şehir bağımlılığı

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
Merhabalar

ben üniden 2016 senesinde mezun oldum. 4 sene üni okuduğum şehirde yaşadım. okuduğum şehri çok seviyorum bir bağ var sanki aramda ınst da takip ettğim gruplarda fotolarını paylaştıkça gözlerim doluyor. çok özledim oraları çok güzel anılarım var. şuan doğduğum şehirdeyim ama hiç sevmiyorum burayı.insan hiç mi sevmez doğduğu şehri diyeceksiniz sevmiyorum işte. okuduğum şehir gibi tadı yok. ben aşklarımı,arkadaşlıklarımı(suan görüşmesekte), hayal kırıklıklarımı,kavgalırımı, tek başıma yaşam mücadelemi orda yaşadım. çok özel orası benim için. tekrar gitmeyi çok istiyorum ama küçük bir yer. iş imkanı çok yok. kiralarda pahalı. çok iyi bir maaşın olması lazım. sevgilimle de orda yaşamak istiyoruz evlenince orda tanıştık zaten ama çok pahalı olduğu için yaşayamayız yani.
resmen o şehre bağlıyım, okurken yaz tatilinde eve dönmek istemezdim. giderken resmen sanki içimde bir şeyler kopardı. geri döndüğümde o üninin kapısını gördüğümde heyecanlanırdım. keşke o günler geri gelse diyorum. ama hayat şartları işte geri dönülmüyor. :KK43:

Son düzenleme:
O sehirde guzel anilar biriktirdiginiz icindir.
evet kötü anılarımda var yok değil hatta ilk 1.5 sene kabus gibiydi. yatay geciş yapmayı düşünüyordum sonra her şey güzelleşti.
şuan yaşadığım, doğup büyüdüğüm şehirde hiç güzel anım yok ailem dışımda.okuduğum şehre gitmeden öncede sevmiyordum. sanki lanetli gibi bu şehir. arkadaş edinemiyorum insanları soğuk. yanaşmaya çalışsam sanki kötü bir şey söylemişim gibi bakıyorlar. yengem bile gelin geldiğinde söyledi buranın insanları soğuk diye.

evet kötü anılarımda var yok değil hatta ilk 1.5 sene kabus gibiydi. yatay geciş yapmayı düşünüyordum sonra her şey güzelleşti.
şuan yaşadığım, doğup büyüdüğüm şehirde hiç güzel anım yok ailem dışımda.okuduğum şehre gitmeden öncede sevmiyordum. sanki lanetli gibi bu şehir. arkadaş edinemiyorum insanları soğuk. yanaşmaya çalışsam sanki kötü bir şey söylemişim gibi bakıyorlar. yengem bile gelin geldiğinde söyledi buranın insanları soğuk diye.

Yasadiginiz sehir neresi?

antalya ilçesi ama

Hepimiz bazi sehirleri sevmeyiz bize soguk gelir ben de oyleyim. Belki ileride istediginiz sehre gidersiniz umarim her sey istediginiz gibi olur :)
Kendinizi sogutmayin aileniz, sevgiliniz oradaymis yani sebepleriniz orda.

Ben de Bursa’ya karşı aynı şeyleri hissediyorum. Birkaç kez bulunma şerefine nail oldum ve çok sevdim. Belki yaşım küçüktü farklı heyecanlar tatlı gelmişti, tekrar gitsem aynı şeyleri hissedemeyeceğim ama güzeldi ya. Bazenleri rakı masasında sevdiği kadını anan dayılar gibi o şehri anıyorum. İnsanız oluyor yani böyle şeyler :))

inş gideriz çok istiyorum .gerçi evlenince burda yaşamıcam zaten. kurtulucam ama negatiflik var bu şehirde. o zamana kadar hasta olmam inş, boğuluyorum gerçekten.
sevgilim başka şehirde yanımda değil maalesef :cry:

