Gebeliğe Hazırlık Seffaf uzayan akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gunes0527

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
649
357
103
34
Merhaba arkadaşlar adetim biteli bugün tam 8.günüm bugün başlayan şeffaf uzun akintim var lavaboya gittiğimde görüyorum bu yumurtlama belirtisimi sizce ovulasyon testimde yok :(

Merhaba arkadaşlar adetim biteli bugün tam 8.günüm bugün başlayan şeffaf uzun akintim var lavaboya gittiğimde görüyorum bu yumurtlama belirtisimi sizce ovulasyon testimde yok :KK43:
Evet canım sen buhün yarın hatta bu haftayı değerlendir

Tamam canım çok saol gün aşırı yapıyoruz kaçırmamak için umarım tutar normalde 36 günde bir oluyorum ama çok düzensiz hep geçer 8. Günde akıntıyı görünce merak ettim cevabin için teşekkür ederim

Bana da dr bugün ilişki olsun demişti o gün yapmadık bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim eşim korktu bizde üçüncü gün yaptık ve bana 3. De gittiğimde çatlatma iğnesi yapalım dedi 9.da salı günü gitmemiştim ama şuan 4 gün geçti kan da çıktı

Bana da dr bugün ilişki olsun demişti o gün yapmadık bende geçen ay kimyasal gebelik geçirdim eşim korktu bizde üçüncü gün yaptık ve bana 3. De gittiğimde çatlatma iğnesi yapalım dedi 9.da salı günü gitmemiştim ama şuan 4 gün geçti kan da çıktı
Hamilemisinyani canım

Merhaba arkadaşlar adetim biteli bugün tam 8.günüm bugün başlayan şeffaf uzun akintim var lavaboya gittiğimde görüyorum bu yumurtlama belirtisimi sizce ovulasyon testimde yok :KK43:
Muhtemel yumurtlama oluyor canım değerlendir.İnşallah güzel haberler alırsın.

Canım benim de 9 undan beri var o akıntı ovulasyon testi yaptım bugün 11. Gün pozitif çıktı normalde 16. Gün yumurtlama olur benim demek bazen erken yumurtlayabiliyoruz çalışmalara devamm 😄

Canım benim de 9 undan beri var o akıntı ovulasyon testi yaptım bugün 11. Gün pozitif çıktı normalde 16. Gün yumurtlama olur benim demek bazen erken yumurtlayabiliyoruz çalışmalara devamm 😄
Evet canim insan vücudu hiç belli olmuyo herzaman matematik gibi calismiyo aynen çalışmalara devam 😄😄

Kızlar ovulasyon testim böyle çıktı dün şeffaf uzayan akintim var demistim yumurtlama olmamış sanıyorum anlamadım:/

Eklentiler

• 16165807279893067915144241592514.webp
    16165807279893067915144241592514.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 1.921
Selam kizlar kusura bakma senin konu basligina yazdm çünkü baslik acmayi bilmiorm🙈 bende bugün bi akinti oldu ne oldgnu almdm acaba yumurtalama mi beyaz bi akinti adetime cok var yani

Selam kizlar kusura bakma senin konu basligina yazdm çünkü baslik acmayi bilmiorm🙈 bende bugün bi akinti oldu ne oldgnu almdm acaba yumurtalama mi beyaz bi akinti adetime cok var yani
Olsun canım yaz tabiki 😊 valla bendede aynısı oldu ertesi gün ovulasyon testi yaptım ama yumurtlama yoktu şimdi hergun yapmaya devam.ediyorum

Tskr edrm 🙈 evet ben görüntü aldim ne olduğunu anlmk icin ama hic bir yerde yok galiba
Bendemi ovlsyn testi mi alsam bi dahaki ay😪

Evet bir iki gün içinde yumurtlama olacaktır benim hep o akıntıdan 2 gün sonra yumurtlama olur. Ovulasyon testiyle anlıyorum

Evet bir iki gün içinde yumurtlama olacaktır benim hep o akıntıdan 2 gün sonra yumurtlama olur. Ovulasyon testiyle anlıyorum
Malesef canım akıntını ertesi günü ovulasyon testi yaptım ama çizgi yok denecek kadar az çıktı demekki yumurtlama yokmuş 😪

Benim o akıntı yumurtlama öncesinde gelir

Sonra hafif hafif kasiklarim ağrır özellikle sağ kasik

Sonra 4 5 Gün geçer (bazen daha uzun bazen daha kisa) ve akıntı olur işte o gün yumurtladigim gündür

Benim o akıntı yumurtlama öncesinde gelir

Sonra hafif hafif kasiklarim ağrır özellikle sağ kasik

Sonra 4 5 Gün geçer (bazen daha uzun bazen daha kisa) ve akıntı olur işte o gün yumurtladigim gündür
Dün ovulasyon testi yaptım ama çizgi nerdeyse yoktu canım hergun yapip takip edicem bakalım

Evet bir iki gün içinde yumurtlama olacaktır benim hep o akıntıdan 2 gün sonra yumurtlama olur. Ovulaston
Malesef canım akıntını ertesi günü ovulasyon testi yaptım ama çizgi yok denecek kadar az çıktı demekki yumurtlama yokmuş 😪
2 3 gün daha yapın testi mutlaka çıkacaktır

Merhaba kizlar benim bi sorum var anlayamadigim simdi benim bugün seffaf kati akintim geldi test yaptim negatif ovu test hala pik degil bugün 10.gün sorum su bu akinti geldigi icin yumurtam catlamismi oluyo ynai bu akintidan sonra teste devam etmelimiyim pik görürmüyüm ?

Back
X