Kontakt Lens Şeffaf Dereceli Lens

shiining

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
233
2
66
Ankara
Kızlar yaklaşık 5 yıllık gözlük kullanıcısıyım.. Gözlerim miyop , sol -3.25 sağ -3.50 derece.. Dün doktora gittim rutin kontroller için , doktor lens kullandın mı daha önce diye sordu hayır dedim denemek ister misin dedi , olur dedim, kendi çıkarttı lensi taktı 15 dakika bekle gel dedi, çok rahattı 15 dakika boyunca hiç batma vs hissetmedim sonra bir ay bunları dene , eğer istersen de yazdığım lensten alırsın, gözlüğü de mutlaka alıcaksın lensten gözlerini dinlendirmek için dedi..

Dünden beri lensler gözümde bir tek yatarken çıkardım, sanki gözümde yok gibiler , unutuyorum çoğu zaman gözlüklerimi arıyorum sonradan aklıma geliyor :1::1: kullanım ve temizlik açısından sorunum yok , ancak sonuçta göz bu şakaya gelmez , lensi öneren, önermeyen , zararları , olabilecekler hakkında sizlerden yardım istiyorum..

bir de fiyat konusunda buraya baktım optikçinin bana söylediği fiyatın çok çok altında fiyatlar var o konuda da fikirlerinizi bekliyorum..
doktorun yazdığı lens Airoptix night & day bana aylığına 140 lira fiyat verdi..

şimdiden çok teşekkürler kızlar..

Son düzenleme:
Merhabalar bende 20 yıldır kullandım gözlük senınle numaralarımız hemen hemen aynı
bır doktor bana demişti ki sen körsün (ben gözlük takmaktan sıkılmıştım )
gözlük tak sıkılırsan lens takmalısın dedı
lens gerçekten ilk başta iyi geliyor ama
çook hijyen olmak lazım
gözünü rahatça kaşıyamıyorsun
hele bırşey kaçınca elini yıka temızle
gözün kıpkırmızı oluyor
sabahtan aksama kadar da takınca batma yapıyor vs vs
2-3 sa kullanım ıcın ıyıdır

kısacası ben gözümü kararttım ve paramı ayarladım gözümü çizdirdim
2 yıldır cook rahatım
amelıyatı araştır bazen iyi indirim yapıyor bazı özel hastaneler
(ben pahalı yaptırmıştım 2000 tl)

Cnm bende iki senedir lens kullaniyorum hoc bi markada takili kalmadim her birindrn de memnub kaldim kurallara uygun kullaniyorum hic sorun yaratmadi hee gece suyini degistir gece cikart el temizligine oner goster yeter
Bu sefer johson alicam tavsoye ustine

Merhabalar bende 20 yıldır kullandım gözlük senınle numaralarımız hemen hemen aynı
bır doktor bana demişti ki sen körsün (ben gözlük takmaktan sıkılmıştım )
gözlük tak sıkılırsan lens takmalısın dedı
lens gerçekten ilk başta iyi geliyor ama
çook hijyen olmak lazım
gözünü rahatça kaşıyamıyorsun
hele bırşey kaçınca elini yıka temızle
gözün kıpkırmızı oluyor
sabahtan aksama kadar da takınca batma yapıyor vs vs
2-3 sa kullanım ıcın ıyıdır

kısacası ben gözümü kararttım ve paramı ayarladım gözümü çizdirdim
2 yıldır cook rahatım
amelıyatı araştır bazen iyi indirim yapıyor bazı özel hastaneler
(ben pahalı yaptırmıştım 2000 tl)

evet ablacım birde makyaj olunca sık sık kirpik batmaları , göze rimel kalıntıları vs kaçıyor ama çok da sorun yaşamadım çok şükür ama daha çok yeni belki ondandır.. temizliğine vssine çok dikkat ediyorum ancak zaten göz derecem yüksek, acaba ilerlemesine sebep olur mu , göz sorunlarına (kuruluk vs ) sebep olur mu bunu merak ediyorum açıkçası korkuyorum da bir yandan da diyorum ki doktor verdi sonuçta dikkat edersem bişey olmaz :1:

ameliyat konusunu bizde düşünüyoruz tabiki çok çok araştırdıktan sonra ama benim daha yaşım küçük ve ilerlemeye devam ediyor 17 yaşındayım.. ilerleme durduktan sonra o daha iyi olur aslında :) çok teşekkür ederim..

