Seçim

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
Halk egemenliğine dayanan bir yönetim şekli olan demokrasilerde; yönetimi, halk çoğunluğunun istediği temsilcilerin alabilmesini sağlamak için yapılan milletvekili ya da başka temsilciler seçme işi.Seçimde, a - Seçime katılmak, b - Seçilebilmek, olmak üzere iki şekil vardır.
Seçime katılmak ; ya anayasayı yapmak, kurmak ya da anayasa tarafından yapılmış, kurulmuş olan kuvvetleri kullanmak için temsilci göstermek suretiyle malî arzu ve iradeyi göstermek yetkisine sahip olmak ve bu yetkiyi kullanmaktır.

Türkiye'de bitse de kurtulsak dedirtir
zırr zıırr seçim otobüsleri,parti bayrakları,broşürleri he birde yeni moda reklamlar var

beni haberlerden soğutan hatta reklamları zaplatan bir süreç....
bu ne yaaa... siyasetçilerin yaptığı kavgayı ben en son lisedeyken.... yoookkk ilkokuldayken yapardım... aklım erince seviye nedir öğrendim zamanında.. darısı siyasetçilere

Reklamının yapılmasını garip bulduğum etkinlik. Zaten kim kime vereceğini biliyor, bağırmakla çağırmakla kararım ancak eksi yönde değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…