• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim yapamıyorum

Sen nerelisin? Esinib ailesiyle sorun yasamam diyorsan git izmire. Iki taraftan gurbet daha zor. Surekli yollarda. Para yola gider. Vs.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim ailem bursada canım.hem maddi hem manevi iki tarafa da yetişmeye çalışıyoruz ve bizim için yıpratıcı oluyor. ilerde çoluk çocuk vs düşününce de uzak bir şehirde olmaktansa ikimizden birinin memleketi daha mantıklı geliyor

benim ailem bursada canım.hem maddi hem manevi iki tarafa da yetişmeye çalışıyoruz ve bizim için yıpratıcı oluyor. ilerde çoluk çocuk vs düşününce de uzak bir şehirde olmaktansa ikimizden birinin memleketi daha mantıklı geliyor

Ben olsam giderdim. Bizim aileler kucuk ilcedeler ikisi de. Ikisi de bize uzak. Aileler yaslandikca hastalandikca daha zor. Kv ile anlasamam belki ama bazen bi yakin ariyor insan. Cocuk dede gormeden buyuyor. Tatiller iki tarafa da bolundugunden iki taraftan da bisey anlasilmiyor. Masraf kismi ayri mesele. Sen de yasiyosundur bunlari. Esin de istiyorsa bence isteyin tayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

canım bi istihare yap istersen
bu gibi durumlarda doğru karar vermene yardımcı olacaktır
hakkınızda hangi karar hayırlı ise onu Allah sana göstersin
netten araştır duası var bildiğim kadarıyla

Yer değişikliğinde hayır vardır. İlk başlardaki sıkıntıları saymazsak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ailevi durumlari pek bilemem. Ama sadece sehir olarak tavsiye verirsem kesinlikle Izmir.
Izmir super bir sehir. Istanbul'dan sonra 2. askim. :) Antalya'ya da gittim. Guzel, ama Izmir bir baska.

Back
X