sedadogdu Burun Estetigi Ameliyati

sedadogdu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
156
2
0
İçel Mersin
canlarımmm sonunda bnde estetikliler grubuna girdim. biraz zor atlattıgım için ilk üç gün internete giremedim. bugun 4. günüm. ameliyatımla ilgili detaylı bilgileri yarın szle paylaşıcagım. fakat size bir sorum var. tamponlarım ameliyattan sonraki günü alındı da alçım 5 gün sonra alıncak o kadar acı cektim ki artık korkuyorum artq. alçı çıkarken acı çeken varmı daha dorusu alçı sonrası masajda acı çeken???

canlarımmm sonunda bnde estetikliler grubuna girdim. biraz zor atlattıgım için ilk üç gün internete giremedim. bugun 4. günüm. ameliyatımla ilgili detaylı bilgileri yarın szle paylaşıcagım. fakat size bir sorum var. tamponlarım ameliyattan sonraki günü alındı da alçım 5 gün sonra alıncak o kadar acı cektim ki artık korkuyorum artq. alçı çıkarken acı çeken varmı daha dorusu alçı sonrası masajda acı çeken???

cok geçmiş olsun..alçı cıkarkn agrı olmuyor ve alcı sonrası masajıda açı olmuyor..korkma yani bu kadar atlatmışsın geri daha kolay artık:)

Geçmiş olsun canımm benim bugün saat 4te alıncak alçım ve dikişlerim bende çok korkuyorumm bakalımm durum ne olucak akşam buraya yazarım son durumu doktor kolay olcağını acımıycağını söyledi amaa..

çok tşkler cnmm sanada çok geçmiş olsn. son durumun nedir şekerim?

Son durum hala alçı ve dikişlerle duruyorum :( 4 dür geri geliyorum doktordan böyle yaa yok sabahtan alamazmış öğleden sonra gelcekmişiz öğleden sonra gidiyoruz yok geç kaldınız çocugumu okuldan alcamm falan filan bugün akşam yine gitcem bakalım bugün bi bahane bulabilecek mii ameliyat bişi değilde ameliyattan sonrası işkence resmen bu ne ya

Şuan dikişlerimi aldırdımm alçımı aldıırdımmm ve geldimm doktora çok haksızlık ettiğimi düşünüyorummmm :D harikaa bir burnumm var artıkk tabi ödemli şuan daha burnum ve çevresi geçicek bunlar dedi bantla sardı tekrar burnumu 1 hafta içinde bantların kendiliğinden çıkcagını söyledi ama doktorun yanına girdiğimde korkudan nerdeyse bayılcaktım ama çok çok acı vermedi dikişler 5 diikiş vardı sadece 1 tanesi zorladı onada dayandım yani çok şükür bitti artık şu masaj işide bitse hayırlısıyla dikiş almak kaş almaya benziyomuş cımbızla kaşını alırken biraz acı hissedersin gözünden yaş gelir ya aynı o şekil :D

Şuan dikişlerimi aldırdımm alçımı aldıırdımmm ve geldimm doktora çok haksızlık ettiğimi düşünüyorummmm :D harikaa bir burnumm var artıkk tabi ödemli şuan daha burnum ve çevresi geçicek bunlar dedi bantla sardı tekrar burnumu 1 hafta içinde bantların kendiliğinden çıkcagını söyledi ama doktorun yanına girdiğimde korkudan nerdeyse bayılcaktım ama çok çok acı vermedi dikişler 5 diikiş vardı sadece 1 tanesi zorladı onada dayandım yani çok şükür bitti artık şu masaj işide bitse hayırlısıyla dikiş almak kaş almaya benziyomuş cımbızla kaşını alırken biraz acı hissedersin gözünden yaş gelir ya aynı o şekil :D

senin adına çok sevindim cnm resmni koyman mümkünmü? bn hc mtlu deglm alçm çıktı ama burnum uzun ve kavis flnda yok bildigin büyük bir burun

Güle güle kullan yeni burnunu :)
bende Eskişehir'denim ve yakın arkadaşlarımında yaptırdığı bir uzman buldum yarın yanına gidiyorum bakalım ne olcek :)
bende sizin gibi sorunsuz atlatmayı umuyorum inşallah :18:
yalnız dikişleri keşke estetik attırsaydınız, yani kendi kendine düşen (eriyen) estetik dikiş kızıma doğum yaptığımda vajinal bölgemde uygulandı git dikiş aldır derdim hiç olmadı çok rahattı :)
neyse uzmanınızın bildiği vardır :)

senin adına çok sevindim cnm resmni koyman mümkünmü? bn hc mtlu deglm alçm çıktı ama burnum uzun ve kavis flnda yok bildigin büyük bir burun

Şuan bantlar var burnumda burnum tam belli değil bantlar çıkar çıkmaz resimleri ekliycem düzelr cnm kndinii öyle strese sokma b
ende burnmda alçı varken alçıyı kaydırmştm baya bi sağ tarafa kaymştı yani bnde korkuyodm burnm eğri çkcak içinden falan diye ama çok şükür korktugum başıma gelmdi bide zamanla düzeliyomuş ya zaten en kısa zamanda düzelir inşallahh cnm

Güle güle kullan yeni burnunu :)
bende Eskişehir'denim ve yakın arkadaşlarımında yaptırdığı bir uzman buldum yarın yanına gidiyorum bakalım ne olcek :)
bende sizin gibi sorunsuz atlatmayı umuyorum inşallah :18:
yalnız dikişleri keşke estetik attırsaydınız, yani kendi kendine düşen (eriyen) estetik dikiş kızıma doğum yaptığımda vajinal bölgemde uygulandı git dikiş aldır derdim hiç olmadı çok rahattı :)
neyse uzmanınızın bildiği vardır :)

teşekkür edermm =) inşallah istediğin gibi olur sorunsuz atlatmanı umuyorumm doktordan geldiginde haber ver bizede =) benim içindeki dkişler kendiliğinden atan dikişlerden fakar burnumun ucuna normal dikiş atmış 5 tane niyedir bilmem ama kurtuldumm yaa şükürler olsunn :)

Back
X