• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seçim yapmak zorunda bırakılmak? yıllar sonra gelen pişmanlık..

arkadaşlar psikolojim alt üst iki kelimeyle..
yıllar önce bir evlilik yapmıştım farklı şehirlerdendik.o serbest meslekte çalışıyordu okulunu yarım bırakmıştı.ben ise memur olacaktım.ama çalışmamı istemiyordu ev hanımı olmamı istiyordu.ben ise istemiyordum.bile bile evlendik ben onunla her şeyi yaşamıştım çünkü mecbur hissettim kendimi bir anlamda.
ama evlendikten sonra sorunlar bitmedi.ben çalışmak istiyordum o istemiyordu.zor zoruna kabul etti.ama bu bulunduğumuz şehirde çalış.2 senede atan 3 senede atan başka yere göndermem dedi.ben ise bunalıyordum dedim ki 1 yıl başka yere atanırım eş durumundan yanına gelirim.
yok kabul etmedi.annem duymasın ders çalışacağını diyordu annesi benim çalışmamı istemiyordu.yılların n verdiği yorgunluk da girdi araya ben annemin evine döndüm.
olmuyor böyle ayrılalım dedim.ben şiddet de görüyordum susmuyordum alttan almıyordum çünkü daha 22 yaşındaydım.idare edemedim evliliği.
gelmesini istedim annemin evine gelsin konuşalım istedim ama gelmedi 1 kez bile olsa gelmedi.ben her gün geçen arabalara bakıyordum belki odur gelir diye yok.gelmedi.6 ay sonra da avukatı arattı boşanmak istiyor musunuz diye evet dedim.aslında istemiyordum ve biz boşandık.
bunları neden anlattım? geçende faceden konuştuk ben ona yazdım.geçmişten o günlerden konuştuk.neden gelmedin dedim "çünkü sen dedin gelme diye g..ne baka baka dönersin dedin"dedi.evet demişimdir pek çok şey söyledik birbirimize ama kızlar ALLAH şahit gelmesini dönmesini isterdim.
ben bunaldığım için ve cahilim yaşım küçük anne evine döndüm bir kez bile olsun gelme desem bile kapristen gelmesi gerekmiyor muydu? ben de gururuma yediremedim dönmeyi etrafımdaki herkes dedi bırak seviyorsa gelir dediler.ama o şuan diyor ki ben seni çok sevdimsenin beni sevdiğinden de çok sevdim ama o ışığı alamadım alsaydım gelir getirirdim seni diyor.
sonuç ikimiz de itten köpekten pişmanız o da evlenemiyor kzı vermiyprlar mış kim bilir neden ayrıldı karısından diye.benim de karşımda şu ana kadar ondan iyisi çıkmadı.
çok çok kötü hisseidyorum.
artık şöyle düşünmeye başladım keşke dediği gibi 3 4 yılda atansaydım ama hep onun yanında olsaydım :KK43: yanlış mı düşünüyorum can dostlar :KK43:
şimdiye ailem düzenim çocuklarım olurdu belki.alışırdım mutlu olurdum ama artık her şey için çok geç :KK43:çok üzülüyorum.
Arkadaşım güzel arkadaşim .
Seviyor = Şiddet uyguluyor
Seviyor = Aldatiyor
Bu kavramlar sevgide yok gercekten ben anlam veremiyorum? Seviyor ama huyu bu dövüyor bu şekilde bir mantik asla yok !...
Kurtulduğuna dua et neden üzülüyorsun ki ?

Kocaninda huyunu bilen biliyor ki hiç bir kiz gitmiyor !. Calismana cocuklarina bakmaya bak. Okuduğun kitabi neden okumaya çalisiyorsun ?
Ilerde cocuklarinin gözünün önünde dayak yesen, çocuklarinda baba profilini alsa daha mi iyi ?

Zihniyetini oyle guzel anladim ki..
Kendin durduk yere millete Turkcemizi duzgun kullanin diyorsun, mantikli sekilde cevabini alinca hemen saldirma moduna geciyorsun.. Birine satasiyorsan duyacagin cevaba da hazir olacaksin.. Ben istedigimi derim, karsidaki bsy derse hakaret ederim mantigiyla daha cok laf yersin.. Bu bi savunma tarzi olamaz, olsa olsa cirkeflik olabilir..
Kendine gel, biraz akil dusunmeye calis, oraya buraya cekme her seyi.. En gecimsiz insan tiplerinden biridir boyle yapanlar..
Gayet iyi niyetle yaklastim ayrica baslarda yaptigim yorumlara bakarsan.. Ama anlamak istemiyorsun..

