• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaf converse

ena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
146
2
118
Manisa
kızlar dün tam bu ayakkabılardan alacaktım ki bir internet sitesinden hata verdi alamadım o kadar mutsuzum ki çok heveslenmiştim. istanbulda izmirde olsun farketmez bu ayakkabıya rastlayanınız oldu mu internet de olabilir. Markası converse olmaya dabilir. yardım edin lütfen. :25::14::59:

$converseallstarseffafnog.webp$yenconverse.webp resim ekledim

çok ilginçmiş ya beğendim :16:
ama malesef nerde bulabileceğine dair bi fikrim yok :44:

Görmez olaydım :19::19::19:
Bu konuyu gördüğümden beri şeffaf converse arıyorum fakat yok yok yok:84::84::84:

bir ara markafoni ya da trendyol converse butiğini açmıştı ve orada şeffaf modelini sunmuştu.Arada kontrol edin bu siteleri

kızlar dün tam bu ayakkabılardan alacaktım ki bir internet sitesinden hata verdi alamadım o kadar mutsuzum ki çok heveslenmiştim. istanbulda izmirde olsun farketmez bu ayakkabıya rastlayanınız oldu mu internet de olabilir. Markası converse olmaya dabilir. yardım edin lütfen. :25::14::59:

merhabalar elımde 38 numara şeffaf converse(markası converse degıl) ama gorunutusu conversın aynısı var 1-2 kere gıydım ayagıma bıraz dar geldı yurtdısından aldım. ALMAK ISTERSENIZ MESAJ YAZMANIZ YETERLI

Back
X