Cnm bende iki senedir lens kullaniyorum hoc bi markada takili kalmadim her birindrn de memnub kaldim kurallara uygun kullaniyorum hic sorun yaratmadi hee gece suyini degistir gece cikart el temizligine oner goster yeter
Bu sefer johson alicam tavsoye ustine

çok teşekkür ederim canım yorumun için.. çok yardımcı oldun :) lensi bende kullanmak istiyorum ancak babam da bende çok tedirginiz böyle yorumları gördükçe ümitleniyorum :)

johnson &johnson oasys tevsiye ederim. internetten satın alıyorum ben 1 seneliği 150 tl ye geliyor. yıllardır da bu markayı kullanıyorum. bunun yanı sıra focus kullandım ama J&J kadar rahat değildim. 10 senedir kullanıyorum lens. dikkatli kullanırsan hiç sorun olmaz. temiz olacaksın ve gözünü kaşımayacaksın. ama mesela makyajını filan rahatça çıkarabilirsin. haftada bir gün gözlük takıtorum evde. diğer günler lens.

Son düzenleme:
öncelikle optikçiden lens alma 2X veya bazen 3X kadar kazık yemiş olursun :1: internetten al. kargo ücreti yok, ertesi gün kapında.
ben yıllardır lens kullanıyorum.lensmarket.com dan alışveriş yapıyorum.
sana 3 marka tavsiye edebilirim 3'üde birbirinden güzel,rahat ve konforlu. araştırdığında anlayacaksın.

Resim_1364769465.jpg

AcuvueAdvance-500x500.jpg

air-optix-aqua-1-o.jpg

Eklentiler

• $Resim_1364769465.webp
    $Resim_1364769465.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 1.319
Son düzenleme:
yaklaşık 6 yıldır şeffaf numaralı lens kullanıyorum, çok şükür bi kere bile sıkıntı yaşamadımm :nazar::nazar:
ben johnson&johnson oasys lensini kullanıyorum
çokta memnunumm.
ayrıca tüm gün pc başındayım ve herhangi bir kuruluk yapmıyo..
temizliğine dikkat ettiğin sürece bi sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum :34::34::34:

johnson &johnson oasys tevsiye ederim. internetten satın alıyorum ben 1 seneliği 150 tl ye geliyor. yıllardır da bu markayı kullanıyorum. bunun yanı sıra focus kullandım ama J&J kadar rahat değildim. 10 senedir kullanıyorum lens. dikkatli kullanırsan hiç sorun olmaz. temiz olacaksın ve gözünü kaşımayacaksın. ama mesela makyajını filan rahatça çıkarabilirsin. haftada bir gün gözlük takıtorum evde. diğer günler lens.

eğer lense devam edersem bende bir gün dinlendirmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim..

öncelikle optikçiden lens alma 2X veya bazen 3X kadar kazık yemiş olursun :1: internetten al. kargo ücreti yok, ertesi gün kapında.
ben yıllardır lens kullanıyorum.lensmarket.com dan alışveriş yapıyorum.
sana 3 marka tavsiye edebilirim 3'üde birbirinden güzel,rahat ve konforlu. araştırdığında anlayacaksın.

Resim_1364769465.jpg

AcuvueAdvance-500x500.jpg

air-optix-aqua-1-o.jpg

bunu babama söyledim fakat güvenemedi internettekilere.. optiktekiler kadar güvenilir olur mu peki ? nerden anlayacağım ben yan bir ürün veya aynısı olup olmadığını ? internet alışverişinden korkuyorum açıkçası.. söylediğin lensleri araştırıcam canım çok teşekkür ederim :)

yaklaşık 6 yıldır şeffaf numaralı lens kullanıyorum, çok şükür bi kere bile sıkıntı yaşamadımm :nazar::nazar:
ben johnson&johnson oasys lensini kullanıyorum
çokta memnunumm.
ayrıca tüm gün pc başındayım ve herhangi bir kuruluk yapmıyo..
temizliğine dikkat ettiğin sürece bi sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum :34::34::34:

çok teşekkür ederim bunları da araştırıcam..

bir de doktor bu lens markalarını neye göre yazıyor ben farklı bi marka lens kullansam sorun yaratır mı ? bu konuda da yardımcı olur musunuz bana ? ay ne çok soru sordum :1:

merhaba :)

yaklaşık altı yıldır lens kullanıyorum, tavsiye edebileceğim lens markası kesssinlikle ve de kesinlikle Johnson&Johnson Oasys. gerçekten harika bir lens. ben üç aylık olanı (yani içinde birer aylık üç çift mevcut) Sirkeci'den 60-65 liraya alıyorum. liste fiyatı 90 lira mı ne normalde. ama asla 90 lira verip alma. dediğim gibi Sirkeci'de çok var lens satan dükkan,tramvay durağının karşısındaki sokaktaki handa var mesela birkaç tane.orada zaten indirimli,bir de sen indirince 60'a filan alabiliyorsun.ama üç aylık demesine rağmen dört ay filan kullanıyorum ben. geçiyordur bile belki. çünkü temiz kullanıyorum. asla lensle uyumuyorum. eve gelir gelmez lensimi çıkarıp gözlüğümü takıyorum. bu yüzden mikrop filan kapmıyor gözüm.
:34:

Back
X