Arkadaşım güzel arkadaşim .
Seviyor = Şiddet uyguluyor
Seviyor = Aldatiyor
Bu kavramlar sevgide yok gercekten ben anlam veremiyorum? Seviyor ama huyu bu dövüyor bu şekilde bir mantik asla yok !...
Kurtulduğuna dua et neden üzülüyorsun ki ?

Kocaninda huyunu bilen biliyor ki hiç bir kiz gitmiyor !. Calismana cocuklarina bakmaya bak. Okuduğun kitabi neden okumaya çalisiyorsun ?
Ilerde cocuklarinin gözünün önünde dayak yesen, çocuklarinda baba profilini alsa daha mi iyi ?
Cok haklisin canim tesekkur ederim yorumun icin beni oyle bir sindirmis ki dayaklarini bile hakli gormeye baslamisim.

Cok haklisin canim tesekkur ederim yorumun icin beni oyle bir sindirmis ki dayaklarini bile hakli gormeye baslamisim.
Su erkekleri böyle kolay sindirmeyin Allah askina !. Kim ki kaldirip el vursun onu bunu birak baba evinde Prenses gibi yaşa el ustunde tutul...
Afedersiniz !.. itin biri gelsin seni paçavra gibi sağa sola atip bir de uzerine dayak atsin . Kusura bakma da canim öyle erkeğin ben o vurduğu ellerini tutarda civiyle duvara monte ederim ..
Bu kadar ezdirmeyin kendinizi bu kadar çağresiz , korkak zavalli gibi durmayin lutfen rica ediyorum konular da hep siddet hep şiddet

Bak yasin benden büyük sana abla diyim kendine bukadar eziyet etdirme eski konularinida biliyorum. Bir piskologa git gercekden cünkü düsünce tarzin normal degil yalniz kalma korkun var. Arkadasin annen ablan yokmu git onlarla görüs boscer bir süre erkekleeri zaten kafan karisik eski sevgilinden. Bukadar düsüncesiz olma kendine bunu layik görme

öncelikle yorumları bile okuyamadım sinirden.
şurada derdini paylaşmak için konu açan herkese bazı içi fitne fesat dolu ve kötülük yapmak için yer arayan insanlar burada da gerçek yüzünü göstererek resmen kızı yerden yere vurmuşlar. nasıl bu kadar negatif ve mutsuz olabiliyorsunuz ki bir insanın derdi üzerinden bile vurmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
konu sahibi derdini paylaştığına bin pişman olmuş resmen. işte gerçek hayatta da var bunlardan da bu kadar rahat pisliklerini gözönünde sergileyemiyorlar , sinsi yapıyorlar. resmen insanı sömüren rahatsız insanlar.
neyse çok sinirlendim ama maalesef bunlar hep var ve bitmiyorlar.

sormak istediğimi konu sahibi öncelikle aradan kaç yıl geçti?
diğer insanlara verdiğin şansı eski eşine de verebilirsin. sonuçta geçen yıllar insanı olgunlaştırıyor ve aranızda o kadar büyük sorunlar da yaşanmamış
emin ol ki, burada sana eski kocanı kötüleyenler kocasının her şeyini çekip burada tatmin olmaya çalışan tipler. yani gerçek hayat öyle kıytırık bir sanal sitede atıp tutmaya benzemiyor. kan alırlar valla adamın k...ç dan.
Allah yardımcın olsun canım.
Ne kadar talihsiz bir yorum. Bayanın eski konularını da bi okuyup öyle degerlendirmenizi umarım. Hic kimse kendini tatmin etmek icin saldirmiyor bu konuda.

Ne kadar talihsiz bir yorum. Bayanın eski konularını da bi okuyup öyle degerlendirmenizi umarım. Hic kimse kendini tatmin etmek icin saldirmiyor bu konuda.
eğer yazdıklarımda bahsettiğim fitne fesat peşinde koşturan ve saldıranlardansanız üzerinize alınabilirsiniz. beni ilgilendirmez.
ayrıca , eski konuları okumuş olsam dahi "saldırmak" eylemini hiç bir şey makul kılmaz. yani eski konuları şöyle böyle ben istersem saldırırım çok talihli bir açıklama sanırım size göre!

eğer yazdıklarımda bahsettiğim fitne fesat peşinde koşturan ve saldıranlardansanız üzerinize alınabilirsiniz. beni ilgilendirmez.
ayrıca , eski konuları okumuş olsam dahi "saldırmak" eylemini hiç bir şey makul kılmaz. yani eski konuları şöyle böyle ben istersem saldırırım çok talihli bir açıklama sanırım size göre!
Peki.

