Sedef hastalığı

Buyrun:).Saçlı derimde var.İlaç seçti bir süre kullandığım ilaçlara rağmen alın bölgeme kepekle kaplı hastalıklı bölge taşıyordu.Neyse yarayan ilacı bulduk da şimdi saçla kapalı bölgede var.:)

Buyrun:).Saçlı derimde var.İlaç seçti bir süre kullandığım ilaçlara rağmen alın bölgeme kepekle kaplı hastalıklı bölge taşıyordu.Neyse yarayan ilacı bulduk da şimdi saçla kapalı bölgede var.:)
Mrb :) ben iğne tedavisi görüyorum şuan kullanmadığım zaman iğneleri döküntü tekrardan oluyo sanırım sizde böyle bişey yo

Eşimde var son 4 aydır çıktı birden arttı saçlarında diz ve dirseklerinde döküntü şeklinde çaresini bulan bize de söylesin.ggeçmiş olsun herkese

Eşimde var son 4 aydır çıktı birden arttı saçlarında diz ve dirseklerinde döküntü şeklinde çaresini bulan bize de söylesin.ggeçmiş olsun herkese
Öncelikle çok geçmiş olsun. Romatolojiye muhakkak gitmeli çünkü bu Sedef romatizmasına benziyo tedavisi orada olur. Kötü bi durum yok derdi veren Rabbim dermanını da verir sıkma canını

Tarçın bal duydum ama denemedim.
Tarifi
Sedef Hastalığı için bal ve tarçın karışımı nasıl uygulanır? 3 kısım bal, 1 kısım tarçın ile bir krem yapılır. Bu krem uykudan öncehastalıklı bölgenin üzerine sürülür. Sabahleyin ılık su ile yıkanır. En az iki hafta devam edilmelidir. Ayrıca sivilce, egzama, mantarve diğer deri enfeksiyonlarında faydalıdır.
Öle fena

Öncelikle çok geçmiş olsun. Romatolojiye muhakkak gitmeli çünkü bu Sedef romatizmasına benziyo tedavisi orada olur. Kötü bi durum yok derdi veren Rabbim dermanını da verir sıkma canını
Ben çok üzülüyorum esimin bu durumuna eli hep kafasında Rabbim başka dert vermesin.ddoktora gitmesi içinde pek ikna edemiyorum ama bunu söyleyecem çok teşekkür ederim

Tarçın bal duydum ama denemedim.
Tarifi
Sedef Hastalığı için bal ve tarçın karışımı nasıl uygulanır? 3 kısım bal, 1 kısım tarçın ile bir krem yapılır. Bu krem uykudan öncehastalıklı bölgenin üzerine sürülür. Sabahleyin ılık su ile yıkanır. En az iki hafta devam edilmelidir. Ayrıca sivilce, egzama, mantarve diğer deri enfeksiyonlarında faydalıdır.

Öle fena
Sabaha surulurmu bu kür

Sürülür herhalde neden sürülmesin.O gündüz bal yapış yapış etmesin diye gece demişlerdir

Ben çok üzülüyorum esimin bu durumuna eli hep kafasında Rabbim başka dert vermesin.ddoktora gitmesi içinde pek ikna edemiyorum ama bunu söyleyecem çok teşekkür ederim
Benim de aynen öyleydi saç derim tamamen kabuklanmıştı ama o iğneler tamamen kesti ikna edin derim. Çok çok geçmiş olsun

Bende sedef hastasıyım ensemde saçlarıma kadar pullu gibi yara diz ve dirseklerimde kesik kesik yaralar vardı 5 ay önce otobüste bir bayan ile tanıştım oda sedef hastasıymış bir krem var iyi geliyor onu kullan dedi denize düşmüş gibi gidip aldım çok şükür 2 aydır hiçbir sıkıntım kalmadı. Allah hepimizin şifasını versin.

Egzama/Sedef/Mantar dahil dermotolojik rahatsızlıkları bulunanlar lütfen benimle iletişime geçer misiniz? Aloe Vera – tamamen doğal – patentli ve Sağlık Bakanlığı ve Dermotest onaylı ürünlerle bunlar artık bizim kabusumuz değil…

...

Son düzenleyen: Moderatör:
X