- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi themis1990
-
Şantaj yapıyolar banaaayok artık yaaa kızlar ne meraklısınız
doğurucam sütüm kesilecek ne yaaa
Benim sut vericek bebegim yok ama is yerindeyim konsantre olamiyorumŞantaj yapıyolar banaaa
Bana da yolla kız merak ettimÇok iyi ya
Dandirik bi konu nasıl tuttu ama
sağolsun arkadaş hiç merak etmesem de ilk bana gönderdi sen arkadaşlara özel at diyeŞantaj yapıyolar banaaa
Ay yok ben merak ettim açıkcası .sağolsun arkadaş hiç merak etmesem de ilk bana gönderdi sen arkadaşlara özel at diye
hiç ilgimi bile çekmedi neymiş diye
ve atmadım tabi ki
aman ya o kadar merak edecek ne var kiAy yok ben merak ettim açıkcası .
Allahtan bana da attıda rahatladm :))
Mesajı okuyunca kişileri her ne kadar tanımasamda bi oh dedim :)aman ya o kadar merak edecek ne var ki
olabilir zaten ilkMesajı okuyunca kişileri her ne kadar tanımasamda bi oh dedim :)
Sanırım benım kedılerden aldım bu merak huyumu :))
Zaten mesajlarda benı o sanan falan oldu . iletimde 2 kedı annesı yazıyordu ya . bende kaldırdım karışıklığa el vermeyelim diye
meraklı melahetler furyasına hoş geldinay ne konuymuş be diyroum 10 sayfa ne olmuş ben merak etmedim aman napaliım
kimsede yazmamış o kadar sayfa geçmişmeraklı melahetler furyasına hoş geldin
özelden yazıyorlar açık açık yazılmıyorkimsede yazmamış o kadar sayfa geçmişneyse unutmuştum bile burayı themis etiketlemeseydin
ay evet alıntıymış pardon çok önemli bişeymi valla merakçok pis şey baksana buralar meraktan hepözelden yazıyorlar açık açık yazılmıyor
yazan arkadaş zor duruma düşmesin diye
etiketlemedim kız alıntı yaptım en son yazmışsın da ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?