- 15 Aralık 2013
- 15.864
- 36.661
- 798
Ay gülmekten mahvoldum şu msja puahahhahahahjananananannaahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahaTabii ki Cumhur İttifakı...Terörist sevicilerle işim olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay gülmekten mahvoldum şu msja puahahhahahahjananananannaahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahaTabii ki Cumhur İttifakı...Terörist sevicilerle işim olmaz
Hortlatman çok iyi olmuş yalnız jsjsjsjsjjsAy gülmekten mahvoldum şu msja puahahhahahahjananananannaahahahahhahahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahhahaha
Sürekli kandırılıyor ama dünya lideriCevaplar net ve belli. "Kandırıldık" :/
Seni haneden torunlarına laf anlatmaya çalışırken hatırlıyorumŞu topicte bir kaşık su aradığım zamanlar oldu![]()
AhahahaSeni haneden torunlarına laf anlatmaya çalışırken hatırlıyorumfil gibi hafızam var
![]()
Tüm dertleri o çünküAhahahaBen de şeyi hatırlıyorum, kılıçtar mı rte mi diye konuşulurken yanan metrobüslere imamoğluna getirilmişti konu
![]()
Bükemediği bileği diskalifiye etti.Tüm dertleri o çünküEki Görüntüle 3686262
O bilek kol olarakk... Tamam sakinimBükemediği bileği diskalifiye etti.
Cümleyi ben tamamladım kafamda ama duymak isteyeceğini sanmıyorum bbcnnxO bilek kol olarakk... Tamam sakinim![]()
Az da yapılan şeylerden konuşunsana, gurur duyunsana Türkiye adına mesela...
Siz 100 Chpkk lı toplasanız da karşınızda 1 AKP li olarak ben size yeterim![]()
Afedersiniz hanfendicim konuyu ben hortlattim hakkımı yemezmisinizHortlatman çok iyi olmuş yalnız jsjsjsjsjjs![]()
KeşkeKeşke seçim hemen gelse![]()
Savaş arenasına döner gene burasıKeşke seçim hemen gelse![]()