şehir bağımlılığı

Ben de Ankara da okudum.G.Ü..Beşevler, Sakarya cd. Karanfil sokak. .Sakarya da arkadaşlarla gittiğimiz barlar:sus:, türkü barları,grup çığ vs. .anılarım hepsi burnumda tütüyor :KK55::süslü:

..ve eşimle romantik gezmelerimiz , beni akşam yurda bırakışı oyyy çok romantikti :KK200:
O günler bir başka ya :) erkek arkadaşımda beni evime bırakırdı. kapıda beklerdi filan. Gece vakti arayıp hadi dondurmalı irmik helvası yiyelim derdi. Bi anda sürpriz yapar kapımda belirirdi ah anılar anılar ❤️

Siz bence universite yillarini ozluyorsunuz.
Ama herkes ozler
Keske ben de o yillara donsem
Universite bambaska bir dunya
Ben ailemin yaninda okumus olmama ragmen cok ozluyorum o yillari.

Bu arada sehri ben de merak ettim

O günler bir başka ya :) erkek arkadaşımda beni evime bırakırdı. kapıda beklerdi filan. Gece vakti arayıp hadi dondurmalı irmik helvası yiyelim derdi. Bi anda sürpriz yapar kapımda belirirdi ah anılar anılar ❤️
Belkide siz erkek arkadaşınızla olan anları özlüyorsunuz.Mesela ben hemen hemen her yaz Ankarada oluyorum ama artık o saydığım yerlere gitmiyorum.Sanki o dönem yasadığım o güzel şehir değilmiş gibi..

Merhabalar

ben üniden 2016 senesinde mezun oldum. 4 sene üni okuduğum şehirde yaşadım. okuduğum şehri çok seviyorum bir bağ var sanki aramda ınst da takip ettğim gruplarda fotolarını paylaştıkça gözlerim doluyor. çok özledim oraları çok güzel anılarım var. şuan doğduğum şehirdeyim ama hiç sevmiyorum burayı.insan hiç mi sevmez doğduğu şehri diyeceksiniz sevmiyorum işte. okuduğum şehir gibi tadı yok. ben aşklarımı,arkadaşlıklarımı(suan görüşmesekte), hayal kırıklıklarımı,kavgalırımı, tek başıma yaşam mücadelemi orda yaşadım. çok özel orası benim için. tekrar gitmeyi çok istiyorum ama küçük bir yer. iş imkanı çok yok. kiralarda pahalı. çok iyi bir maaşın olması lazım. sevgilimle de orda yaşamak istiyoruz evlenince orda tanıştık zaten ama çok pahalı olduğu için yaşayamayız yani.
resmen o şehre bağlıyım, okurken yaz tatilinde eve dönmek istemezdim. giderken resmen sanki içimde bir şeyler kopardı. geri döndüğümde o üninin kapısını gördüğümde heyecanlanırdım. keşke o günler geri gelse diyorum. ama hayat şartları işte geri dönülmüyor. :KK43:
Şuan yaşadığınızz sendromu yaşıyorum vee okudumm üniversteminn şehrinee gitmekk için her türlüü yoluu denemeyee çalışıyorumm çünküü benidee doğduğum şehree ailem hariç bağlayan hiçbir şey yokkk sizi o kadar iyi anlıyorum kii

Dondurmalı irmik helvası mıııı :KK49: Denizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eskişehir mi yoksam?
Ah yıllarca yaşadım güzel Eskişehirim hep kalbimde..

Aslında şimdi de Antalya'da yaşıyor olmanız benim için mükemmel birşey mesela.
Keşke ben yaşasam Antalya'da.

Neyse, diyeceğim şu ki, siz sadece şehri değil üniversite yıllarındaki o özgürlüğü o güzel anıları, büyüdüğünüz zamanları arkadaşlıkları, sevgiliyle yaşanan özel anları, o şehirdeki halinizi özlüyorsunuz bence.
Şimdi evlenip gitseniz aynı tadı alamayacaksınız çok büyük ihtimalle.
O yıllar geri gelmeyecek, o dönem bitti ne yazıkki, bunu kabullenseniz belki daha mutlu olabilirsiniz.
Ne diyelim inşallah yaşadığınız her neresi olursa olsun gönlünüze göre olsun ;)

Back
X