Sehidin annesinden tabuta sarilan türk bayragini geri istemisler

olivia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
5.055
5.695
248
Sirnak, Beytüşşebap ilçesinde komando er olarak vatani görevini tamamlayıp tezkeresini aldıktan sonra 10 Ağustos 2015 günü memleketine gitmek üzere bindiği helikopterde PKK'lı teröristlerin açtığı ateşle şehit olan Denizlili 21 yaşındaki Doğan Acar'ın evine asılan Türk bayrağının geri alındığı ortaya çıktı. Şehidin annesi Fatma Acar, Akhan Mahallesi'ndeki evlerinin önüne devlet görevlileri tarafından asılan bayrağın geri alınmasını, kendisini ziyaret eden BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye, "Benim çocuğum kanını verdi, canını verdi. Hak etmedi mi bir bayrağı?" diyerek, gözyaşları içinde anlattı.
"ŞEHİT AİLESİNDEN BAYRAK İSTENMEZ"

Destici'yi şehidin amcası Ramazan Acar ve annesi Fatma Acar karşıladı. Destici, taziye sırasında aileye Allah'tan sabır diledi. Acılı anne Acar da, "Sabrı yok bunun da, sabretmek zorundayız. Devletimize sağ salim teslim ettik, bayrağa sarıp verdiler. Yetmedi, evveli gün evimden bayrak istemeye geldiler. Şehit annesinden bayrak istenmez. Benim çocuğum kanını verdi, canını verdi. Hak etmedi mi bir bayrağı?" şeklinde konuştu. Bayrağın geri alınmasına şaşırdığını ifade eden Genel Başkan Destici'nin, "Neden bayrağı istiyorlar sizden?" sorusu üzerine Acar, "Buraya büyük bayrak asmışlar. Benim çocuğum bunu hak edememiş. Benim çocuğum devlete hizmet etti ama o bayrağı oradan istemeye gelince ben bir kere daha yıkıldım, bana koydu. Bir bez parçasını benim çocuğum hak edememiş. Şehit ailesinden bayrak istenmez. Bunu nereye gitsem dile getireceğim." diyerek tepki gösterdi.

http://www.haberler.com/sehidin-evine-asilan-tuk-bayragi-haketmediniz-7662181-haberi/

Bir Devlet düsünün, cocugunu sehit ediyorsun, gelip senden bayragi geri istiyorlar. Peki ölen cocugu kim geri getirecek ???
Onuda geri getirecekmi devlet ???
Kimin icin öldü bu genc ??? O anneye acima duygusudami yok ??? Bu ne büyük terbiyesizliktir !

Bir anneyi üzmek, hele hele cocugunu bu ülke icin sehit vermis bir anne.
Hangi insanlik bunu kabul eder, aklim ermiyor. Su an herkes susuyor, cünkü ucu onlara dokunmuyor saniyorlar oysa, yüce adalet onlarinda basina gelince anlayacaklar ancak.
Insanlik diye birsey var, ama bizler onu coktan kaybetmisiz.

Bayrağı haketmek için daha fazla ne yapılabilir acaba
Acıya tuz biber olmuşlar resmen

Bayrağı en çok şehidimiz hak ediyor halbuki çok yazık! :KK43:
Degilmi canim, aynen senin gibi düsünüyorum, eger ugruna evladim ölmüs bir türk bayragini sehidime cok görmüsse devlet, ben nasil vatan sagolsun diyecegim ?
Cünkü bu sehitler, vatan icin degil, sadece bir uzun adam icin. Bu savasda hic kimse var olmak istemez, zorunlu gidenlerde vasiyetini yazip, benim ölümüme devletten kimse gelmesin, kizimida bu devlete sakin emanet etmeyin diye, bu dünyadan sebebsiz göcüp gidiyor.

Bayrağı haketmek için daha fazla ne yapılabilir acaba
Acıya tuz biber olmuşlar resmen
Ne yapilabiliyor biliyormusun ? Hepimizi feda etmeler bir hic ugruna, kimsenin umurunda degilsin,
Devlet sana güzel bir hayat sunacagna, seni gencecik yasinla savasa yolluyor, seni kocasiz birakiyor, senin cocugunu babasiz birakiyor, seni evlatsiz birakiyor, olaki cenazende isyan ettin, seni hapise bile tikabiliyor.
Sen Burda sehit veriyorsun ama senin hic bir itibarin, destegin, yardimin, yok devlet tarafindan.
Yapmak mecburiyettindesin !
Ama devletin sana güzel bir ysam standarti sunmaya mecburiyeti yok !
Kendi cocuklarida, hic biri askere gitmemistir !

M minnakkelebekim , aynen senin gibi düsünüyorum ama senin düsünceni cok merak ediyorum, cünkü yazdiklarinin coguna katilamsamda bazi yazilarini cok mantikli buluyorum ve en azindan bir aciklama yaparak yaziyorsun.
Peki sence kim suclusu veya kimler suclusu ?
Niye bizlerde baska ülkeler gibi huzur icinde yasayamiyoruz ülkemizde ?

M minnakkelebekim , aynen senin gibi düsünüyorum ama senin düsünceni cok merak ediyorum, cünkü yazdiklarinin coguna katilamsamda bazi yazilarini cok mantikli buluyorum ve en azindan bir aciklama yaparak yaziyorsun.
Peki sence kim suclusu veya kimler suclusu ?
Niye bizlerde baska ülkeler gibi huzur icinde yasayamiyoruz ülkemizde ?

Bana sormamışsın ama cevap vermek istedim.

Büyük ortadoğu projesinin aktörleri ve onların dini kullanan maşaları yüzünden.

Doğru bildiğimiz her şeyin tepetaklak olduğu bir düzende yaşamakta olduğumuzdan bunu da hiç yadırgamadım doğrusu.
Yine aynı soruyu soruyorum her gün kendime
-Sırada ne var ?

Back
X