Evliliklerinde siddet gormus konu sahibi, nasil oluyorda o kadar da buyuk sorunlar yasamamis oluyorlar anlamadim. Siddetten buyuk sorun mu olur?

Evliliklerinde siddet gormus konu sahibi, nasil oluyorda o kadar da buyuk sorunlar yasamamis oluyorlar anlamadim. Siddetten buyuk sorun mu olur?
ben konu sahibine git adamla tekrardan evlen yazmadım dikkat edersen.
ne şekilde şiddet yaşadı ne yaşadılar biz bilmiyoruz, ben de hatalıyım. acaba ben mi sebep oldum diyor. kendisi bunu söylerken yok hayır sen sebep olmadın adam şöyle böyle demek ne kadar doğru?
ayrıca benim tepkim konu sahibine saldıranlara, ne olursa olsun kimseye şiddet görmüş olsa ve tekrar o adamla birlikte olmak istese bile!! ki öyle birşey yazmamış sadece acaba dışarıdan nasıl görünüyor yazmış.
bunu soran birine kalkıp buradan saldırmak çok anlamsızca bilmem anlatabildim mi

ben konu sahibine git adamla tekrardan evlen yazmadım dikkat edersen.
ne şekilde şiddet yaşadı ne yaşadılar biz bilmiyoruz, ben de hatalıyım. acaba ben mi sebep oldum diyor. kendisi bunu söylerken yok hayır sen sebep olmadın adam şöyle böyle demek ne kadar doğru?
ayrıca benim tepkim konu sahibine saldıranlara, ne olursa olsun kimseye şiddet görmüş olsa ve tekrar o adamla birlikte olmak istese bile!! ki öyle birşey yazmamış sadece acaba dışarıdan nasıl görünüyor yazmış.
bunu soran birine kalkıp buradan saldırmak çok anlamsızca bilmem anlatabildim mi
Canim cevaplamaya bile degmez inan ben senin iyi niyetini anladim burda fesat dalasmak isteyen cok insan var hic gerek yok yorum yazmaya onlara ben bana verdigin cevaplar icin tesekkur ediyorum

öncelikle yorumları bile okuyamadım sinirden.
şurada derdini paylaşmak için konu açan herkese bazı içi fitne fesat dolu ve kötülük yapmak için yer arayan insanlar burada da gerçek yüzünü göstererek resmen kızı yerden yere vurmuşlar. nasıl bu kadar negatif ve mutsuz olabiliyorsunuz ki bir insanın derdi üzerinden bile vurmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
konu sahibi derdini paylaştığına bin pişman olmuş resmen. işte gerçek hayatta da var bunlardan da bu kadar rahat pisliklerini gözönünde sergileyemiyorlar , sinsi yapıyorlar. resmen insanı sömüren rahatsız insanlar.
neyse çok sinirlendim ama maalesef bunlar hep var ve bitmiyorlar.

sormak istediğimi konu sahibi öncelikle aradan kaç yıl geçti?
diğer insanlara verdiğin şansı eski eşine de verebilirsin. sonuçta geçen yıllar insanı olgunlaştırıyor ve aranızda o kadar büyük sorunlar da yaşanmamış
emin ol ki, burada sana eski kocanı kötüleyenler kocasının her şeyini çekip burada tatmin olmaya çalışan tipler. yani gerçek hayat öyle kıytırık bir sanal sitede atıp tutmaya benzemiyor. kan alırlar valla adamın k...ç dan.
Allah yardımcın olsun canım.
Valla canım senin konularında sanada destek olmuyorlar ondan kızıyorsun çünkü sende biliyosun ki boşanmalısın ;) neyse kimsenin kimseye saldırdığı yok adam 10 tane kız istemiş olmayınca bu kişiye dönmüş şiddet var ve kendi söylediğine göre hamileymiş o piçi aldır barışmak istemiyorum demiş bu adama bi şans versin hı hııı :KK51:

Valla canım senin konularında sanada destek olmuyorlar ondan kızıyorsun çünkü sende biliyosun ki boşanmalısın :KK66: neyse kimsenin kimseye saldırdığı yok adam 10 tane kız istemiş olmayınca bu kişiye dönmüş şiddet var ve kendi söylediğine göre hamileymiş o piçi aldır barışmak istemiyorum demiş bu adama bi şans versin hı hııı :KK51:
ay komedisin valla :)
ben evli değilim ki boşanayım.
ama olsun senin gönlün olsun diye gider olmayan kocama dava açar boşanırım. çünkü kk daki kadınlar birini boşatmakla kafayı bozmuş. alemsiniz ya

Back
X