ben tüm ürünleri solgardan temin ettim memnunn kaldım,bu markayı öneririm.
şimdi yukarıdakinleri not alıp eczaneye gidip solgardan bu ürünleri temin ettiğinizde zaten şişelerin üstünde ne kadar içeriğe sahip oldukları yazacak mesela selenyum solgarda 100 msg içeriğe sahip bu formul 200 diyorsa günde 2 adet içeceksiniz.selenyumu özellikle belirttim çünkü 100 msg selenyum almakla 200 msg selenyum almak arasında çok fark var.harfiyen uygulamanızı öneririm, bence biraz bir iyileşme değil bayya bir iyileşme olacak..
sağlıklar dilerim.
valentina_veta bana tam bir cevap vermiyorsun ilaçların kullanımıyla ilgili sadece balık yağı ve keten tohumu yağının kullanımını yazıyorsun sana güvenip bu ilaçları aldım ama aklımda şüpheler oluşmaya başladı cevabını buradan bekliyorum
Kızlar,
Tek çaresi Prof.Dr. Agop Kotogyan
20 yıldır denemediğim kalmamdı.Her seferinde sonuç hüsran oldu.Biraz iyi oldum artık dediğim dönemlerim oldu.Ama sonrasında fazlasıyla sedef lezyonarım arttı.Eski bir Eczacı abimizin yaptığı özel karışım bir merhemle inanamayacaksınız 7 günde iyileştim.Sonrasında ise çok nadir tekrarlamalar oldu.Aynı kremi sürdüğümde hemen iyileşti yara çıkacakmış gibi görünen yer.Ve sonrasında Facebooktanda tanıdığım 3 arkadaşım aynı merhemle iyileştiler.Merhemde 120 lira. Yıllarca servet harcadık bu hastalıktan kurtulabilmek için.Ama Şifası 120 liralık Eski bir Eczacı abimizdeymiş.ALLAH oraya gizlemiş Şifayı .
20 yıldır denemediğim kalmamdı.Her seferinde sonuç hüsran oldu.Biraz iyi oldum artık dediğim dönemlerim oldu.Ama sonrasında fazlasıyla sedef lezyonarım arttı.Eski bir Eczacı abimizin yaptığı özel karışım bir merhemle inanamayacaksınız 7 günde iyileştim.Sonrasında ise çok nadir tekrarlamalar oldu.Aynı kremi sürdüğümde hemen iyileşti yara çıkacakmış gibi görünen yer.Ve sonrasında Facebooktanda tanıdığım 3 arkadaşım aynı merhemle iyileştiler.Merhemde 120 lira. Yıllarca servet harcadık bu hastalıktan kurtulabilmek için.Ama Şifası 120 liralık Eski bir Eczacı abimizdeymiş.ALLAH oraya gizlemiş Şifayı .
benimde kafa bolgemde sedef var 12-13 yasımdan beri
gitmediğim kalmadı.
Seyfi Basa ve kolsuz agopta dahil olmak üzere ama hep kısa süreli geçirdi.
İnternette gezinirken biri safranboluda bır aktarın yaptıgı kremle sedefının geçtiğini ve senelerdir tekrarlamadıgını yazdı.Okişiyle irtibata gectim fototerapi vs bısuru sey denemıs ama fayda etmemiş bu aktar sayesınde sonunda kurtulmus.
bende 2 hafta sonra gidicem.Allahın izniyle geçirirse burdan yazıcam size.
benimde kafa bolgemde sedef var 12-13 yasımdan beri
gitmediğim kalmadı.
Seyfi Basa ve kolsuz agopta dahil olmak üzere ama hep kısa süreli geçirdi.
İnternette gezinirken biri safranboluda bır aktarın yaptıgı kremle sedefının geçtiğini ve senelerdir tekrarlamadıgını yazdı.Okişiyle irtibata gectim fototerapi vs bısuru sey denemıs ama fayda etmemiş bu aktar sayesınde sonunda kurtulmus.
bende 2 hafta sonra gidicem.Allahın izniyle geçirirse burdan yazıcam size inşaallah şifa bulursunuz ve bizede faydalı olursunuz,heyacanla sizden haber bekliyoruz lütfen paylaşmayı unutmayın,sevgiler.........
kızlar, 10,5 aylık bebeğim var ve hala emiyor çok şükür. ama sanırım sedef hastasıyımkızımı emzirmeye devam edebilir miyim???
arkadaşlar, ben yıllardır saçlı deride olan sedefimden ardıç katranı ve defne sabunu ile kurtuldum çok şükür, yoğun iş stresimden dolayı başka biryerde canlanmaya çalışıyor ama oraya da aynı formulü uygulayacağım. şuan emziriyorum o yüzden biraz bekliyorum.
malzemeler : ardıç katranı, sıvı gliserin, defne sabunu ve bone ( sedefli bölgeyi iyice kapatacak streçte olabilir )
hergün düzenli olarak göz kararı ardıç katranı ve sıvı gliserini karıştırıp sedefin üzerine sürdüm. Boneyi takıp saatlerce beklettim. Süre size bağlı çünkü çok ağır kokuyor. Sonra defne sabunu ile yıkadım. Şükürler olsun Yaradana o deli eden kaşıntıdan da, döküntüden de kurtuldum :) mutlaka deneyin derim. Birde ardıç katranı yağı varmış aynı etkiyi gösterir mi bilmem, denemek ve araştırmak lazım. Allah bu dermanı çeken herkese şifa versin.
NOT : Mesaj sayım az olduğu için özelden mesaj atamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?