Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb :) ben iğne tedavisi görüyorum şuan kullanmadığım zaman iğneleri döküntü tekrardan oluyo sanırım sizde böyle bişey yoBuyrun:).Saçlı derimde var.İlaç seçti bir süre kullandığım ilaçlara rağmen alın bölgeme kepekle kaplı hastalıklı bölge taşıyordu.Neyse yarayan ilacı bulduk da şimdi saçla kapalı bölgede var.:)
Mrb :) ben iğne tedavisi görüyorum şuan kullanmadığım zaman iğneleri döküntü tekrardan oluyo sanırım sizde böyle bişey yo
Metoartı bilir misimİğneler kortizonmu?
Öncelikle çok geçmiş olsun. Romatolojiye muhakkak gitmeli çünkü bu Sedef romatizmasına benziyo tedavisi orada olur. Kötü bi durum yok derdi veren Rabbim dermanını da verir sıkma canınıEşimde var son 4 aydır çıktı birden arttı saçlarında diz ve dirseklerinde döküntü şeklinde çaresini bulan bize de söylesin.ggeçmiş olsun herkese
Tarçın bal duydum ama denemedim.Eşimde var son 4 aydır çıktı birden arttı saçlarında diz ve dirseklerinde döküntü şeklinde çaresini bulan bize de söylesin.ggeçmiş olsun herkese
Öle fenaNeyse fena yani
Ben çok üzülüyorum esimin bu durumuna eli hep kafasında Rabbim başka dert vermesin.ddoktora gitmesi içinde pek ikna edemiyorum ama bunu söyleyecem çok teşekkür ederimÖncelikle çok geçmiş olsun. Romatolojiye muhakkak gitmeli çünkü bu Sedef romatizmasına benziyo tedavisi orada olur. Kötü bi durum yok derdi veren Rabbim dermanını da verir sıkma canını
Sabaha surulurmu bu kürTarçın bal duydum ama denemedim.
Tarifi
Sedef Hastalığı için bal ve tarçın karışımı nasıl uygulanır? 3 kısım bal, 1 kısım tarçın ile bir krem yapılır. Bu krem uykudan öncehastalıklı bölgenin üzerine sürülür. Sabahleyin ılık su ile yıkanır. En az iki hafta devam edilmelidir. Ayrıca sivilce, egzama, mantarve diğer deri enfeksiyonlarında faydalıdır.
Öle fena
Benim de aynen öyleydi saç derim tamamen kabuklanmıştı ama o iğneler tamamen kesti ikna edin derim. Çok çok geçmiş olsunBen çok üzülüyorum esimin bu durumuna eli hep kafasında Rabbim başka dert vermesin.ddoktora gitmesi içinde pek ikna edemiyorum ama bunu söyleyecem çok teşekkür ederim
Öncelikle çok geçmiş olsun. Romatolojiye muhakkak gitmeli çünkü bu Sedef romatizmasına benziyo tedavisi orada olur. Kötü bi durum yok derdi veren Rabbim dermanını da verir sıkma canını