Sehidin annesinden tabuta sarilan türk bayragini geri istemisler

Hangi akla hizmet o bayragi geri istediler acaba?
Simdi o kadin bayragi bez parcasi olarak gormesinde napsin?

Vatan sagolsun denmez bu durumda.
Sahsen bu olay benim basima gelse vatanina da milletine de der basarim kufru..

Ee yeni Şehitlerin tabutlarına saracak bayrak Lazım devletimize :KK11:

Densizlik sınırları gün geçtikçe genişliyor. Kadın evladını vermiş onlar bir bayrağın Peşine düşmüşler.

Seçim zamanı milyonlarca bayrak bastırırsınız ama paralarımızla :KK67:

Hangi akla hizmet o bayragi geri istediler acaba?
Bir hükümet vatani icin calismazsa, bir hükümet halkina saygi duymazsa sonuc budur.

Seçim zamanı milyonlarca bayrak bastırırsınız ama paralarımızla :KK67:
aaaaa olurmu, orada iktidar olma diye birsey var, hirs var, tek basina basa gelmek var, yani biz önemli degiliz kendileri daha önemli. Bizler onlar icin ölümlere gitmeye mecburuz ama onlar bize dürüst bir politika yapma mecburiyetleri yok.

Vatan millet sağ olsun gençler ölmüş kimin umrunda kapitalist devlet lanet olsun sana

Devlet şehit ailesinden bayrağı neden geri istesin yav ? Böyle saçma birşey olabilir mi ?

Devlet adına kimler bağrağı isteyip aldı acaba ? Sonra gidip daha büyük bir bayrak asanlar olabilir mesela :KK14:

Degilmi canim, aynen senin gibi düsünüyorum, eger ugruna evladim ölmüs bir türk bayragini sehidime cok görmüsse devlet, ben nasil vatan sagolsun diyecegim ?
Cünkü bu sehitler, vatan icin degil, sadece bir uzun adam icin. Bu savasda hic kimse var olmak istemez, zorunlu gidenlerde vasiyetini yazip, benim ölümüme devletten kimse gelmesin, kizimida bu devlete sakin emanet etmeyin diye, bu dünyadan sebebsiz göcüp gidiyor.

Ne yapilabiliyor biliyormusun ? Hepimizi feda etmeler bir hic ugruna, kimsenin umurunda degilsin,
Devlet sana güzel bir hayat sunacagna, seni gencecik yasinla savasa yolluyor, seni kocasiz
Bu haberleri görünce çok üzülüyorum geride kalan aileye sevenlerine oluyor ne oluyorsa en çok onların canı yanıyor en çok onlar ağlıyor ve biz bir nebze ortak oluyoruz maalesef çok ağır bir yük çok acı Allah korusun askerlerimizi. Çok zor bu hadsizlik karşısında dimdik durabilmek :KK43:

Son düzenleme:
Canim jouska jouska , aynen öyle, yoksa burada zaman harcayip böyle seyler yazip cizmezdik. Bir nebze gercekleri görelim diye paylasimlar yapiyoruz. Biliyormusun, bu zamanda yani sene 2015 de hala insanlar ölüyorsa, bunu kabullenmek cok zor.

Çok zor bu hadsizlik karşısında dimdik durabilmek :KK43:
aynen, aynen :KK43::KK43::KK43:

Canim jouska jouska , aynen öyle, yoksa burada zaman harcayip böyle seyler yazip cizmezdik. Bir nebze gercekleri görelim diye paylasimlar yapiyoruz. Biliyormusun, bu zamanda yani sene 2015 de hala insanlar ölüyorsa, bunu kabullenmek cok zor.

aynen, aynen :KK43::KK43::KK43:
Tabi ki öyle vatandaş olarak böyle bilgilendiriyoruz birbirimizi keşke daha güzel haberler olsada mutlu olsak anca üzülüyoruz ağlıyoruz haberleri izlemek istemiyorum artık bugünkü yaşananlar of çok zor gözlerim doluyor izlerken görmediğim tanımadığım insanlar "vatan" uğruna canını veriyor vatan sağolsun diyoruz sadece vatan sağolsun tabi ki ama askerlerimizde sağolsun :KK43:

Back
X