Seda Sayan iki eşini öldüren adamı canlı yayına çıkardı.!!!

yercekimli karanfil

Güzel günler de bizi görecek mi?
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2010
11.644
22.237
598
Kadın katili Seda Sayan'ın programında!

5 kere evlenen ve 2 eşini öldüren Sefer isimli kişi Show Tv' de yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu programa katılarak tekrar evlenmek istediğini söyledi

Show Tv' de yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu Seda Sayan Show isimli programa katılarak evlenmek istediğini söyleyen Sefer Çalınak, 5 evlilik yaptığını ve 2 eşini öldürdüğünü dile getirdi. Geçtiğimiz hafta boşanmak istediği için eşini tornavidayla yaralayan Yakup Kara'nın, Kanaltürk'te Songül Karlı'nın sunduğu programa konuk edilmesi ve kendini savunma hakkının tanınması bir çok kadın örgütü ve yurttaş tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Kadın şiddetinin bu yolla meşrulaştırıldığını dile getiren yurttaşların tepkileri sürerken, Seda Sayan'ın 2 eşini öldüren Sefer Çalınak'ı programına konuk etmesi, programı izleyenlerin tepkisine neden oldu. İzleyenler reyting uğruna, bu tarz programlarla kadın şiddetinin ve cinayetinin yinelenerek meşrulaştırılmasına sosyal medyada da tepki gösterdi.

http://www.birgun.net/news/view/kadin-katili-seda-sayanin-programinda/4858

vidyo yokmu ya aradım bulamadım ne konusuldu merak ettim program internete düşmemiş daha sanırım yok tekrarı

ben biraz denk gelip bugün izledim daha doğrusu izledim diyemem, adamın yüz ifadesi seda sayan ın saçma soruları dayanamadım direk tv i kapattım. çok pişmanım cahildim deyip daha sonra kendi kazdıkları kuyuya düştüler deyip duruyordu, ya peki bir adam eşini neden öldürür diye saçma garip bir soruyu da duyunca direk kapattım. bu nasıl sorulur bu adam nasıl dışarda bu nasıl olabiliyor, herşeyi hazmetmişiz doğal karşılıyoruz peki neden öldürür

Bugün 16. 00 yayınlanmis program video var mi bilmiyorum denk geldiğimde" böyle güler yüzlü katil olur mu?" diyordu

Kanım dondu

Ben de biraz izledim, Seda Sayan tepki geleceğini bildiği için adamı eletirdi durdu, onun kızması vardır ya bağıra bağıra. Biz ders olsun kimse bunla evlenmesin diye çıkarıyoruz tarzında bişeyler söyledi.

Kadınların olduğu bir forumda bu konuda bu kadar az yorum yazılması beni şaşırtıyor.
Daha önce de Songül Karlı`nın programında buna benzer bir olay vardı.
Maalesef reyting uğruna bu konular normalleştiriliyor...
Konu alkol, sevişme olsa şimdi burada bir çok yorum olur, hadi şikayet edelim diye linkler paylaştırılırdı..
Oysa bu programlar özellikle çocuklar için daha çok tehlike...
Neden hala ekrandalar şaşırmıyorum... Yazık birileri cebini dolduracak diye bizler ekranda tacizcileri,
katilleri, tornavidacıları alkışlar olmuşuz...
İlerde Cem Garipoğlu hapishaneden çıktığında onu da bol bol alkışlarız artık... Yazık bize...

Yarın bu kadının açıklaması ne olur bilemem,
Kesin kıvaracak bizim amacımız şuydu buydu diyeyecek,
Songül Karlı`da buna benzer şeyler demiş (programı yazıklar olsun hala devam etmekte)
O programda bir çok kişi adamı haklı görmüş ( evinde izleyenlerin ve canlı yayında olanların tepkisi bu yönde)
Bir kadın yada erkek olsun, 46 kere tornavida darbesinin haklılığı nedir ya, bu olay da ilk değilmiş...
Neyse kendimi frenliyorum burada...
Arkadaşlar hani ahlak, çocuklarımız diyoruz ya sizin şikayet ettiğiniz erotik kliplerden, alkol tüketen dizilerden daha tehlikeli bu programlar.. Yada benim ahlakım farklı...

adam neden hapiste değilde...program program geziyor...bu katil amerikada olsaydı hemen zehirli iğneyle öldürürlerdi....rütük nasıl izin veriyor....şok oldum kapattık zaten....

ben bastan sona izledim adam tekrar evlenmek istedigini söyledi seda sayanda onu deşifre etmek için cıkardıgını söyledi laf arasında...
adam aflarla dışardaymıs aklı dengesi yerindeymiş...

Ben izledim kızlar katil ama gülüyor sırıtıyordu ne biçim insan ya bide yeni es arıyormuş evlilik programına çıkmış bu... Af çıktı ikisindede yattım çıktım cezamı çektim diye kafa tutuyor.. Bide ölen kadınları suçluyor onlar bisey yapmiski öyle olmuş diye anlatıyor bide beddua ediyor seyircilere Allah ıslah etmiş su yasalara bisey getirilsin katiller çıkmayın yararlamasın aftan falan uslanmaz bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…