• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seçiminiz hangisi ?

taibiki okulum.... bi kere o gercekten sevigili olsaydı benim okulumu okyup kendimi kurtarmam icin destek olurdu.......

bakın kıskanc olabilir tutucu olabilir hiç farketmez siz kendi hayatınıza bakın okuyosanız bir sevgili için okul bırakılmaz ve de dıyelımkı bıraktınız sizin o sevgilinizle evleneceginiz ne malum ?
bide siz bastan tavrınızı koyun ben okuycam diyin sizi böyle kabul etmesi gerekir. etmıyorsa da kendi düşen aglamaz. size koca dunyada baska birimi yok. onun için okulnuzdan vazgectınız dıyelımkı
sonra evlendınız de dıyelım bu sefer senı daha cok ezmeye kalkışır . sevgılıyken bnm için okulu bırakan şimdi her istedigimi yapar diye dusunmeye baslar. mantıklı olun baskasına göre hayatınızı şekıllendırmeyın. sonucta bu hayatı siz yasıyosunuz baskası sizin yerinize yasamıyo.

Öyle biri için seçim yapacak duruma gelmeyi bırakın ,1 metre yakınıma yaklaştırmam.:delphin:

Tabiki okulunu seçeceksin daha önünde çok uzun bir yol var okulunu bitir iş hayatına atıl bir an önce ayaklarının üzerinde durmayı da öğren .
Hayatınıda yönetmesine asla izin verme canım...

Sadece kendi egosunu düşünen, sizi desteklemeyen aksine bastıran biri için okul bırakılmaz. Her şartta okul derim!

Yani okumak isteyen insan zaten bunu sormaz

Siz okumayın boşverin,evlenin evinizin kadını,çocuklarınızın anası olun...

tutucuuu:50:

ben özgürlüğü tercih ederdim...

okuyun !!!

yıllar sona arkanızı dönüp baktığınızda KEŞKE demeyin..

kesinlikle oku kendine bi eş her zaman bulursun. ama okumak belli bir yerlere gelebilmek bambaşkadır bence .. ben lseden daha yeni mezun ollum nasip olursa seneye sınavlara gricem
ünivesite okumadan asla sevgili evillik gibi şeyler düşünmüyorum.
çevremde çoğu kadın hep böle düşünyor ve çoğu okumadığına erkenden evlendiğine pişman ben 30 dan önce evlenmeyi düşünmüyorum ( tabi bu işler belli olmaz ) baba evinde buduğum rahatlıyı hiçbir yerde bulamam :19:

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama herkes okumak zorunda değil her okuyan da çalışmak zorunda değil...ben üniversite mezunuyum, arkadaşın tabiki okumasından yanayım ama böyle dalga geçer gibi cevaplar yazmışsınız hoş değil yok evinin kadını ol falan...Ev kadınlığı kötü bir şey değil herkesin bir yaşam tarzı var kimsenin bunu küçük görmeye hakkı yok.
konuyu açan arkadaşa da okuluna sonuna kadar devam etmelisin illişkin o zamana kadar devam eder mi bilmiyorum ama evlendiğinde falan çalıştırmaz seni, bunu bilerek evlenirsin ki bence senin isteklerini karşılayabilecekse çalışmasan da olur fakat aşırı seni sıkan, herşeyini kısıtlayan biriyle ömür boyu mutlu olabilir misin iyi düşün ?

cnm senin sadece kendine karşı sorumluluğun yok. okulu bıraktın diyelim ailen buna üzülmeyecek mi? o kadar emek vermişler bu yaşa kadar okutup bu noktaya getirmişler. onlara karşı bu okulu bitirme sorumluluğun var bence ne olursa olsun. sevgiline gelince bence sevgilinin sana böyle birşey teklif etmeye bile cesareti olmamalıydı. ilk önce seni düşünmeliydi. hastalıklı bir kıskançlığı var bence. canım sevgiline açık açık söyle kabul ettir. başka yolu yok. ben okuycam zamanı gelincede çalışıcam de. bunları kabul etmiyorsan herkes kendi yoluna de. şartlarını şimdiden ortaya koy. şimdi belki üzülürsün ama inan ki okulu bıraktığındaki pişmanlığından ve üzüntünden fazla olmaz. sevgilisiniz sonuçta yarın beraber olacağınızın bir garantisi var mı. insan evliyken bile ilerde ne olacak bilemiyor. ondan, önce kendin için bişeyler yap. kimseye muhtaç olmadan hayatını düzene sok. kimsenin senin hayatınla böyle oynamasına izin verme. açıkçası ben başkalarının istekleri kararları yüzünden üzüleceğime kendi hatalarım için üzülmeyi tercih ederim. yolunu kimsenin istekleri dayatmaları üzerine çizme sakın...

Back
X