Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bu kazandı diye sevinenler , kurban olayım neye seviniyorsunuz? Ülkemiz suriyeliden, afkandan geçilmiyor? Çoluğumuza çoçuğumuza zarar veriyorlar. Çoçuklarınız kendi gözünüzden sakınıyorsunuz yeri geldiğinde ama bu insanlarla aynı ortamda tutuyorsunuz. Kendi ülkemizde mülteciye döndük, ekonomik olarak eksilerdeyiz, gerçekten çoçuklarınıza gördüğünüz gelecek bu mu?
Onlar sadece Erdoğan olsunda başka kimse olmasın derdinler. Ekonomi kimin umrunda mülteciler kimin umrunda gelecekleri kimin umrunda

Yok ki, ben hiçbir ilçe seçmeden anneme randevu arıyorum çıkmıyor. Koskoca İstanbul'da hiçbir ilçe seçmiyorum bak. Özeli aradım 2250 dedi muayene.
Doktorlar giderse gitsin dedi doktor kalmadı olanlar dolu mümkün değil sağlık sistemi çöktü çökecek hala yol hastane ıvır zıvır diyorlar ya

Pandemi, deprem, ekonomik kriz daha bir sürü olumsuz şeye rağmen 6 lı masa bunu kendi lehine çeviremediyse bir kendilerini sorguya çekmeleri gerek

He bir de diyorlar ki işte Avrupa şöyle Avrupa böyle iyi diye anlatırken Avrupa'nın sömürge tarihini okumalarını dilerim en basitinden Belçika Kongo'da yeteri kadar elmas çıkarmadığı için siyahilerin parmaklarının kesilmesi binlerce Suriyeliyi sınır kapılarında donmaya bırakmaları bizim gibi bir millet yok!

Ayrıca 26 milyon küsür Erdoğan'a oy atanlara cahil yaftasını yapıştıran kişiler acaba bana bir deyiverir mi yılda kaç kitap okuyorlar? Demokrasiye yakışan tebrik etmektir!

👏👏👏

Erdoğan tüm ülke liderlerinin karşında dimdik ve cevabını veriyor kk kendini ezdiryor
Zeynep kaynvaldeli konudan sonra sizi burda rte kutlamalarında görmek çok da şaşırtmadı.Nasil oluyor da seçmeninizin %99 u aynı olabiliyor iyi bi araştırma konusu olabilir aslinda:kahve:

Niye sadece çevresi kazandı yahu İstanbul Basaksehir Hastanesine bak Defne'de yapılan yeni hastaneye bak Bursa'da yapılanlar saymakla bitmez kime neyi anlatıyoruz ki boşa dil dökmek
Bakıyorm benim paramla yapıldı hepsi kimsenin babasının cebinden çıkmadı hayrına yapmadı bana. Doktor bulsam sıra bulsam gidiyorum hastaneye Ve ben hastaneye her gittiğimde bedava mı gidiyorm sanıyorsun ilaçlara para verdiğim de niye bu kadar pahalı diye soruyorm hastene parası doktor parası diyorlar niye paramla yapılana ben yine para ödüyorum. Mesele sadece yapılar değil ekmek 6 7 lira haberin var mı kiralar bir asgari ücret kadar haberin var mı et 400 lira tavuk 80 lira alamıyoruz alamıyoruz bunları da siz görün.
Yıllar sonra bebeğim oldu bakıp mutlu olacağıma üzülüyorum neden çünkü kızıma birşey yapamadm ve herşey daha da pahalı olacak ben hiç Bir şey yapamayacagm

Erdoğan tüm ülke liderlerinin karşında dimdik ve cevabını veriyor kk kendini ezdiryor
Hangi dilde veriyor?
Yabancı dile çevrilince manasız şeyler oluyor😂
Kk nereye başkanlık etti de ezdirdi?
Rte ezdirmiyor hemfikiriz ama ezmeyi seviyor. Ülkenin yüzde ellisi bu geceden sonra hiçbir şeyden şikayet edemeyecek.

Yarın birgün Allah korusun ama sokakta trafikte başınıza iş gelirse, markette hesabı denkleştiremezseniz, çocuğunuzun beslenmesi kuru ekmek olursa, kazandığınız sınava torpilli girerse, adalet aramaya yolunuz düşerse kısaca bir gün tek bir kere canınız yanacak ve o gün bu anı unutmayın.
Oy verdiğiniz anı hiç mi hiç unutmayın olur mu?
Suçlusu sizsiniz çünkü!

Değil Kemal Kılıçdaroğlu feriştahı gelse yine Recep Tayyip’in karşısında kaybederdi. Biz bir şeyler düzelsin diye uğraştık, olmadı. Reisleri gelsin şimdi ekonomiyi düzeltsin. Mültecileri yollasın. Biz üzerimize düşeni yaptık. Şimdi onlar düşünsün.

Back
X