Ben de Bursa’ya karşı aynı şeyleri hissediyorum. Birkaç kez bulunma şerefine nail oldum ve çok sevdim. Belki yaşım küçüktü farklı heyecanlar tatlı gelmişti, tekrar gitsem aynı şeyleri hissedemeyeceğim ama güzeldi ya. Bazenleri rakı masasında sevdiği kadını anan dayılar gibi o şehri anıyorum. İnsanız oluyor yani böyle şeyler :))
dediğiniz gibi belki gitsem aynı tadı bulamıcam. o zamanki heyecanlar başkaydı üni zamanı. her şeyin güzelini orda yaşadım belki ondan ama yaşamak isterim orda. çok rahat tek başına yaşanır yani. tam öğrenci yeri. gerçi burada rahat ama o hissi vermiyor işte.

dediğiniz gibi belki gitsem aynı tadı bulamıcam. o zamanki heyecanlar başkaydı üni zamanı. her şeyin güzelini orda yaşadım belki ondan ama yaşamak isterim orda. çok rahat tek başına yaşanır yani. tam öğrenci yeri. gerçi burada rahat ama o hissi vermiyor işte.

Alanya mı dediğin yer:bicak:

ben de çok merak ettim

Çok merak ettim o şehri... :KK22:

bütün kk oraya gidermişiz :D çok güzel şehir nasıl daha önce burayı keşfetmedik. :D
ya gidince öyle aman aman bir yer değil bende bumuymuş dedim açıkçası ama yaşayınca tadını alınca başkaymış dedim. belki ordaki özgürlük hissi güzeldi bilmiyorum rahatlık güzeldi. bankaya gidiyosun çok sıra beklemeden işini hallediyosun mesela. gece yarılarına kadar gez karışan eden yok.
kendimi orda buldum ben. kendim gibi olmayı orda öğrendim. insanları da başka gerçekten. çok tatlılar.yani herkes sevmeyebilir ama gidilincede geri dönmek istemiyor çoğu kişi :D

Yaşadığın şehri güzel yapan arkadaşlardır sevdiğin insanlardır. Huzur bulamamışsın şu an yaşadığın yerde muhtemelen.
Küçük şehirde sağlık olanakları ve sosyal imkanlar muhtemelen düşüktür. İş bulma imkanı az demişsin. Kiraların uçuk olması zorunlu hizmet bölgesi olmasından ve az ev olmasından, memur ve öğrenci kazıklamadan kaynaklıdır.
Memur olup tayin istersiniz ya da gitme imkanınız yoksa güzel bir anı olarak hatırlatsınız. Bunda dert yok.
Dert varsa yaşadığın yerde huzur bulamamışsın o dert.

Yaşadığın şehri güzel yapan arkadaşlardır sevdiğin insanlardır. Huzur bulamamışsın şu an yaşadığın yerde muhtemelen.
Küçük şehirde sağlık olanakları ve sosyal imkanlar muhtemelen düşüktür. İş bulma imkanı az demişsin. Kiraların uçuk olması zorunlu hizmet bölgesi olmasından ve az ev olmasından, memur ve öğrenci kazıklamadan kaynaklıdır.
Memur olup tayin istersiniz ya da gitme imkanınız yoksa güzel bir anı olarak hatırlatsınız. Bunda dert yok.
Dert varsa yaşadığın yerde huzur bulamamışsın o dert.
aynen huzurlu değilim burada. ama şuan gitmek istediğim şehirde hiç arkadaşım yok ,sevdiğim biri yok. ama yinede gitmek istiyorum. zaten gidersemde seveceğim kişiler olacak buna inanıyorum çünkü insanları gerçekten sıcak. burada kimseyle konuşasım gelmiyor inanın. ailemin olması bile farketmiyor. sevdiklerim yanımda şuan sevmiyorum ama şehri.
yani sevdiğim şehri güzel yapan sevdiklerimin yanımda olması değil buna katılmıyorum. ben şehri seviyorum.ordaki sıcaklığı başka yerde bulamadım.

Ay bnde mersinde doğdum büyüdüm karadeniz gezisine gittim trabzona aşık oldum beni buraya gömün gidin dedim ağlaya ağlaya uçağa binip döndüm bayildim doğasına insanlarına ortamına havasina her yerine...oluyo boyle şeyler keske bnmde imkanım olsada oraya gerleşebilsem ilk firsatta tekrar gideceğim

Back
X