hiç samimi değiller. Değerler, böyle basitleşir işte.
Başka bir kişi icinde yanılmıstım ya zamanında normalde bizi bilirsin birisi için görür ve ne düşünürsek o çıkar neyse 42 yılda 2 yanılgı iyidirİlki ne kız?
Gidince eli Erdoğan’a gidiverir alışkanlık falanHa bos atmıs ha gitmemis aynı sey ki
Tayyiptem tıksındı zaten o konuda sıkıntı yok
Ama CHP de bı oy kazanmış olsaydı iyiydi![]()
Kimmmen unlu oglanin adi suan kufur olarak kullanilan bir terimmisvay beee
![]()
mune nin yazdigini yazinca gorsellere git
Karadag ile karabagi karıştırıp bana atar yapmış unutmuşum.Evet bende hatırlıyorum.elin karadağın da bile daha ucuz diye paylaşmıştın.elin karadağı dedin diye kızmıştı.kimdi ki o?
Evet yaYa işte hele Konca hanımın zamanında İslamcı feminist olmak, o ne cesarettir. Bir de bu kadın Hizbullah üyesi iken bakmış bunlar şiddet yanlısı, ayrılmış örgütten. Zavallı kadını o yüzden öldürdüler
Valla güçlü kadın yoktur, savaşmak, güçlü olmak zorunda bırakılan kadın vardır..
Bana çok sık güçlüsün diyorlar, artık bunu söylüyorum.
Çünkü itiraf edeyim, içimde sarıp sarmalanmak isteyen küçük bir kiz var hala..
Ama şimdi anayım, hem de bir kiz anasi, geleceğin kadını. Ona örnek olmak zorundayım.
Sınavın için sana başarılar diliyorum. Sevgiler.
İslamisi, esitlikcisi. Feminist feministi dakka da...
Hmmyok o öyle değildi
..
![]()
Rum aslında yanılmıyorsam Fars dilinden geçmiş ve aslında bildiğin Roma.Rûm geçmişte anadoluya verilen isim. Hatta karagöz hacivat filmindeki müziklerin birinde geçer 'indik rumda kışladık çok hayır şer işledik' şeklinde, divan edebiyetından biliyorum ben dekeyifli dersti
Ya bu varya bence safi kötülük be safi.Bu haberle bir aydınlanma yaşadım.
Gecenlerde @MssPARE ye yüksek alkol fiyatlarını paylaşıyordum.
Birazcık alkollüydum de.
En son Karadağ dan paylaşmıştım.
Elin karadagi yazmıştım.
Bu neler sıralamis ama
Elin karadagi mi haritada nerde git ogren.ermenilere vereceksiniz
Azerileri ezdirmeyiz falan filan.
Önce Karadağ neresi onu öğren falan.
Çok algilayamadim.
İkinci defa okuyayım dediğimde silmişti.
Simdi birden bire hatirladim.
Mesajımı bulamıyorum.
Evey sandıkları bos bıtakmıyoruz katıyyenÜlkede hiçbir şey temiz olmayınca bu daha da pis oldu, dur daha sandık koruyacağız, ülke teksastan beter
Oyy, fena trollenmişIzledın mı dedım fikrin degısır objektıflwsırsın
İzledim ilk bı saatine bakmadım dort saatini izledim fılan dedı
Sonuc
Hdp ile ittifak yapmısız bız
Oznur kıcuker sıreneden yazılar atıyoro tetıkcı dedim fılan
![]()
Enteresan başka isimlerde var...Minyatürler fena amaYuh ya
Şiir falan da yazmışlar kız baya.en unlu oglanin adi suan kufur olarak kullanilan bir terimmisvay beee
![]()
Ya bunların ahlak anlayışı başından sonuna ahlak dışı.Kul hakkı mı yemiş? Zina mı yapmış? Yetimin hakkına göz mü dikmiş? Nedir bu şeytan muamelesi, bir anlasam![]()
ben duvarda akrostis yazinca guluyorlar en azindan burda samimi olduklarima akrostis yaziyorumŞiir falan da yazmışlar kız baya.
Yine de çok darlamayın e mi? Sabahın köründe gidiyoruz oraya, canımız burnumuzda oluyorEvey sandıkları bos bıtakmıyoruz katıyyen
Ben evliyim uzaklardaGidince eli Erdoğan’a gidiverir alışkanlık falan
Oy çıkmaz diyorsan Kılıçdaroğlu na gapıyı gitle![]()
Kız o neydı oyle tövbemune nin yazdigini yazinca gorsellere githic gormedigim seyleri gordum
![]()
Ben sadece dogruca yapılıyor mu ona bakcem işe comak sokanlarıda kayda alıp foxta yayınlatcam sjsjsjsjYine de çok darlamayın e mi? Sabahın köründe gidiyoruz oraya, canımız burnumuzda oluyor![]()