gelinliğinde çok önemli seçerken.. taşlıysa bunlar karmaşa yaratır.. ama bendebayıldımm..
bunlar uygun sanki sadece klipsinin sarı olması dışındaa
piki saçların nasıl olcak? topuzsa birazcık sallantılı olsun kupeler ama cok deil. ve bence bir geline inci cok yakısıo.mesela ben bi nikah bi düün yaptım bi acık bi topuz denedim sacı en iisi topuz gercekten bak. cok klasik belki ama...
Hmm dogru soyluyosun tatlim. Gelinligimi de ekleyim o halde. Yaka kismi acik biraz o yuzden buyuk bisey mi takmaliyim ki acaba? Eki Görüntüle 171906 gelinligim bu. uzerinde hic bir pirilti yok sadece dantel.
senin begendigin ikili guzel olmus gelinligime uygun olur mu sence peki?
Off ne zormus ya bunlarla ugrasmak:S
bi de ben o safir kolyeye asik oldum ya. gelinlikle mavi kupe cok mu abes olur? ki benim dugun rengim pembe agirlikli olacak :97:
ben 3.kolyeyi cok begendim ama inci tercih etme derim ben beyaz altın setler daha hoş su yolu sırf pırlanta sıra taşlar o setler harika oluyor .onların pırlanta olmayan zirkon taşlılarıda var . ben oyle aldım mesela yeni aldım bende setimi fikir olsun diye resminide koyabilirim . safir küpelerde çok güzel :) ama uymaz gelinlikle bide eğer durumun varsa alcak çok pahalı ama arişin bi seti var onu al derim .Eki Görüntüle 171917 Eki Görüntüle 171918
bu benim setim
gelinliğini çok beğendim bu arada
açıkcası ben gelinlikte kırmızı,yeşil,mavi taşlı takıları çok begeniyorum.. tabi tercih senin ama gelinlikle incide güzel oluyo..
düğün rengim pembe derken ?? anlamadım
bide gelinliğin cok güzelmiş canım pronovias dimi ?
inci guzel olur, kotu durmaz.
ama sade olur.
tasli setler de gelinliginize hareket katar sikir sikir olur.
aslinda sizin zevkinize bagli hangisinin daha guzel duracagi.mavi kupelerden vazgecin bence gelinlikle gitmez.
altınbaşın sitesinde bu ikisini buldum ama kolye bulamadım zaten bu ikiside birbirine pek uymadı ama olsun :)
Eki Görüntüle 171927 Eki Görüntüle 171928
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?