Seda Deniz Işıklar'da doğum yapan var mı?

eyluelm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
21
0
36
İzmir
Kütahya da Seda Deniz Işıklar da doğum yapan var mı? Nasıl bir süreçti, memnun kaldınız mı? Sezaryene mi yönlendiriyor yoksa normal doğum yaptırma taraftarı mı. Lütfen doğum yapanlar bilgilerini paylaşsın.
:49:

Son düzenleme:
eskişehirde sakaryada idi bu dr ozaman annem ve ben gitmiştim çok ilgiliydi şuan kütahya anadolu hast sanırım ben hamile iken gittiğimde tahlil sonuçlarım muayneden 5 saat sonra çıkıcaktı bende ertesi gün alırım diye eve dönmüştm sonuçları almış ve cep tel aramıştı ilk kez gitmmeme rağmen çok sevinmiştim bu duruma beni önemsemese aramazdı...

merhaba serender001,:3:
konu başlığıma cevap yazdığın için teşekkür ederim. peki sen doğum yaptınmı seda deniz ışıklar da? bana bilgi verirmisin ? kütahya da cok tanınmış değil daha, doğum yapmış olan birisine rastlamadım daha. bana cevap yazarsan cok sevinirim. benim ilk hamileliğim, biraz tedirginlik başladı, ben normal doğum istiyorum. bazı doktorlar (cok tavsiye edilenler bile) hastalarını hemen sezaryene yönlendiriyor. nerdeyse tum kadınlar sezaryenli, ben buna karşıyım. doğal olan neyse o bana göre iyidir tabikide ciddi bir sorun söz konusu değilse.

merhaba serender001,:3:
konu başlığıma cevap yazdığın için teşekkür ederim. peki sen doğum yaptınmı seda deniz ışıklar da? bana bilgi verirmisin ? kütahya da cok tanınmış değil daha, doğum yapmış olan birisine rastlamadım daha. bana cevap yazarsan cok sevinirim. benim ilk hamileliğim, biraz tedirginlik başladı, ben normal doğum istiyorum. bazı doktorlar (cok tavsiye edilenler bile) hastalarını hemen sezaryene yönlendiriyor. nerdeyse tum kadınlar sezaryenli, ben buna karşıyım. doğal olan neyse o bana göre iyidir tabikide ciddi bir sorun söz konusu değilse.

canım ben doğumu eskişehir acıbadem hastanesi fatih öğüç te yaptım ewet epudral sezeryan çünkü bebeğim tedaviyle hamilelik bebeğiydi..fatih bey1 ay yurt dışına çıktı .dr,seda hanıma .annem gitmişti bende gitmişken usg yaptırıyım demiştim ama ilgili bir bayan dikkatli ne sorsam cevap verdi elbette sen araştır canım geçmiş olsun

Back
X