• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seedef'in Diyet Günlüğü

seedef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
66
3
96
İstanbul
merhabalarrr.. ben 18 yaşında 159 boyndayım ve 58 kiloymm.. 1 ay içinde 48 kilo olmak istiyorum ve çok çok kararlıyım.spora gidicem ve diyet yapıcam. çünkü başka çarem yok mtlaka vermem lazım bu kiloyu 1 ay sonra sevgilim askerden gelicek beni hiç bu kdar kilolu görmedi kesinlikle karşısına çıkamam yani 58 den daha fazla duruyorum belime kdar saçlarımı kısacık kestrdm yüzüm kocaman duruyo ve çok çirkn hissediyorm zaten tek çarem eski kiloma dönmek. sizce bir ayda yapabilirmym başarabilirmym?? nolur yardım edin bişey yazın bana baya bi tembellik var bende ve motive olmazsam yapamamaktan korkuyorum erteliyorm sürekli bugün de geçsin yarın da geçsin bugün dilediğimi yiyim yarın başlarım diye diye 1 ay geçicek diye korkuyorum daha önce hep böyle sonuçlandı girişimlerim..

Valla 1 ayda 10 kilo vermek ne kadar dogru saglık acısından bilemiyorum ama isterseniz bi diyetisyen kontrolünde bunu basarabilirsiniz bol su spor eşliğinde ...
Başarılar ...

Back
X