Kekler - Pastalar şeftali ve muzlu kar yağdı pastası(resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
358
46
İzmir
yine pasta tabanıyla tabiyki....

pasta tabanının ikinci katının ortası yuvarlak halde kenarlarından 3-4 cm kalacak şekilde çıkartılır.1 bardak sütle ıslatılır.

1 adet sade pasta tabanı
2 adet muz
1 adet şeftali(mümkünse biraz yumuşak)
1 paket kremşanti
2 su bardağı süt
hindistancevizi
yarım paket beyaz çikolata

oyulmuş kısma muz doğranır ve 1 bardak sütle hazırlanmış krem şantinin yarısı buraya doldurulur.sonra ortadan çıkardığımız kısım kremanın üzerine oturtulur ve tamamı krem şantinin kalan kısmıyla kaplanır..uzerı şeftali dilimleriyle süslenir.hindistancevizi ve beyaz çikolata rendesi serpiştirilir..1 saat kadar buzdolabında dinlendirdikten sonra servis edilir..afiyetler olsun...

aman pinarim hamar bacim benim gene neler yaptin bölecokacimcoook
nefisss nefiss ay olsada yesem simdicokacimcoook
cok güzel görünüyo canim eminim tadida nefistiryerimseniben
ellerine emegine saglik canimopuyorumnanaktana.s.

Akedeşim ellerine sağlıkopuyorumnanaktan

hakkaten feci kar yapmışkaydirigubbakcemile

pasta görünmüyooo yavrum nerdeyse..kaydirigubbakcemile3

Sen bu pastayı bize yolla en iyisi

bu sıcaklarda iyi gider

cosss latır pooff

aman pinarim hamar bacim benim gene neler yaptin bölecokacimcoook
nefisss nefiss ay olsada yesem simdicokacimcoook
cok güzel görünüyo canim eminim tadida nefistiryerimseniben
ellerine emegine saglik canimopuyorumnanaktana.s.

yengemde misafir vardı hafta sonu adım pastacıya çıktı ya rica etti kırarmıyım yengoşumu..yaptık yedik hoş oldu..güzel yorumun için teşekkürler bacım eksik olma..opuyorumnanaktan

harika görünüyo ellerine sağlık

teşekkürler tatlıcımopuyorumnanaktan

hakket ben nie düşünmedimki bunu libyada karyağdı pastasıyla kesin rekor kırarım..bak pastacılıkta çığır açmak üzereyim..çok teşekkürler bacım yorum içinopuyorumnanaktan

karlar düser düser düser offfffffffff migdeme düsse ya bu karlar
harikasin canim
ellerin dert görmesin
bayildim inanki

canım benim kıyamam sen eminim çok daha iyilerini yaparsın..kızın pastasını alacağım demişsin ya bence kendin yap hem daha leziz hem daha sağlıklı örnekte bol malum hepsi de çok basit.bunu bir düşün olurmu??çooooook öpüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…