- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba medipolde aradığın doktoru bulabildin mi acaba??Konuyu nereye açaçagımı bulamadım normalde rumeli hastanesine gidiyorum ama personel azlıgı var baya bu dogumumu medipol de yapmak istiyorum var mı giden aranızda kızlar sevecen cana yakın bir doktor arıyorum
Allah tamamını erdirsin cnm hayırlısıyla evet bir pelin hanımada görün eminim onu begeniceksin sonra hep aynı doktora görün ayrı ayrı olmuyor zorlanıyorsun ben zorlandım baya ama şimdi en azından 1 doktor takip ediyor dogumu ona yaptırıcamsevindim canım ben de kontrollere başladım daha çok yeniyiz cumartesi3.doktoru deneyeceğm bakalım olmazsa pelin hanıma giderim diğer hafta da teşekkürler :)
amin canım hepimizinkini inşallah :)haklısın niyetim o yönde benim de şuan deneme yanılmayla enerjisi iyi olanı bulmaya çalışıyorum.Allah tamamını erdirsin cnm hayırlısıyla evet bir pelin hanımada görün eminim onu begeniceksin sonra hep aynı doktora görün ayrı ayrı olmuyor zorlanıyorsun ben zorlandım baya ama şimdi en azından 1 doktor takip ediyor dogumu ona yaptırıcam
Bende sefaköy medipole başlıycam galiba tam karar veremedim ama arkadaşlarım ayşegül hanıma gidiyolar.Konuyu nereye açaçagımı bulamadım normalde rumeli hastanesine gidiyorum ama personel azlıgı var baya bu dogumumu medipol de yapmak istiyorum var mı giden aranızda kızlar sevecen cana yakın bir doktor arıyorum
Sen karar verdin mi canm doktor hakkında. Şimdide ben arayış içindeyim :))amin canım hepimizinkini inşallah :)haklısın niyetim o yönde benim de şuan deneme yanılmayla enerjisi iyi olanı bulmaya çalışıyorum.
Tatlım dün medipolde elif seçkin alaç adında bir doktor var onu tavsiye ettiler ona gittim beğendim de açıkçası haftaya yine ona gidicem kibar naif bi kadın hoşuma gitti.kesinlikle nayle diye bi doktor var onu tavsiye etmiyrm ilk gidişimde tesadüfen ona gittim kan sonuçlarımı bile başka doktora gösterdim ona gitmemek için sevimsiz suratsız açıklama ypmktan aciz birşeydiSen karar verdin mi canm doktor hakkında. Şimdide ben arayış içindeyim :))
Benim bi kaç arkadaşımda ayşegül hanıma gidiyo onlarda iyi diyo ama ben böyle konuşkan olsun açıklama yapsın güleç olsun istiyorumTatlım dün medipolde elif seçkin alaç adında bir doktor var onu tavsiye ettiler ona gittim beğendim de açıkçası haftaya yine ona gidicem kibar naif bi kadın hoşuma gitti.kesinlikle nayle diye bi doktor var onu tavsiye etmiyrm ilk gidişimde tesadüfen ona gittim kan sonuçlarımı bile başka doktora gösterdim ona gitmemek için sevimsiz suratsız açıklama ypmktan aciz birşeydi
Tatlım sadece gördüm bir ara küt kıvırcık saçlı iri uzun yapılı bir kadın fiziki görünümü dışında malesef fikrim yokBenim bi kaç arkadaşımda ayşegül hanıma gidiyo onlarda iyi diyo ama ben böyle konuşkan olsun açıklama yapsın güleç olsun istiyorum) ayşegül hanımı gördün mü hiç canım fikrin var mı?
Aynen canm dediğin gibi ikisini deniyim biT
Tatlım sadece gördüm bir ara küt kıvırcık saçlı iri uzun yapılı bir kadın fiziki görünümü dışında malesef fikrim yok6doktorunu gördüm 3üne muayene oldum elif hoca hoşuma gitti naifliğini beğendim açıkçası sen de daha yolun başındasın ayşegül ,elif hoca dene ikisini de derim
Çok şükür cnm çoğu gitti azı kaldı bir telaş aldı sorma iyiyiz biz sen nasılsın ins kardeş gelir şişede en kısa zamanda :)Canım maşallah 30. Haftaya gelmişsin bile daha dün gibi hamilelik haberi verişin :)
Bende hala bebiş yok dua et hamilelerin duası kabul olur inşallah
Sende ne var ne yok ?
Çok şükür cnm çoğu gitti azı kaldı bir telaş aldı sorma iyiyiz biz sen nasılsın ins kardeş gelir şişede en kısa zamanda :)
Yok tatlım bu hafta gidicem çantamı hazirliycam yine göstermezse bile hazirlamam gerekiyirHayırlısı inşallah canım sağolasın :) hala belli olmadı cinsiyet galiba?
Yok tatlım bu hafta gidicem çantamı hazirliycam yine göstermezse bile hazirlamam gerekiyir
Evet canım tam hemdeTam sürpriz yumurta olacak desene :) Eylül ne yapıyor o da anlıyor mu bebeği?
Evet canım tam hemde
Eylül'üm göbeğinin büyüdüğünün farkında öpüyor felan ama tam daha anlamiyo 2.5 yeni giricek ocakta
Yaş araları bende az olsun istedim ikisi bir büyüsün dedim ins olmaz cnm kıskanç likNe güzel maşallah benim de kardeşimle aramda tam 2bucuk yaş var çok iyi anlaşırız hiç kıskançlık olmadı darısı sizinkilere. Ben de o yüzden ikinciyle yaşı yakın olsun diye istiyorum :) bu arada profil fotoğrafı Eylül'ün hamileliğinde dimi? Şimdi de o kadar olmuştur nerdeyse :) bol bol fotoğraf çekin![]()