seçim yapmak istemiyorum

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar 2 yıllık bir ilişkim var çok mutluyum onunla
ama sevgilimle aramızda ırk farkı var kültürel farklılıklarımız var
annesi benim fotoğrafımı görüp çok beğenmiş ne zaman istiyosan istemeye gideriz demiş babasıda biliyor beni onun ailesi razı ama
sevgilimin 6tane kardeşi var 30a yakın yeğeni kalabalıktan nefret ediyorum ben :5: bu sebeple onun memleketinde yaşamak istemediğimi söyledim tamam dedi
kpss tercihindede yazmayacağına söz verdi..ama sonradan evlendikten sonra bu durumu başıma kakmaz umarım
2 abisi hapse girip çıktı biri tekrar girdi ama sevgilim sakladı ben tesadüfen öğrendim
ailem sevgilimi okuldan arkaşım olarak biliyor zaten aynı sınıftayız ama çıktığımızı bilmiyorlar
babamla tanıştı babam çok sevdi çok efendi çocuk evlenceksen böyle birini bul dedi
annem ne zman pasta börek yapsa gönderir al arkadaşına götür diye

ailemizde hapse giren yok benim ailem bu durumu yadırgayabilir ama sevgilim abilerim suçunu cezasını ben mi çekeceğim ben napayım dedi
bende evet öyle ama abin Allah korusun gene suç işlese polisten kaçsa bizde saklansa cezasını biz çekecez dedim

o da şuanda gelirdi gelseydi ben bekar evindeyken bile gelmedi dedi
senin ailenden başına böyle bişey gelse ben seni bırakmam dedi
sizce ailem kabul eder mi ben çok umutsuzum ama sevgilim sorun yok diyor işe girmek tek sorunum diyor

ailem istemezse diye çok korkuyorum çünkü ailem istemezse vazgeçerim sevdiğimden

annem üzüleceğine ben üzülürüm :26:

Son düzenleme:
Ne kadar zor bir durum, çok üzüldüm okurken. Başkaları yüzünden bizlerin hayatlarının etkilenmesi ne kötü.

üzgünüm ama galiba seçim yapmak zorunda kalacaksın. yazdıkların bunu gösteriyor.

o kadar üzülüyorum ki örnek çiftiz biz sanki huyumuz bakış açımız alışkanlıklarımz fedakarlıklarımız hep aynı tabi aşkımızda :43::43:

canım benim, aşk, bir ilişkide en önemli şey ama ırk ve kültür farklılığı da -keşke olmasa ama ne yazık ki öyle- bir o kadar önemli.
hem aile yapısı da sana uygun değil gibi geldi bana.

kızlar 2 yıllık bir ilişkim var çok mutluyum onunla
ama sevgilimle aramızda ırk farkı var kültürel farklılıklarımız var
annesi benim fotoğrafımı görüp çok beğenmiş ne zaman istiyosan istemeye gideriz demiş babasıda biliyor beni onun ailesi razı ama
sevgilimin 6tane kardeşi var 30a yakın yeğeni kalabalıktan nefret ediyorum ben :5: bu sebeple onun memleketinde yaşamak istemediğimi söyledim tamam dedi
kpss tercihindede yazmayacağına söz verdi..ama sonradan evlendikten sonra bu durumu başıma kakmaz umarım
2 abisi hapse girip çıktı biri tekrar girdi ama sevgilim sakladı ben tesadüfen öğrendim
ailem sevgilimi okuldan arkaşım olarak biliyor zaten aynı sınıftayız ama çıktığımızı bilmiyorlar
babamla tanıştı babam çok sevdi çok efendi çocuk evlenceksen böyle birini bul dedi
annem ne zman pasta börek yapsa gönderir al arkadaşına götür diye

ailemizde hapse giren yok benim ailem bu durumu yadırgayabilir ama sevgilim abilerim suçunu cezasını ben mi çekeceğim ben napayım dedi
bende evet öyle ama abin Allah korusun gene suç işlese polisten kaçsa bizde saklansa cezasını biz çekecez dedim

o da şuanda gelirdi gelseydi ben bekar evindeyken bile gelmedi dedi
senin ailenden başına böyle bişey gelse ben seni bırakmam dedi
sizce ailem kabul eder mi ben çok umutsuzum ama sevgilim sorun yok diyor işe girmek tek sorunum diyor

ailem istemezse diye çok korkuyorum çünkü ailem istemezse vazgeçerim sevdiğimden

annem üzüleceğine ben üzülürüm :26:

İşlemediği günahın bedelini siz bile sevgilinize yüklüyorken aileniz ne yapsın? Çok zorlanacaksınız? Siz bu sevgiye güvenmiyorken, kimseden size güvenmesini bekleyemezsiniz.

