• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Dün bir video izledim sokak röportajında kadın diyor ki,chp zamanında emekli maaşını alamıyordu dedi.
En son ne zaman iktidar oldu denilincede mal mal kaldı cevap veremedi,nereden biliyorusunuz denincede aile büyüklerinden duydum diye sırıttı.
Bunu söyleyen birinden ne beklenir şimdi.

İnönü'ye asker kaçağı da diyordu onun büyükleri, aynısı, dededen toruna nesil

Oysa ki İnönü orgenerallikten emekli olmuş bir paşadır.

Hüsamettin Cindoruk esprisi açıklamış zaten.

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk, "Biz İnönü’nün, asker kaçağı olduğunu söylerdik ve de inanırlardı." dedi.​

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un DP’nin gençlik kollarında siyaset yaparken yaşadıklarını anlattığı esnada sarf ettiği sözler yeniden gündeme geldi. Cindoruk, DP'de siyaset yaparken vatandaşlara İsmet İnönü'nün asker kaçağı olduğunu söylediğini ve bazı vatandaşların buna inandığını ifade etmişti. Cindoruk, "Biz İnönü’nün, asker kaçağı olduğunu söylerdik ve de inanırlardı. Düşünebiliyor musunuz, adam hem paşa, hem Garp Cephesi komutanı, hem de asker kaçağı..." ifadelerini kullanmıştı.

Mesleği askerlik olan adamı kötü bir shopla asker kaçağı ilan etmişler de buna inanan pırıl pırıl zekalara ne demeli 🥴
Screenshot_2025-03-20-00-30-52-875-edit_com.google.android.googlequicksearchbox.webp

Mesleği askerlik olan adamı kötü bir shopla asker kaçağı ilan etmişler de buna inanan pırıl pırıl zekalara ne demeli 🥴Eki Görüntüle 3686393
Ay jajahaahahahah o zamanlardaki yazı fontuna bak sen🤣 bir de önemli ve resmi bir raporda sebebe bak "kulağı duymadığından"🤣 ay insan şunu bari özenle yapar ama kesin torpilli bi grafik tasarımcıdır🤣

Ay jajahaahahahah o zamanlardaki yazı fontuna bak sen🤣 bir de önemli ve resmi bir raporda sebebe bak "kulağı duymadığından"🤣 ay insan şunu bari özenle yapar ama kesin torpilli bi grafik tasarımcıdır🤣
Bunu rt edip alıntı giren bir sürü hesap vardı 🤣 ne anlatabilirsin ki bunlara? O yüzden oyu %20 altına asla düşmez asla🥲

Back
X