Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar dün tam bu ayakkabılardan alacaktım ki bir internet sitesinden hata verdi alamadım o kadar mutsuzum ki çok heveslenmiştim. istanbulda izmirde olsun farketmez bu ayakkabıya rastlayanınız oldu mu internet de olabilir. Markası converse olmaya dabilir. yardım edin lütfen.
kızlar dün tam bu ayakkabılardan alacaktım ki bir internet sitesinden hata verdi alamadım o kadar mutsuzum ki çok heveslenmiştim. istanbulda izmirde olsun farketmez bu ayakkabıya rastlayanınız oldu mu internet de olabilir. Markası converse olmaya dabilir. yardım edin lütfen.
merhabalar elımde 38 numara şeffaf converse(markası converse degıl) ama gorunutusu conversın aynısı var 1-2 kere gıydım ayagıma bıraz dar geldı yurtdısından aldım. ALMAK ISTERSENIZ MESAJ YAZMANIZ YETERLI