Abisinin suçu ona yüklenemez aslında ,çok seviyorsan tabi,değerse ona..Karar senin..Benim de başıma gelmişti,ben de ilk zamanlar bunu düşünmüştüm ama sevgi ağır basmıştı..Şimdi ayrıyız ama ben gözümü karartmıştım ozamanlar..

İşlemediği günahın bedelini siz bile sevgilinize yüklüyorken aileniz ne yapsın? Çok zorlanacaksınız? Siz bu sevgiye güvenmiyorken, kimseden size güvenmesini bekleyemezsiniz.
ben güveniyorum sevgiye ama ilk kez böyle bi durumla karşılaştım çok şaşkınım yani kafam karıştı ondan ayrılmakta isemiyorum hiç

Abisinin suçu ona yüklenemez aslında ,çok seviyorsan tabi,değerse ona..Karar senin..Benim de başıma gelmişti,ben de ilk zamanlar bunu düşünmüştüm ama sevgi ağır basmıştı..Şimdi ayrıyız ama ben gözümü karartmıştım ozamanlar..

eğer ailem razı olursa bende gözümü karartırım ailemin yanımda olmasını istiyorum çok istiyorum :43:

erkek arkadaşımda bence ailen izin verecek sen neden bu kadar umutsuzsun istemiyormusun diyor

ama babam bi yok derse bidaha asla tamam demez :14:

Ailene söylemeden ne tepki vereceklerini bilemezsinki
Sonuçta sen onu tanıyorsun sözlerinin arkasında durup durmayacağını ancak sen bilirsin.
Ama her zaman böyle bir aileyle muhatap olacağın gerçeğini de değiştiremezsin, bence ailenden önce sen kendinden emin misin bu düşün.

canım benim, aşk, bir ilişkide en önemli şey ama ırk ve kültür farklılığı da -keşke olmasa ama ne yazık ki öyle- bir o kadar önemli.
hem aile yapısı da sana uygun değil gibi geldi bana.

Ailene söylemeden ne tepki vereceklerini bilemezsinki
Sonuçta sen onu tanıyorsun sözlerinin arkasında durup durmayacağını ancak sen bilirsin.
Ama her zaman böyle bir aileyle muhatap olacağın gerçeğini de değiştiremezsin, bence ailenden önce sen kendinden emin misin bu düşün.

emin değilim ailesini sevmiyorum anlattığı kadarıyla
ablası herşeye karışıyor
abileri her işlerini ona yaptırtmaya çalışıyor
büyük abisi durmadan üzüyo babam seni okuttu ben neden çalışıyorum diye bunu yapan adamda 40 yaşında

sevgilimde diyor ki sandığın gibi değil anlaşamıyorlar anca bayramlarda denk geliyorlar diyo
yengeleride küsüyormuş çocuk kavgalarından evlerinden kovuyorlarmış birbirlerini

sevgilim bana ne olcak kovarsın laf edeni dedi ben şok oldum bizde misafir kovulmaz evden ya

sadece yengeleri için dedi ama ablası için falan değil

Gerçekten iyi sorumluluğunda bir eş ve baba olacağına inanıyorsanız saydığınız nedenler aranızda halolur.

İnşaallah hayırlısı olur.

zor,siz bile kabullenmemişken...
ama belki ailesinden sizin zannettiğinizin tam tersi yönü etkilenmiştir,yani o da beğenmiyosa ilerde kuracağı kendi ailesini bambaşka yapmak için uğraşabilir,çevremde de var böyle örnekleri.Babası alkoliktir çocuk bundan dolayı ağzına bile sürmez mesela,ya da babası sevgisini göstermeyen biridir,bundan kırılan çocuk kendi çocuklarına sevgisini göstermekten zevk alır,ya da ailesi okutmamıştır ben okuyamadım yavrum okusun diye dişini tırnağına takar çabalar...
yani benim etrafımda böyle tonlarca yöndeğiştirme örneği var,sizin etrafınızda hiç yok mu???

Back
X