• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

segilinizin kilosuna takildinizmi hic?

evt haklisiniz ama ben onun yaninda cok kucuk kaliyorum.
onun boyu 192 beni 167 o 108 kilo ben 51 kiloyum.
birde o 20 yasinda ama 23 gosteriyor bense 20 yasindayim ama 17 yani her seyle ondan kucuk kaliyorum . onun yanindayken dahada kucuk gorunuyorum :((((
bu yuzden hic degilse zayiflarsa iyi olur diye dusunuyorum

Ayyy canım yapma Allah aşkına..20 ile 23 yaş arasında çok mu fark var kaydirigubbakcemile3

Bayanın daha genç göstermesi her zaman daha iyidir ,dert etmemeli aksine keyfini sürmelisin...yerimseniben

ay takıldım takılmam mı ama onun sağlığı için. herkesin şikayet ettiğinin aksine benimkisi çok zayıf 10 kilo falan alması lazım. benden uzun ama benim kilom ondan fazla :) allahtan omuzları falan geniş de o kadar dikkat çekmiyor. ama bayaa zayıf 2 elimin baş parmakları ve işaret parmaklarıyla halka yaptığımda bacağını sarıyor :) ama ben zayıf da seviyorum onu, sağlık için kilo alsın ama

ay takıldım takılmam mı ama onun sağlığı için. herkesin şikayet ettiğinin aksine benimkisi çok zayıf 10 kilo falan alması lazım. benden uzun ama benim kilom ondan fazla :) allahtan omuzları falan geniş de o kadar dikkat çekmiyor. ama bayaa zayıf 2 elimin baş parmakları ve işaret parmaklarıyla halka yaptığımda bacağını sarıyor :) ama ben zayıf da seviyorum onu, sağlık için kilo alsın ama

:))) sizim bu isteklerimiz bitmez derler.INSALLAH seninki alir benimki verir

canım eşimin boyu 170 falan kilosu 94 olmuş geçen gün tartıldı.. şişkooom diye severim..

kilosu fazla epeyce kocaman bir göbüşü var kucağında oturuyor. o bu durumdan çok şikayetçi çünkü rahat nefes elıp veremiyor yoruluyor. ama zayıfla egzersiz yap onu yeme bu yeme demedim. sadece hayatım bak bu şekilde yaparsan belki iyi gelir dene dedim zaten 2 3 gün dener bırakır..

en iyisi kabullenin.

saglık açısından bir sakıncası yoksa bırak adamın kilosunu tabii ki kırılır.sen kilo alıp sana kilo ver dese sen ne hissedersin?benim erkek arkadaşım da bir ara kilo aldı göbegine koyuyordum başımı yastık vermeye çalıştıgında yok bu daha yumşak demiştim gülmüştük sonra kilo fazlam varmı demişti bende sağlık açısından ver bence daha yaşın genç zaten ileride alacaksın dedim.çok istiyorsan kilo vermesini sağlıktan konuya hücuuumm;)

ya onlar derken iyi tabe. versin yav nolcak. hem bu kilo meselesini bir bayana sölemekle erkeğe sölemek aynı şey deil.

birini sevebilirsin ama onu daha da güzel görme imkanı varsa göz ister kardeşim. ne var bunda. bizim gözümüz göz değil mi, güzel istemez mi? sen bakma burdaki cicişkolara bacım, onlara kalsa oturup yerler sevgililerini öle seviolar. beh. sen haklısın. 51 kilo kızın yanında duba gibi ne o öle.

obez derecesindeyse kilo vermesi icin tesvik ederim..sagligi acisindan..bu arada konu basligin yanlis olmuss.gamyoncuiremsu

kendisi söylüyo göbek çıktı diye, bana batmasa da evet az var verirsin nasılsa diyorum:)

göbeyi yok onun ama kilolu yani iri yari erkekler oluyor ya oyle ama ayi gibi. zaten ayi kendisi . bu gun cok kotu kalga ettik. cok kizginim ona aradigindada soguk konuşdum. ayi nolacak

Back
X