Sedef hastalığı

yasemin4867

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2025
4
0
1
29
4 yıldır Sedef hastaligim var ve birsuru doktor gezdim yıllardır ilaç merahem tedavisi gördüm sonra bu yıl iğne tedavisine basladm oda fayda etmedi smdi en son çare ışık tedavisi denildi basladm 2 aydır onuda görüyorum onda da daha çok artma oldu çoğaldı farklı yerlerimr de attı çok psikoloji bozucu bir durum bu hastaliktan hiç sonuç gören varmı farklı bişey deneyen varmı varsa lütfen bana ulasabilirmi

Annem bir aktara ilaç yaptırıyor ama kalıcı tedavi değil bir süre sonra tekrar çıkıyor tekrar sürüyor kremi

Kremin bir sureligine de olsa faydası olmusmu o bile benm için iyi bişey çünkü tamamen gecmiceni bende biliyorum tarifi falan varmı

Kremin bir sureligine de olsa faydası olmusmu o bile benm için iyi bişey çünkü tamamen gecmiceni bende biliyorum tarifi falan varmı
Tamamen geçiriyor atıyorum 1-2 ay sonra tekrar çıkıyor. Tarifini adam bize de vermiyor ki.. annemden sabah numarasını alır sana özelden atarım.

Tamamen geçiriyor atıyorum 1-2 ay sonra tekrar çıkıyor. Tarifini adam bize de vermiyor ki.. annemden sabah numarasını alır sana özelden atarım.
Gerçekten çok iyi olur benim için çok teşekkür ederim yarın atabilirseniz

Back
X