tontriko sen ne kadar banlandıysan chp seçmeni olduğunu söyleyen üyeler de o kadar banlandı.
Beni bildiğin halde, ben de senin üslubunu bildiğim halde ortaya bir şey atayım da çekileyim yapıyorsun :)))
Yalnızca akpliler banlanıyor olsa eyvallah, lütfen akpye oy verenler yazsın şu anda bu topikten dolayı banlı olanların çoğunluğu hangi partinin seçmenleri?
İnsanlara çirkefsiniz diyorsun bu lafından dolayı banlanmamayı istiyorsun.
çirkef
ad
1.
iyice kokuşmuş pis su.
2.
sıfat
MEC.
iğrenç ve bulaşkan (kimse ya da şey).
Çirkef kanunen hakarete girmiyor o yüzden hakaret uyarısı almadın ama kaba ve nezaketsiz hitaba girdiğinden üsluptan banlandın, uyarı şeklini dahi gayet doğru vermişim.
Beni neden banladınız alt tarafı havadan atıp tutan üyenin kaynagıni merak etmiştim gayet kibar

kaldi ki begenmediysen gozardi et ablacim sana zorla okutturan mi var
 kaldi ki begenmediysen gozardi et ablacim sana zorla okutturan mi var Ay inanılır gibi değil
 Ay inanılır gibi değil  

reis baska bir parti kursa oraya oy veririm. Kaldi ki ben son 2 secimde oy kullanmadim ama kullansam reise verirdim. Burda bana troll dediler makarnaci herseyi diyolar.. demek ki kapasite bu kadar diyorum ben.
 reis baska bir parti kursa oraya oy veririm. Kaldi ki ben son 2 secimde oy kullanmadim ama kullansam reise verirdim. Burda bana troll dediler makarnaci herseyi diyolar.. demek ki kapasite bu kadar diyorum ben.