Aglıyarak anlatıyorum size bunu.3 yıllık birlikte oldugum kişiyle 2 ay önce ayrıldık. hep bi umut pişman olucak diyodum askerde şuan . az önce face profiline baktıgımla 'Ecemle ecele giderim' diye yazdıgını gördüm salı günü. mutluluklar fln dilemişler.yazıklar olsun.önceden herkese gizliydi profili şimdi herkese açık yapmış ve bunu yazmış hakkımda kısmıyla durumuna. benim görmem için mi sizce bana inatmı ? umutlarımı yerle bir etti 2dkda.bu gözyaşlarımın hesabnı nasıl vericek. Ablası kardeşi yengesi kuzenleri fln ekli facemde. çok iyi anlaşıyoruz beni destekliyolr pişman olcagını söylediler hep ama onlarıda silmek istiyorum. görüpde hala akrabalrımla konuşuyo diye düşünmesini istemiyorum. dogrumu düşünüyorum.kızlarrr yardım edin
ençok ablası ile konuşuyoruz onada msj atmayı düşünüyorum cnm biraz saat geçsin diye bekliyorum şuan. beni anlayacaklrını düşünüyorum çünkü hep beni haklı gördüler.artık barısamam onunla yalanda olsa buna cesaret edebildi. bende hala onu düşünüp askerde oldugu için daha yalnız kaldıgına üzülüyodum.Allahtan bulsun cezasını. durumuna kız hiç yorum fln yapmamış daha önceki gönderilerdede adı geçmiyo bilmiyorum belkide bi arkadaşı fln tanıştırdı.ama sonuç değişmiyor bana bunu yapabildi(
eğer ki eminsen boşver gitsin o zamn yolver kimler kimleri unutmus sen seni 2 defa aldatan adamımı unutamayacaksın kabullendikçe yaparlar cnm bugunu hayatının ilk gunu kabul et biraz acı cekeceksin tabi ama inşallah dua et allah karşına ondan bin kat iyi birini çıkarsın zamnı gelincebunu bana ilk yapışı değil canım. benim hatam orda baslıyo.ilk yaptıgında asla dönmeyecektm işte ozaman köpek gibi pişman olurdu.ama ben dayanamayıp döndüm ona. şimdi çok zaman sonra anlıycak belkide.sadece içim acıyosadece sabır ilacı dimi
Allah razı olsun cnmm. boşvermeye çalışıcam ne kdr güçlü oldugumu gördükçe o acı çeksin.elimden geleni yaptım aldatmadım kandırmadım. Allah yaşatsın bu yaptıklarının aynısını ona.köpek gibi pişman olsun tek duamadam gibi sevmek yetmiyomuş bu kaçıncı dağılışım
çok haklısın cnm biz çok denedk her defasında ben üzüldüm.kıymet verdiğimi gördükçe daha fazla üzdü beni.kaybedince anlar oda ne kaybettiğini. inşallah Rabbim ona benzemeyen insan çıkarsın karşıma.artık üzülmek aglamak bunları tekrar yaşamak istemiyorum. sabır ver Allahım sabırr.
Tokatlıyım canım.saol inan çok iyi geldi söylediklerin.helal sana böyle ol ben destekçinim nerelisin sen
Tokatlıyım canım.saol inan çok iyi geldi söylediklerin.
iremm93 senin daha zor cnm ya Allah yardımcın olsun.ben ilk gördüğümde yıkıldım ağladım ama şuan çokta üzülmediğimi farkediyorum ve tamamen bitti diyebiliyorum. artık güven kalmadı sevgi zaten 2 aydır bitmek üzereydi. beni kaçıncı üzüşü cnm güçlü olalım dua edelim hep. Allah onları bizim sevgimize muhtaç etsin köpek gibi pişman olucaklar buna inanıyorum.
benzer şeyleri yaşıyoruz canım.. bende 1 ay önce ayrıldım. ailesi hep inat yapıyor sen ara sen et diye ısrar ettiler.. sonra bi cesaret aradım ve sevgilisi olduğunu öğrendim. ve benden çok kısa bir süre bşlamış.. sen haline dua etmelisin. beni aldattığını öğrendim yakın bi zamanda o kızla. meğer annesi kızı beğenmediği için benimle devm etsin istiyormuş. yıkıldım resmen. hala beni seviyordur diyodum. 4 yıl çıktık onca emek onca acı tatlı gün.. neler hissettiğini çok iyi anlıyorum canım. allah sabır versin. insan anlattıkça rahatlıyor bide çok şükür destek olan birsürü insan var yanımda artık daha iyiyim.. yavaş yavaş alışıo insan zamanla daha iyi olucam inşallah..
senden iyisini bulsa ses çıkarmayacak demk ki cadaloz kaynana boşverrsen daha iyilerini hak ediyorsun demkki allah seni uzaklaştırmış onlardan
aynen canım da benden iyisini de zor bulur kendi bile demiş oğluna onun gibisini nerde bulcak diye :) allahın sevgili kullarıymışız
cnm ben istanbulda oturuyorum çıkalım cnm herzmn tbii:)
bana ablası senden iyisini asla bulamaz mumla arar seni . sen çok iyisin Allah ta sana senden iyisini nasip etsin o pişman olur boşver dedi. kendi ablası bile bunu söylediyse daha ne yapabilirizki. üzülme cnm sende inşallah Rabbim daha iyileri ile karsılaştırsın diyelim biz
buyuk ihtimal bende istanbulda yasayacam en çok oraya polis atıyolar
Evt bende böyle düşünüyorum artık.çok haklısın bu yazdıklarında. o pişman olucak üzülücek ama nezaman Allah bilir. ben ona kapılarımı kapattım Allaha havale ettim.Rabbim ona benzemeyen insanlarla karsılastırsın. sadece çok yüreksizmiş bunu yeni anladım. belkide yalan yazdıkları beni gaza getirmek için ama bu sayede sildim ben onu. çok tskrler cnmmsakın üzme kendini arkadaşım. o kendini rezil ediyor kendi kendisini aldatıyor şu an. daha iki aylık huyunu suyunu bilmediği insanla ecele gidecekse güle güle gitsin. dünya bir zavallıdan kurtulmuş olur. sen kendini sakın değersiz hissedeyim deme. aksine sen asil davranmışsın. sen kazanmışsın. o kaybetmiş. daha doğrusu o seni hiç kazanamamış. bu bana nasıl yapılır diye düşünme. inan ki böyle bir adamdan kurtulduğuna sevinmen gerekiyor. face olayını da kapat. sakın sana bir daha asla ulaşamasın. ne face den ne telefondan asla ulaşmasına izin verme. tüm kapıları kapat. ve önüne bak. sadece gereksiz bir deneyimdi bana bir şeyler öğretti de. geç. hayat çok güzel. hayat böyle adamlara kafa yormayacak kadar değerli. üzüleceksen üzülmene değer biri için üzül.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?