- 18 Mayıs 2020
- 135
- 47
- 18
- 33
- Konu Sahibi senguler0011
-
iyi bir cildiye doktoruna gorunun. ama tavsiye uzerine gidin.Arkadaşlar merhaba yaklaşık 12 13 yıldır sedef hastalığı ile mücadele ediyorum hiç kısa kollu giydiğimi bilmem neyse şu son 2 yıldır bayağı bir azalmıştı ama şu aralar tekrar alevlendi çok bunaldım artık yaz geldi kısa kol giydim geçen gün hastaneye kızımı götürdüm insanlar dönüp bakıyo galan sosyal yaşantımı da etkilemeye başladı
Kurtulan var mı bu hastalıktan
Tamm benden kötü durumda olanlarda vardır ama ne bilim artık İnan’ın çok kafaya takmaya başladım bu durumu
KAÇ defa gittim bi bilseniziyi bir cildiye doktoruna gorunun. ama tavsiye uzerine gidin.
Biliyorum canım ama şu aralar çok aktif sıkıldım artıkSedef kendiliginden geçmez,yani yara gibi kendisini rejenere etmez..
Zaman zaman etkisini baskın zaman zamanda hafif hissedersiniz..
iyi dr a denk düşmeniz gerek.KAÇ defa gittim bi bilseniz
Selenyum takviyesi selenyum icerikli kozmetik maddeleri iyi geliyor diye duymustum sedefeArkadaşlar merhaba yaklaşık 12 13 yıldır sedef hastalığı ile mücadele ediyorum hiç kısa kollu giydiğimi bilmem neyse şu son 2 yıldır bayağı bir azalmıştı ama şu aralar tekrar alevlendi çok bunaldım artık yaz geldi kısa kol giydim geçen gün hastaneye kızımı götürdüm insanlar dönüp bakıyo galan sosyal yaşantımı da etkilemeye başladı
Tamm benden kötü durumda olanlarda vardır ama ne bilim artık İnan’ın çok kafaya takmaya başladım bu durumu
glüteni kesin doğal beslenin süt ürürnleride kesilecekArkadaşlar merhaba yaklaşık 12 13 yıldır sedef hastalığı ile mücadele ediyorum hiç kısa kollu giydiğimi bilmem neyse şu son 2 yıldır bayağı bir azalmıştı ama şu aralar tekrar alevlendi çok bunaldım artık yaz geldi kısa kol giydim geçen gün hastaneye kızımı götürdüm insanlar dönüp bakıyo galan sosyal yaşantımı da etkilemeye başladı
merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun...Arkadaşlar merhaba yaklaşık 12 13 yıldır sedef hastalığı ile mücadele ediyorum hiç kısa kollu giydiğimi bilmem neyse şu son 2 yıldır bayağı bir azalmıştı ama şu aralar tekrar alevlendi çok bunaldım artık yaz geldi kısa kol giydim geçen gün hastaneye kızımı götürdüm insanlar dönüp bakıyo galan sosyal yaşantımı da etkilemeye başladı
söylediğinizin sedefle değil çölyakla ilişkisi var ama.glüteni kesin doğal beslenin süt ürürnleride kesilecek
sedef ve gluten.. gerçekten şaşırdım şu an :) bir araştırayım merak ettim açıkçası :)Daha 2 gün önce sedef hastalığını nasıl yendiğini anlatan bir instagram hesabına denk gelmiştim konuyu görünce yazmak istedim. Eliminasyon diyeti yaparak kendisine zararlı olan tüm besinleri beslenmesinden çıkartmış ve şuan çok iyi durumda olduğunu söylüyordu. Genel olarak yaptığı gluten ve süt ürünlerini çıkartarak daha çok çiğ sebze ağırlıklı beslenmek fakat herkes için aynı olmayabilir bilemiyorum diyetle bulmak gerekiyor hastalığı tetikleyen besinleri. O da yıllarca doktor doktor gezmiş. Bende başlayacağım eliminasyona fakat bunu da kafama göre yapmak istemiyorum iyi bir doktor bulursam bende farklı rahatsızlıklarım için düşünüyorum bakalım. Sizde bir araştırın..
Merhaba ..hangi bölgelere atıldı sülük acaba ve diyet de yaptı mı anneniz?Annem kurtuldu sülük tedavisiyle
Sırtına yapılmıştı diyet hatırlayamadımMerhaba ..hangi bölgelere atıldı sülük acaba ve diyet de yaptı mı anneniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?