Arkadaşlar bu seçim ülkenin gündemine oturduğu gibi bizimde gündemimize oturdu.eşim her gün hırsızlara oy veren zulme ortak olur falan diye buna benzer bir sürü konuşma yaptı benimlede gelen gidenle de.burda parti ismi vermiycem ama tepkini koy x partiye ver demiyorum ama (desteklediği parti)hırsızlarada verme dedi durdu bende düşünmüyorum 2 parti arasındayım çokta kararsızım tamamen sandıkta belli olacak dedim oda madem öyle x e ver dedi.nys bu sabah gittik oy kullanmaya açtım kağıtları o an x leri gördüm ilk 2 kağıda bastım sonra son kağıda bktım b.şehirmiş o arada hangisineacaba düşünürken bir anda tamamen içgüdüsel olarak onun kızdığı partiye basıverdim.sonra hayırlı olsun falan diye konuştuk yürüyoruz börekçiye gitmek için yaklaşık 200m kadar yürüdükten sonra bende konuşurken ilçeyle mecliste senin dediğine b.şehirde y partiye verdim dedim.eşim bana demesinmi falanca partiye versen bu kadar zoruma gitmezdi bizim seninle paylaşacak bişeyimiz kalmadı artık diye.bir an şaka yapıyor sandım esprimi yapıyorsun dedim çok ciddiyim dedi şok oldum o zaman döneyim ben geri dedim dön dedi o işe gitti ben eve geldim.biraz önce işten geldi surat bir karış konuşmuyor nys bende sen sabah niye kızdın öyle dedim seninle konuşmak istemiyorum benden uzak ol dedi bir şok daha seninle çocuklardan bsşka bağımız kalmadı artık sonsuza kadar benden uzak ol demesin mi?? Sap gibi kaldım karşımda uzanmış tv izliyor konuşmadan bende çocuklarla ilgileniyorum ne söyleyim ne konuşayım yada ne tepki vereyim bilemedim ya