- Konu Sahibi Karakurukus
-
Valla canım ben bir kere boydan bi elbise aldım iğrençti hemen iade ettim ne renk renk ti ne beden ama hepsi öylemi bilemem ben hiç memnun kalmadımKızlar,yurt dışındayım,sefa merveden tunık almak ıstıyorum ama beden hususunda kararsız kaldım,normalde 36 bedenim,ama nasıl bedenler tam oluyormu,kalıpları nasıl,bol gelınce sopaya bez takmışın gıbı duruyo,dar gelsınde hıc ıstemem,taa amerıkadayım,degısım falanda olmaz,tam bedenımı alayım yoksa bır buyuk,bır kucuk ne onerırsınız?
Kızlar,yurt dışındayım,sefa merveden tunık almak ıstıyorum ama beden hususunda kararsız kaldım,normalde 36 bedenim,ama nasıl bedenler tam oluyormu,kalıpları nasıl,bol gelınce sopaya bez takmışın gıbı duruyo,dar gelsınde hıc ıstemem,taa amerıkadayım,degısım falanda olmaz,tam bedenımı alayım yoksa bır buyuk,bır kucuk ne onerırsınız?
Bende verdim canım kalitesi çok güzel en azından bana gelen öyleydi modanısayı da öneririm oda aynı şekilde güzel beden ölçüleri zaten yazıyor ürününün altındaKızlar,yurt dışındayım,sefa merveden tunık almak ıstıyorum ama beden hususunda kararsız kaldım,normalde 36 bedenim,ama nasıl bedenler tam oluyormu,kalıpları nasıl,bol gelınce sopaya bez takmışın gıbı duruyo,dar gelsınde hıc ıstemem,taa amerıkadayım,degısım falanda olmaz,tam bedenımı alayım yoksa bır buyuk,bır kucuk ne onerırsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?